Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben hic soylemesem dikkat ediyorum bu hafta ama cumaya sonuc ne olur bilmiyorum.
tamamdir kaptanim icini okumus gibi bgun saf protein yapiyorum bol bol horeket ve spor esliginde yesil cayimida demledim hadi bakalim ödemler
Ben de bugun saf protein yapiyorum. Aksam da egzersizimi yaparsam super olur Yapabilirsem yarin da yapicam. Saf protein candir

Katiliyorum ben de. Tamamen psikolojik. Yoksa insan ac degilken neden biseyler yeme ihtiyaci duysunki? Benim tamamen stresten ona eminim.

Canim bende sağlıklı yasam merkezi diye biryere gittim belki bulunduğun yerdede vardir minik saglik ocagi gibi biryer kanser taramada vardi orda herhalde devletin kilolu insanlari zayıflama adina başlattığı yer özel değil inan ozelden güzel ilgilendi kan tahlilimi tek tek yorumladi gaza getirdi beni yolladi erkek doktordu genc biri eger varsa arastir böyle yeride deniyebilirsin en azindan aylik oraya gidecegim için daha duzenli olurum diye düşündüm o doktorla zatiflayan akarabami gördüm şok oldum

Dün 64.3 idim. Cuma sabıt gelırım ıns.

Ben hic soylemesem dikkat ediyorum bu hafta ama cumaya sonuc ne olur bilmiyorum.
Kızlar sizin artı ya da sabit gelme hakkınız oldugunu pek düsünmüyorum. Biriniz geçen hafta artıdaydınız biriniz de sabit. Lütfen dikkat edin yarın cumadan önce son cıkıs. Çok hafif şeyler yiyin, karbonhidrat görmek istemiyorum menülerde ona göre

bu uygulamanin ismi canim ucretlimi bende bi deniyim istiyorum

saf proteinde meyve kuruyemiş var mı kızlar. bende katilayim diyorum sabah protein olduda arada meyve kuruyemiş var Sizinkileri takip edeyim

Slm kizlar yine sabahtan safprotein gunu olsun dyip baslayip aksami sebze meyve protein olrak bitiren bi tek benim sanirim bu hafta hic motive degilim birisi beni tutup sirkelesin bosu bosuna gitti bu hafta
yoo bende varım diyimde moral olsun sana kaçamak için zor tutuyorum dışarıdayım tatlı için Kanıma girmeye çalışıyor eşim yok dedim kuşburnuyla idare etcem .yatarken yogurt

Haklisin canim dogru soze ne denir. Bugun saf protein yaptim yarinda yapabilirsem cok iyi olacak. Cumaya etkisini goruruzlm umarim
Cuma hedefimin altındayım şuan kaptanım çalışmalarım devam ediyor :))
morordek
Supersin canim.
Slm kizlar yine sabahtan safprotein gunu olsun dyip baslayip aksami sebze meyve protein olrak bitiren bi tek benim sanirim bu hafta hic motive degilim birisi beni tutup sirkelesin bosu bosuna gitti bu hafta
Canim keske devam etseydin. Faydasini gorurdun illaki. Bosa gecen her gun hedefinden uzaklastiriyo seni. Oyle dusun. Giyecegin guzel ve kucuk beden kiyafetleri dusun
saf proteinde meyve kuruyemiş var mı kızlar. bende katilayim diyorum sabah protein olduda arada meyve kuruyemiş var Sizinkileri takip edeyim
Yok canim saf proteinde meyve vs. Yok. Uc ogunde sadece protein olacak. Ara ogun yaparsan onlar da o sekil olacak.

Kesinlikle katılıyorum. Psikolojik .Ben hemen yerken keyif alıyorum. Sevdiğim için yiyorum. 25 yaşıma kadar et yemedim. Kokusunu duyunca midem bulanırdı. Koku olayını hala çözemedim ama şu an inanılmaz keyifle yiyorum onu da. Mutlu oluyorum ya... Bir de çöl uzun süre çok çok yiyip kilo almadım. Şimdi durumu kabullenemiyorum sanırım

yoo bende varım diyimde moral olsun sana kaçamak için zor tutuyorum dışarıdayım tatlı için Kanıma girmeye çalışıyor eşim yok dedim kuşburnuyla idare etcem .yatarken yogurt
Bugün inanılmaz tatlı çekti canım. Offf her şey gözümün önünde. Ama madem tatlı dedim. 1 çk bal. Valla çok tatlı geldi kesti arzumu :<)

violin menünü göreyim canım benimki olmadı ozaman
çarşamba menü morordek
sabah 10 buçuk
1 haşlanmış yumurta
2dilim hindi füme ve kaşar
3 zeytin
1 poğaça beyaz un yok karşık tahillı.
ara 1 armut
kuruyemiş
kaçamak isteği bastırmak için 1 kase nesfit sütle tarçınlı
4 buçuk
4 yk bulgur pilavı 2 yk nohut
cacık
7 gibi 2 ısırık simit
1 dilim kaşar
şu 2 lt
Spor 50 jumper jack
10 dk parktaki bisiklet
gece jessica yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…