Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bildirim gelince hemen açmıştım :)
İnsan kendi takımına yapar mı bunu kaptaniçem, notamız varsa bile siliver el altından
dimi nasıl böyle bir hata yaptım ama birde derler ki iğneyi başkasına çuvaldızı kendine batır öylemiydi bi garip atasözü vardı ben koca şişi batırdım kendimize

morordek kaptanım diyom ki ben zayıflama sürecine girdim ama listelere girmek istemiyom ama kep istiyom mezuniyetime yaklaşınca 1-2 haftalığına listeye girip kep alsam uygun mudur?
Aşk olsun kaptanım tabi ki uygundur, ben de öyle yaptım biliyorsun :) Hem sen zaten izinde olan üye oldugundan istedigin zaman dönebilirsin listeye, o hafta mezun ederiz hemen. Sana da kep çok yakışacak

kız öyle diye geçiyo ne yapayım

beypazarı sodasında yokmuş varsa onu kullanın kimya mühendisi bir arkadaşım söyledi
bu aradabende merak ettim şu yemek resimlerini bana da adresini atsana parky cim
sarıkız da var mı akşam bakacam ben sarıkızı çok severim kasa ile alıyorum
yolladım canım adresi

Günaydın hatunlar doğum günü kutlamaları için hepinize teşekkür ederim
Dogum gunun kutlu olsun canim.

İyi gidiyor canım teşekkür ederim . Şimdilik bir sorun yok ama bende evham hali devam ediyor şu 12 haftayı bir geçsek daha rahat olacağım
Masallah 8 hafta olmus bile. Saglikli bir sekilde gelsin insallah minik.

Bildirim gelince hemen açmıştım :)
İnsan kendi takımına yapar mı bunu kaptaniçem, notamız varsa bile siliver el altından

Suzicim sana da yazacaktım atlamışım
Maşallah 8 haftalık olmuş
Sağlıklı olsun önemli olan o tabi ki ama cinsiyet haberini de merakla bekliyorummm
Sağol canım öğrenince hemen yazarım

Dogum gunun kutlu olsun canim.

Masallah 8 hafta olmus bile. Saglikli bir sekilde gelsin insallah minik.

Sağol canım inşallah

Yaa adresini ben de istiyorum belki de takip ediyorumdur çünkü tonla sayfa takip ediyorum

Valla ister istemez mecbur spor yapmam lazım dün yediklerimden sonra karnım hala davul gibi

Slm kizlarr bgun detoksa baslicaktim hatta nohutuda hasladim ama yapamadim
Gece cok kotu oldum mide bulantisindan uyuyamadm sonunda kustum sabhta kalktim baslim dedim dyete ama hic halim yoktu kahvaltiyi tam yaptim yine basladi mide bulantisi bende yattim uyudum ama hala kendime gelemedim su bile icemiyorum midem cok bulaniyo iyi olursam yarn baslicam insallah
Bu sabah ki kilom 70.2 malesef

Geçmiş olsun cnm sen iyi ol da detoksa sonra da baslarsin

Geçmiş olsun Didemcim
Allahım adım çıkcak yeminle
yazıyom sana da
Sen en iyisi kendi fotolarını kaldır, açık hesap yap onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…