- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.541
Valla maşallah kızlara iyi yetiştirmissin. simdikiler su içmeye useniyor. nazar değmesin çok imrendim vallaEvet canim öyle oldu ben yürüyüşteyken aksam birden misafir gelmiş benim kizlarda firina pizza sürmüş yayla çorbası yapmış dolaptada köfte hazırlamıştım buzluga atmak için hemen onlari kizartmislar bir baktim kizlarim sofra kurmus hemen beni mahcup etmediler gel bana gel ye dediyselerde oturmadim dedim yedim ben
Kizlarim 15 ve 18 yasindalar halbuki ben melemen yaptim onlara karinlari toktu birde gorumcem ve amcasi gelmis birde kuzeni esim ben aciktim sanki anneniz bugun beni aperatif olarak doyurdu 4 gibiydi oyle diyormus ben niye bu kadar aciktimki demis ben 1 saatlik yuruyistenn gelene kadar benim yaptigim tariflerimi yazdigim yer nefis yemek tariflerinde ondan baka baka siz yapin geldimki sofra hazir şok oldum biryandan sevindim misafirleride doyurdular .Ben yemek yaptikca yuklerdim eskiden çok faydasi oluyor kizlara birgunde 3 günlüğüne annemin basinda hastahanede kaldım ordan bakarak 15 yasindaki kizim babasına ablasina yemek hazirlamis canimmHem sana hem de kızlarına maaşallah. Harikasınız. Kaç yaşında kızların ne güzel hazırlamışlar herşeyi. Aferin onlara.
Seni de azmin ve kararlılığın için kutluyorum
Kolay gelsin bende dün başladım dün oglanin odasi bitti bugunde kizlarin odasini yapacagim yavas yavasiyidi canim arada meyve yedim yinebgun bayram temizligine basladim yavas yavas yapim dedim hep temzlikle ugrastim yemkti cocuklardi fln drken bide parka cikarttik 1 2 saat de ole gecti saatin nasl gectgini anlamadm oyuzden cok zorlanmadim
Maaşallah kızlarına canım. Benim kızlarımız da seninkiler gibi 3 yaş var aralarında. Şu an küçükler ama ilerde ben de böyle güzel sürprizlerle karşılaşır mıyım acaba.Kizlarim 15 ve 18 yasindalar halbuki ben melemen yaptim onlara karinlari toktu birde gorumcem ve amcasi gelmis birde kuzeni esim ben aciktim sanki anneniz bugun beni aperatif olarak doyurdu 4 gibiydi oyle diyormus ben niye bu kadar aciktimki demis ben 1 saatlik yuruyistenn gelene kadar benim yaptigim tariflerimi yazdigim yer nefis yemek tariflerinde ondan baka baka siz yapin geldimki sofra hazir şok oldum biryandan sevindim misafirleride doyurdular .Ben yemek yaptikca yuklerdim eskiden çok faydasi oluyor kizlara birgunde 3 günlüğüne annemin basinda hastahanede kaldım ordan bakarak 15 yasindaki kizim babasına ablasina yemek hazirlamis canimm
Dün çok cagirdilar eskiden oldugu gibi kendimi tutmayi basardim ilk defa 12 eylule kadar 78 olmam lazim daha once 57 kiloya kadar inmistim cok kararliydim hic bozmazdim canim diyetimi bende sasirdim ama meyvesinide aldim 2 gunde resmini paylasirim simdi sali gunu 81.3 geliyordum
Çok teşekkürler ama aslinda ellerine çok yemem vermem ders çalışıyor büyük kiz küçük kizda tutturdu tekvandayo gidiyor ben yaparim genellikle ama kucuklerken elleri yatkin olsun diye yapmak istediklerinde verirdim ellerine 1 gün oruc ayinda babasi çalışıyor benide evden gezmeye yolladilar anne sakin grlmr ezana yakin gel biz yemek yapacagiz size ben bunlara para biraktim eksikleri alirsiniz dedim internete gecin kafalarina gore bir menu oluşturun yapin siz gidin en zor menuyu secin ratuty yapinValla maşallah kızlara iyi yetiştirmissin. simdikiler su içmeye useniyor. nazar değmesin çok imrendim valla
Yesil cay hazirmi kendinni demliyorsun gunde 4 fincan icmem lazımmış 1 fincan ictim dünBgunku menummorordek
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Tel peynir
Kk beyaz peynir
Nescafe
Arada
3 fincan yesil cay ara ara ictim
3 kasik yogurt
1.5 kasik yulaf kepegi
3 gunkurusu 3 hurma dogradim icine karstirio tukettim
Sade soda
Aksam
3 tane tavuk pirzola
5 tane tombik aci biber
Arada
2 isirik muz
2 dilim seftali
Sekersiz turk kahvesi
2 gunkurusu
Su 2 lt
3 bardak odem attirici cay
Spor yok malesef
Aksama kadar temizlikle ugrastim halilarimi verdim yikatmaya camlar tuller derken bide cocuklari parka ckardim aslinda o sira parkta kizimi uyutmak icin baya bi tur attim hizli hzli ama en fazla 10 dakikadir yarn yaparim insallah
Insallah canimm çok sıkıldım kilolu gezmekten ogün kiyafetlere bakiyordum sonra aynada kendimi gordum magazada okadar moralim bozuldukiMaaşallah kızlarına canım. Benim kızlarımız da seninkiler gibi 3 yaş var aralarında. Şu an küçükler ama ilerde ben de böyle güzel sürprizlerle karşılaşır mıyım acaba.
Ayrıca bu kararlılığın azmin hiç bozulmasın canım harika gidiyorsun 12 eylüle kadar 78 değil 75 olursun bence
Kuru baklagil salata yogurt olacak diye tavsiye veriyolardi canim. Baklagil ve pilav olmayacak diyolardi. Yoksa bend e severim baklagili.Bana doktor haftada 2 defa kuru baklagil aksam yemeginde yiceksin dedi bende
Olsun canim. Menune baktim meyve de cok cok azdi. Bisey olmaz bence o kadardan.iyidi canim arada meyve yedim yinebgun bayram temizligine basladim yavas yavas yapim dedim hep temzlikle ugrastim yemkti cocuklardi fln drken bide parka cikarttik 1 2 saat de ole gecti saatin nasl gectgini anlamadm oyuzden cok zorlanmadim
Masallah kizlara. Ne hamaratlar. Valla kendine 1 bardak su almaya bile usenen kizlar var su an.Çok teşekkürler ama aslinda ellerine çok yemem vermem ders çalışıyor büyük kiz küçük kizda tutturdu tekvandayo gidiyor ben yaparim genellikle ama kucuklerken elleri yatkin olsun diye yapmak istediklerinde verirdim ellerine 1 gün oruc ayinda babasi çalışıyor benide evden gezmeye yolladilar anne sakin grlmr ezana yakin gel biz yemek yapacagiz size ben bunlara para biraktim eksikleri alirsiniz dedim internete gecin kafalarina gore bir menu oluşturun yapin siz gidin en zor menuyu secin ratuty yapinsogan halkasi kizartin domates corbasi yapmislar bir kac cesit daha vardi sebzeleri kalin dogramislar ama yinede guzeldi ben basil tebrikler ediyorum çok güzel olmus ben bile yapamazdim diye benden guzel islak kek yapar mesela onunda kendine ait defteri vardir begendiklerini not tutar canim simdi bile kendi odalarini birlikte temizliyecegiz
ben hazır sevmiyorum demle daha iyiYesil cay hazirmi kendinni demliyorsun gunde 4 fincan icmem lazımmış 1 fincan ictim dün
saol canim sanada kolay gelsinKolay gelsin bende dün başladım dün oglanin odasi bitti bugunde kizlarin odasini yapacagim yavas yavas
aktardan acik alip kendim demliyorum canim 3 fincan iciyorum sabhtan demleyip gun icinde aklima geldikce iciyorumYesil cay hazirmi kendinni demliyorsun gunde 4 fincan icmem lazımmış 1 fincan ictim dün
SüperBenim kilom 79,2 çıktı ördekim.
-1,6 ama bu hafta yüzdem ikiye bölüneceği için düşük olacak maalesef.
Bu arada 70li kilolara indiğim için mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?