- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.421
Silkelenip kendine gel tatlım ya. Sen ne güzel kilolar verdin. Yazık etme haydi.Slm kizlar yine sabahtan safprotein gunu olsun dyip baslayip aksami sebze meyve protein olrak bitiren bi tek benim sanirimbu hafta hic motive degilim birisi beni tutup sirkelesin bosu bosuna gitti bu hafta
off aslinda kacamak yapmadim ama istedigim gibi gecmesi bgun nese onumuze bakiciz artikyoo bende varım diyimde moral olsun sana kaçamak için zor tutuyorum dışarıdayım tatlı için Kanıma girmeye çalışıyor eşim yok dedim kuşburnuyla idare etcem .yatarken yogurt
Tamamdir canim bakim biKarın kası egzersizi canım ismi.
aynen ole ama isde bi tutturabilsem istikrarli olabilsemSilkelenip kendine gel tatlım ya. Sen ne güzel kilolar verdin. Yazık etme haydi.
Yok kötü değilsin de 1 dilim pastaÜşenmedim hesapladım 1 ç.k bal için 1 dk boyunca squat yapman lazım :))))
Tmm biliyorum kötüyüm
Hahhahah ailemizin çirkef gelini :))Ayyy vallaa şimdilik gıkımı çıkartmıyorum son dakika belki kendiiliğinden iptal olursa çirkefliğim yanıma kar kalmasın diye :))
Ama sizin iş çok zor ya. Hastanın kaprisi hele... 1 ay hastanede yattım doğum sonrası enfeksiyondan. Kıyamıyordum hiçAynen kuzum baslayalim ben nöbete geldim sabah beri koşturuyorum
Hahhahah ailemizin çirkef gelini :))
Kaptanim ben gruba giremesemde burda paylaşım yapmak istiyorum arÖncelikle teşekkür ederim güzel sözlerin için. En azından kaptanlık işini pek elime gözüme bulastirmadigima sevindim :)
Senin durumuna gelecek olursak, aslında sorunu bulmuşsun gibi. Sağlık problemin yoksa, belki de gerçekten bilinçaltındaki bir sey seni yemeye itiyordur. Diyetisyene başla mutlaka. En azından yeme isteğin geldiğinde, sağlıklı şeyler yemene vesile olur belki. Bu işin sırrı irade gerçekten. Umarım en kısa sürede o iradeyi bulabilirsin :) Biz burada elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ama bazen bizim de elimizden bir şey gelmiyor, kişinin kendinde bitiyor iş :)
Ahah benim yediğimi kurbanlık danalar yemiyordu be:)) öğlen kahveye pasta akşam çayla pasta aralarda bisküviler simitler poğaçalar ohooooo bundan sonra akıllandımAyy emnis ben eskiden insan üstü yiyormuşum valla ne kadar zayıfladım bilmiyorum gruba faydam var mı ama kendi yeme içmemi baya düzene sokmuşum.Cherry Mom
Yok kötü değilsin de 1 dilim pasta
1 2 tane serbetli tatlı
80 gr çikolata
Bu ları yesem ne kadar yapmam gerekirdi onu da hesaplar mısın
Ahh emnis ah bacağımda çok ağrı var. Dün Edi uyanınca 45 dk evde dolandık uyumadı sonunda gece ağladım sinirden ve ağrıdan.
Supersin emniscim :)
Dualarım seninleAyyy dua edinde kurban bayramında eşimin köyüne gitmeyeyim hemde iki hafta offfff offfff offf
Yarın da böyle devam et canımHaklisin canim dogru soze ne denir. Bugun saf protein yaptim yarinda yapabilirsem cok iyi olacak. Cumaya etkisini goruruzlm umarim
Karabibercim paylaşım yapabilirsin tabi ki.. Cuma günü kilo bildirmeye de başla, izin kilona düşünce listeye de alırızKaptanim ben gruba giremesemde burda paylaşım yapmak istiyorum ar
Gayet güzel menü canımbugünki menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1domates
1 salatalik
1 yemek kaşığı lor
5 adet zeytin
Ara
1 kase yoğurt
Öğlen
5 yemek kaşığı bezelye
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 kase yogurt
Ve salata
Ara
1 Türk kahvesi
Akşam
5 yemek kaşığı kuru fasulye susuz
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt ve salata
2 buçuk litre su icildi ve yürüyüşümude yaptim
Yazicam menumu simdi canim. Gecen gun 7. Takimda kuru fasulye ve pilav yiyen biri elestiriliyodu. Nohutla pilav gorunce aklima geldiviolin menünü göreyim canım benimki olmadı ozaman
çarşamba menümorordek
sabah 10 buçuk
1 haşlanmış yumurta
2dilim hindi füme ve kaşar
3 zeytin
1 poğaça beyaz un yok karşık tahillı.
ara 1 armut
kuruyemiş
kaçamak isteği bastırmak için 1 kase nesfit sütle tarçınlı
4 buçuk
4 yk bulgur pilavı 2 yk nohut
cacık
7 gibi 2 ısırık simit
1 dilim kaşar
şu 2 lt
Spor 50 jumper jack
10 dk parktaki bisiklet
gece jessica yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?