- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.021
Bak sabah bi sürü ip atlamışsın sonrada gün içinde yemissin hep o atladığım ipe yazık değil miBen bu akşam menu yazmak istemiyorum çünkü bugün deli gibi yedim . Kaçamak cısss ne ararsanız var. Tartıda da artı geldim zaten. En ağır cezayı hak ediyorummorordek elini korkak alıştırma. Artık silkelenip normale dönmem lazım ama adapte olamıyorum. Tarif edilmez duygular içindeyim arkadaşlar ben de anlam veremiyorum. Pişmanlık, hayal kırıklığı, üzüntü....
Sanki biraz yavaşlamaya ihtiyacım var. Ama yavaşlarsam herşey tepetaklak olacakmış gibi geliyo. Karmakarışık bi ruh hali içindeyim günlerdir. Ne olacak benim bu halim bilmiyorum ..
Bu aradaCikilatacanavari sabah 600 ip atlamıştım, cezalarımdan düşer misin
Günaydın cnmGünaydın kızlar..
Canım hepimiz yaşıyoruz böyle şeyler demek böyle olması gerekmis olmuş. biz yılmadan tekrar tekrar başalmalıyız arada kaçamak iyi de geliyor. pazartesi beklemeden tekrar başlamalı. tutabilirsen oruç tut bir kaç gün nefsin korelir belki.Ben bu akşam menu yazmak istemiyorum çünkü bugün deli gibi yedim . Kaçamak cısss ne ararsanız var. Tartıda da artı geldim zaten. En ağır cezayı hak ediyorummorordek elini korkak alıştırma. Artık silkelenip normale dönmem lazım ama adapte olamıyorum. Tarif edilmez duygular içindeyim arkadaşlar ben de anlam veremiyorum. Pişmanlık, hayal kırıklığı, üzüntü....
Sanki biraz yavaşlamaya ihtiyacım var. Ama yavaşlarsam herşey tepetaklak olacakmış gibi geliyo. Karmakarışık bi ruh hali içindeyim günlerdir. Ne olacak benim bu halim bilmiyorum ..
başarılar canım .hersey gönlünce olsun. ugra buralarda. Şahsen iyi haberlerini almak isterim...arkadaşlar hepinize teşekkür ederim her şey için.. başka bir grupta devam etmek istiyorum. eski takımım diye tekrar buraya gelmek istemiştim ama listeye girebileceğim bi takıma geçmek istiyorum bu şekilde olayın içine giremiyorummotive de etmiyor beni bu durum kopuyorum olaydan ara sıra uğrarım yine herkese bol bol kilo vermeler öpüyorum hepinizi
Haklısın canımBak sabah bi sürü ip atlamışsın sonrada gün içinde yemissin hep o atladığım ipe yazık değil mi
Çok haklısın canım. Toparlicam artık. Sabah güne başarı öykülerini okuyarak başladım motivasyon olsun diye. Başaranlar da aynı bizim gibiydi. Olacak Allah'ın izniyle.Canım hepimiz yaşıyoruz böyle şeyler demek böyle olması gerekmis olmuş. biz yılmadan tekrar tekrar başalmalıyız arada kaçamak iyi de geliyor. pazartesi beklemeden tekrar başlamalı. tutabilirsen oruç tut bir kaç gün nefsin korelir belki.
Gecmıs olsun canım. Patates yemeğe çalış. Iyı gelır. Hemde detoks yapmış olursun :)))Slm kizlarr bgun detoksa baslicaktim hatta nohutuda hasladim ama yapamadim
Gece cok kotu oldum mide bulantisindan uyuyamadm sonunda kustumsabhta kalktim baslim dedim dyete ama hic halim yoktu kahvaltiyi tam yaptim yine basladi mide bulantisi bende yattim uyudum ama hala kendime gelemedim su bile icemiyorum midem cok bulaniyo iyi olursam yarn baslicam insallah
Bu sabah ki kilom 70.2 malesef
Evet iki gündür sütlü tatlı görüyorum hadi dün ses etmemiştim ama lütfen rintcimKahvaltı
Çeyrek muz
1 kk peynir 3 4 zeytin
1 yumurta sarısı
1 sb süt
Ara ayran
Öğlen
4 yk kuru fasulye
1 yk pirinç pilavı
Yarım kase sütlü tatlı
Akşam
2 fellah köfte
2 yk kereviz
1 mercimek köfte
1 nücver
1 kepçe çorba
2 lt su
2 şekersiz çay
1 soda
morordek Cikilatacanavari
İki gündür aütlü tatlı... Biliyorum ama kayınvalidemlerde kaldık ya kıramadım kadıncağızı
Oh oh makaronlarBgunku menum
Sabah
1 haslanms yumurta
1 domates
Cok az byaz peynir
1 tane yesil tatli sivri biber
Arada
1 tane nektari
Avuc ici kadar beyaz uzum
3 hurma
Saat 6 gibi ayilmak icin
Nescafe
2 gunkurusu icine ceviz koydum
2 hurma
Aksam 7 bucukta
Avuc ici kadar haslanmis tavuk gogsu
Canim baska hic bsey istemedi
Arada
sekeriz turk kahvesi
1 tane makaron
Su zorla 2 lt gitgel ictim
1 bardak form cay
Spor yok malesef hic halim yoktu bgun yediklerimide zorla yedim kendime gelebilmek icin gercektende yedikce enerji geldi braz olsun kendime geldim
Yarin insallah ayran detoksuna baslicam bsey cıkmazsa insallah
morordek
Kardelencim tatildeyken yeterince kaçamak yapmadın mı? Sonra gördük bak ne kadar artı geldiğinin. Ne kadar güzel vermiştin, şimdi başladığın yere döndün. Bu şekilde devam edersen de eksiye gitmek hayal olacak.Ben bu akşam menu yazmak istemiyorum çünkü bugün deli gibi yedim . Kaçamak cısss ne ararsanız var. Tartıda da artı geldim zaten. En ağır cezayı hak ediyorummorordek elini korkak alıştırma. Artık silkelenip normale dönmem lazım ama adapte olamıyorum. Tarif edilmez duygular içindeyim arkadaşlar ben de anlam veremiyorum. Pişmanlık, hayal kırıklığı, üzüntü....
Her zaman kapımız açık cnm yolun açık olsunarkadaşlar hepinize teşekkür ederim her şey için.. başka bir grupta devam etmek istiyorum. eski takımım diye tekrar buraya gelmek istemiştim ama listeye girebileceğim bi takıma geçmek istiyorum bu şekilde olayın içine giremiyorummotive de etmiyor beni bu durum kopuyorum olaydan ara sıra uğrarım yine herkese bol bol kilo vermeler öpüyorum hepinizi
İnşallah ördekim takıma kötü etki etmek istemiyorum azıcık bile eksi olmak istiyorum
Süpersin ciklatim
Bu hafta spora ağırlık verirsen cuma günü eksi geleceğine inanıyorum ben senin
Evet iki gündür sütlü tatlı görüyorum hadi dün ses etmemiştim ama lütfen rintcim
Bak artık listedesin biliyorsun ki verecek kilon da az zaten ama bu şekilde takılır kalırsın olduğun kiloda haberin olsun
Oh oh makaronlar
Hadi bak ceza yazmayayım diyorum bugün güzel bi spor görmek istiyorum menunde
Kardelencim tatildeyken yeterince kaçamak yapmadın mı? Sonra gördük bak ne kadar artı geldiğinin. Ne kadar güzel vermiştin, şimdi başladığın yere döndün. Bu şekilde devam edersen de eksiye gitmek hayal olacak.
İstediğinde çok güzel kilo veren oluyorsun, biliyorum seni artık az çok. Hadi canim yapabilirsin o kiloların kimseye faydası yok unutma
Haklısın canım kendime kötülük yapıyorum. Üstelik ver al ver al derken süreç uzuyor. 60 olucam inşallah. Başarıcam
Süpersin ciklatim
Bu hafta spora ağırlık verirsen cuma günü eksi geleceğine inanıyorum ben senin
Evet iki gündür sütlü tatlı görüyorum hadi dün ses etmemiştim ama lütfen rintcim
Bak artık listedesin biliyorsun ki verecek kilon da az zaten ama bu şekilde takılır kalırsın olduğun kiloda haberin olsun
Oh oh makaronlar
Hadi bak ceza yazmayayım diyorum bugün güzel bi spor görmek istiyorum menunde
Kardelencim tatildeyken yeterince kaçamak yapmadın mı? Sonra gördük bak ne kadar artı geldiğinin. Ne kadar güzel vermiştin, şimdi başladığın yere döndün. Bu şekilde devam edersen de eksiye gitmek hayal olacak.
İstediğinde çok güzel kilo veren oluyorsun, biliyorum seni artık az çok. Hadi canim yapabilirsin o kiloların kimseye faydası yok unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?