- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.521
Benim 2. De oldu. Aralarinda 3 yas var. Kucuk 6 aylik. Bu kiz belki daha sakin olur diyorum kendi kendime. En iyisi gormezden gelmek canim. Bir sure sonra birakir ilgi gormeyince.ama insani cok zorluyolar gercekten.Benim daha ilk çocuk bu. Bununki geçer ikinci doğar onu ki başlar
Konuşunca epey rahatlatacak canım. İletişim sıkıntısını böyle aşıyorlar.
Bugün daha iyiyim ama geçti çok şükür. Bugün o davranışları artık görmezden gelirim. Dün çok bozulmuştu sinirlerim.
Nasil gitti canim bu saate kadar?Gunaydin kizlarrr yine saf protein gununden merhaba insallah bgun tam anlamiyla yapicam bugun becerirsem yarinda yapicam insallahhh suan gzel gidiyo bakalim bozmicam bgun bozmamam lazm yarina arti gelmek istemiyorum
Ben aclik hissetmiyorum canim iyiyim simdilik. Tek cesit yemek bayiyo insani. Ama yine de aclik hissettirmiyo o yonden guzelProteinciler Nasılsıniz ben açım sanki yada çeşitli şeyler yemeyince pek mutlu olamıyorum sanki
Hoşgeldin hedefcim, özledik seni :)Selam şekerler.
Saat ne ara bu kadar oldu hiç anlayamadım.
3-4 hafta oldu buralarda yokum.
Misafirler, seyahat derken bugün sakin bir güne uyandık. O kadar özlemişim ki..
Ah evet özel sektörden geçiş daha da zorlu olsa gerek. Tekrar özel sektöre dönmek de yeniden hızlı bir çalışma hayatı, bu sefer de ogluna ayırdıgın vakit azalırBankacıyım canım bende özel sektör bakalım vakti zamanı gelince değerlendireceğiz yıllarca alışmışım deli gibi çalışmaya şimdi komşularla çay kahve olmuyor :))
Sibelcim tebrik ederim perşembeyi çok güzel geçirmişsinPersembe menümorordek
sabah 10 dukan krep arası 3 dilim hindi fümeli kaşarlı dürum yeşil çay
2de aynısı sabah 2 yumurtadan yapmıştim arttı onları yedim yarım kase sumak lı yogurt
5 buçuk yarım muz 3 erik
6 gibj bol soganli kıyma kavurma yumurtalı. 1 tabak dolusu
şuan çay yanına kuruyemiş için zor duruyorum soğuk su içtim midemde ağrıyor gibj.
Su 2 lt olur
Spor 10 dk jessica 50 jumper 1 dk olduğum yerde koşu aklima geldikçe bacak karna çekme eşim ikna edersem yürüyüşe gitcem ama zor gibj oğlum park diyo parka gidersek yürüyüş zor.
Ah canım bende tatile gittim geldim 3 hafta o ara biraz düştüm şimdi yine iyiyim ama eski sporlara hala başlayamadım hep bir engel çıkıyor yine oğlum bu ara çok huysuz uyumuyor falan resmen kaçamak kaçamak spor yapıyorum işte :)
Hoşgeldin hedefcim, özledik seni :)
Ben de evin sakinliğini özleyenlerdenim. Fazla kalabalıktan sıkılırım bir süre sonra :)
Ah evet özel sektörden geçiş daha da zorlu olsa gerek. Tekrar özel sektöre dönmek de yeniden hızlı bir çalışma hayatı, bu sefer de ogluna ayırdıgın vakit azalırHayırlısı olsun diyelim.
Sibelcim tebrik ederim perşembeyi çok güzel geçirmişsin
Haydi bakalım güzel eksi getirsin :)Hoşbuldum ördeği.
Yalnız kalmamızla direkt buraya yazdım :)
Şimdi bisiklet tepesindeyim. Yarına ne gitse kardır diyorum. Haftaya hedefim en az 1.
İlk 3'e girmemiz yeterli oluyor notanın silinmesi içinŞimdi nota silinmesi için 1.mi olmalı merak ettim.
senin oklavandan nasip almiyim dedim ördekcim Sabiti kırmaya çalışıyorum hâlâ.
Haydi bakalım güzel eksi getirsin :)
Şu 6'lara bi erişelim hedefcim
İlk 3'e girmemiz yeterli oluyor notanın silinmesi için
Tamam o zaman bayram sonra izne ayrılırım.Amin, Allah tüm kuzuların sağlığını versin :)
İşe dönmek iyi gelecektir eminim ki :) Ankara'dasin galiba sen de? Hangi ilçedeydi okulun? Umarım yakına gelebilirsin daha iyi olur senin için.
Annelik delilik diyorlardı yaşayınca anladım
Senin mesleğin neydi emniscim? Geri dönme imkanın yok mu?
Gönülcüm şimdi baktım listeye 23 Haziran'da girmişsin, o yüzden 23 Ağustos'a kadar izne ayıramam senieğer bildirim yapabilirsen lütfen haftaya da yap, yoksa iki kez bildirim yapmadan öteki hafta izne ayırmam gerekecek.
Bana doktor haftada 2 defa kuru baklagil aksam yemeginde yiceksin dedi bendeYazicam menumu simdi canim. Gecen gun 7. Takimda kuru fasulye ve pilav yiyen biri elestiriliyodu. Nohutla pilav gorunce aklima geldi
Evet canim 1 ay sonraya verdi banadaya onlar da bildiğim kadarıyla 1 aydan önce kontrol günü vermiyorlar devlette öyleydi yani.. bi araştırayım yine
Canim bende yoktum geri döndüm tatil işleri bitti biraz kafam rahatladi diyetisyenede başladım ama devlette hadi sizlerde gelinnnSelam şekerler.
Saat ne ara bu kadar oldu hiç anlayamadım.
3-4 hafta oldu buralarda yokum.
Misafirler, seyahat derken bugün sakin bir güne uyandık. O kadar özlemişim ki..
Hayırlı olsun canım. Diyetisyenle birlikte bi heyecan gelmiş bi şevk gelmiş sana. Böyle devam edersen çok güzel kilolar vereceğine eminim.Canim bende yoktum geri döndüm tatil işleri bitti biraz kafam rahatladi diyetisyenede başladım ama devlette hadi sizlerde gelinnn
Bende 3 kilo kadar almışımEvet ya, 60'lar naz yapıyor bana resmen ama buradan uzak kalıp kilo korumak da benim için başarı oldu
Evet canim öyle oldu ben yürüyüşteyken aksam birden misafir gelmiş benim kizlarda firina pizza sürmüş yayla çorbası yapmış dolaptada köfte hazırlamıştım buzluga atmak için hemen onlari kizartmislar bir baktim kizlarim sofra kurmus hemen beni mahcup etmediler gel bana gel ye dediyselerde oturmadim dedim yedim benHayırlı olsun canım. Diyetisyenle birlikte bi heyecan gelmiş bi şevk gelmiş sana. Böyle devam edersen çok güzel kilolar vereceğine eminim.
Hem sana hem de kızlarına maaşallah. Harikasınız. Kaç yaşında kızların ne güzel hazırlamışlar herşeyi. Aferin onlara.Evet canim öyle oldu ben yürüyüşteyken aksam birden misafir gelmiş benim kizlarda firina pizza sürmüş yayla çorbası yapmış dolaptada köfte hazırlamıştım buzluga atmak için hemen onlari kizartmislar bir baktim kizlarim sofra kurmus hemen beni mahcup etmediler gel bana gel ye dediyselerde oturmadim dedim yedim ben
iyidi canim arada meyve yedim yineBenim 2. De oldu. Aralarinda 3 yas var. Kucuk 6 aylik. Bu kiz belki daha sakin olur diyorum kendi kendime. En iyisi gormezden gelmek canim. Bir sure sonra birakir ilgi gormeyince.ama insani cok zorluyolar gercekten.
Nasil gitti canim bu saate kadar?
Ben aclik hissetmiyorum canim iyiyim simdilik. Tek cesit yemek bayiyo insani. Ama yine de aclik hissettirmiyo o yonden guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?