- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.001
ama işin güzel kısmı benim öncem sonramGeçmiş olsun Didemcim
Sen en iyisi kendi fotolarını kaldır, açık hesap yap onu
Geçmiş olsun cnm boşver detoksu senSlm kizlarr bgun detoksa baslicaktim hatta nohutuda hasladim ama yapamadim
Gece cok kotu oldum mide bulantisindan uyuyamadm sonunda kustumsabhta kalktim baslim dedim dyete ama hic halim yoktu kahvaltiyi tam yaptim yine basladi mide bulantisi bende yattim uyudum ama hala kendime gelemedim su bile icemiyorum midem cok bulaniyo iyi olursam yarn baslicam insallah
Bu sabah ki kilom 70.2 malesef
Canım herşey gönlünce olur inşallah.Canım tam bir mide bulantısı diyemem ama 1 hafta kadar midem nahoş oldu. Şimdi o da geçti arada 1 gün falan öyle oluyor. Cinsiyet olarak hiçbir hissiyatım yok. İlk hamileliğimde istediğimden değil ama kesinlikle erkek diyordum, öyle hissetmiştim. Tabi sonucu göremeden kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Belki de tamamen sağlıklı olmasına takıldığım için hiçbirşey doğmuyor içime
len yeşilçaylı soda deyin şuna tövbe tövbe sanki dukan buldu
Geçmiş olsun canımcok saolun kızlarr
İnşallah canımCanım herşey gönlünce olur inşallah.
Geç gördüm mesajını. Doğum günün kutlu olsun.Bugün menü yazmıyorum kızlar çünkü bugün benim doğum günümdü ve ben bugün diyet yapmadim herseyden bir sürü yedim karnım şişene kadar cuma hedefim de sabit gelmek
saol canim ya ben yapmak istiyorum nedense 6 lari söyle sabitlemek 70lere cıkmamak istiyorum artik bi atak yapmam sart yaniGeçmiş olsun cnm boşver detoksu sen
sağlıklı beslen o yeter..
saol canimGeçmiş olsun canım
İnşallah cnm ya cumaya eksi 100 bile gelsem karYarın sabit geleceksin inşallah sonra gelsin eksilerrrr Bir bakmışsın yarın eksi bir sonuç..Olur mu olur
hay maşallah özlem sporlarına nazar degdircem. çok kıskandım.Menum;
10:00
Yarım avuc kadar ev yapımı
poğaça ekmek karışımı gibi bisey
1 yumurta
Soğanlı domatesli salata
13:30
2 dilim karpuz-kavun
18:00
2 yk yeşil mercimekli patlıcan
2 yk buğdaylı yoğurt
200ml kefir
1 h.yumurta
Spor;
1000 ip
30 dk ağırlıklı göbis hareketleri
15 dk pilates topu üzerinde ağırlıklı göğüs-kol çalışması
50 dk zumba
30 dk da yürüyüş yapmıştım..
morordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?