Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla maşallah kızlara iyi yetiştirmissin. simdikiler su içmeye useniyor. nazar değmesin çok imrendim valla

Hem sana hem de kızlarına maaşallah. Harikasınız. Kaç yaşında kızların ne güzel hazırlamışlar herşeyi. Aferin onlara.
Seni de azmin ve kararlılığın için kutluyorum
Kizlarim 15 ve 18 yasindalar halbuki ben melemen yaptim onlara karinlari toktu birde gorumcem ve amcasi gelmis birde kuzeni esim ben aciktim sanki anneniz bugun beni aperatif olarak doyurdu 4 gibiydi oyle diyormus ben niye bu kadar aciktimki demis ben 1 saatlik yuruyistenn gelene kadar benim yaptigim tariflerimi yazdigim yer nefis yemek tariflerinde ondan baka baka siz yapin geldimki sofra hazir şok oldum biryandan sevindim misafirleride doyurdular .Ben yemek yaptikca yuklerdim eskiden çok faydasi oluyor kizlara birgunde 3 günlüğüne annemin basinda hastahanede kaldım ordan bakarak 15 yasindaki kizim babasına ablasina yemek hazirlamis canimm
Dün çok cagirdilar eskiden oldugu gibi kendimi tutmayi basardim ilk defa 12 eylule kadar 78 olmam lazim daha once 57 kiloya kadar inmistim cok kararliydim hic bozmazdim canim diyetimi bende sasirdim ama meyvesinide aldim 2 gunde resmini paylasirim simdi sali gunu 81.3 geliyordum

iyidi canim arada meyve yedim yine bgun bayram temizligine basladim yavas yavas yapim dedim hep temzlikle ugrastim yemkti cocuklardi fln drken bide parka cikarttik 1 2 saat de ole gecti saatin nasl gectgini anlamadm oyuzden cok zorlanmadim
Kolay gelsin bende dün başladım dün oglanin odasi bitti bugunde kizlarin odasini yapacagim yavas yavas

Maaşallah kızlarına canım. Benim kızlarımız da seninkiler gibi 3 yaş var aralarında. Şu an küçükler ama ilerde ben de böyle güzel sürprizlerle karşılaşır mıyım acaba.
Ayrıca bu kararlılığın azmin hiç bozulmasın canım harika gidiyorsun 12 eylüle kadar 78 değil 75 olursun bence

Valla maşallah kızlara iyi yetiştirmissin. simdikiler su içmeye useniyor. nazar değmesin çok imrendim valla
Çok teşekkürler ama aslinda ellerine çok yemem vermem ders çalışıyor büyük kiz küçük kizda tutturdu tekvandayo gidiyor ben yaparim genellikle ama kucuklerken elleri yatkin olsun diye yapmak istediklerinde verirdim ellerine 1 gün oruc ayinda babasi çalışıyor benide evden gezmeye yolladilar anne sakin grlmr ezana yakin gel biz yemek yapacagiz size ben bunlara para biraktim eksikleri alirsiniz dedim internete gecin kafalarina gore bir menu oluşturun yapin siz gidin en zor menuyu secin ratuty yapin sogan halkasi kizartin domates corbasi yapmislar bir kac cesit daha vardi sebzeleri kalin dogramislar ama yinede guzeldi ben basil tebrikler ediyorum çok güzel olmus ben bile yapamazdim diye benden guzel islak kek yapar mesela onunda kendine ait defteri vardir begendiklerini not tutar canim simdi bile kendi odalarini birlikte temizliyecegiz

Yesil cay hazirmi kendinni demliyorsun gunde 4 fincan icmem lazımmış 1 fincan ictim dün

Insallah canimm çok sıkıldım kilolu gezmekten ogün kiyafetlere bakiyordum sonra aynada kendimi gordum magazada okadar moralim bozulduki
Olurlar annesi olurlar simdi internetin çok faydasi var yemek yapmada benim zamanimda annemi 10 kere arardim ne nasil pisecek diye

Bana doktor haftada 2 defa kuru baklagil aksam yemeginde yiceksin dedi bende
Kuru baklagil salata yogurt olacak diye tavsiye veriyolardi canim. Baklagil ve pilav olmayacak diyolardi. Yoksa bend e severim baklagili.
iyidi canim arada meyve yedim yine bgun bayram temizligine basladim yavas yavas yapim dedim hep temzlikle ugrastim yemkti cocuklardi fln drken bide parka cikarttik 1 2 saat de ole gecti saatin nasl gectgini anlamadm oyuzden cok zorlanmadim
Olsun canim. Menune baktim meyve de cok cok azdi. Bisey olmaz bence o kadardan.
Masallah kizlara. Ne hamaratlar. Valla kendine 1 bardak su almaya bile usenen kizlar var su an.

Bu arada kilo veren herkesi tebrik ederim.

Kolay gelsin bende dün başladım dün oglanin odasi bitti bugunde kizlarin odasini yapacagim yavas yavas
saol canim sanada kolay gelsin

Yesil cay hazirmi kendinni demliyorsun gunde 4 fincan icmem lazımmış 1 fincan ictim dün
aktardan acik alip kendim demliyorum canim 3 fincan iciyorum sabhtan demleyip gun icinde aklima geldikce iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…