- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.601
Hedef ve Sibel'e katılıyorum ben de. Yaz rehaveti ne kapıldık gidiyoruz. Ne kilolar verdik daha önceleri arkadaşlar. Bi an evvel harekete geçelim sporlar düzene girsin.morordek sıkı yönetim ilan edecek yakında. Biz istersek yapıyoruz. Yarın başlayalım hep birlikte Kaçamaksız bol sporlu bi hafta geçirelim
Haydi
Bayrama kadar atalım üstümüzden şöyle 3 5 kilo.
Saf proteinde salça falan kullanamıyoruz değil miBence kilo vermek bizde bitiyo aslinda cogunluk kilosu fazla olanlar 70lerde 80de olanda var aramizda istersek hafta 1 2 kilo bizde verebliriz ama su siralar takimdaki kimse cok istekli degil bende ole dunden beri kendime gelmeye basladim ama bgunde saf protein yapiorum daha bozmadm tvugum pisiyo brazdn onu yicem aksamada gzel bi spor yapicam insallah bgunde temzlik yaptim hatta hala ypiyorum cok yoruldummmmm
55 kiloda 2 kilo verdiyse 1 haftada muhtemel detoxtur ve haftaya döner o kilocuklarHaklısın hedef hep bahaneye hazırım. şimdi bir kaç takıma baktım vatandaş 55 kiloda da 2 kilo vermiş yani. Şahsen iş kişide bitiyor ama bir rehavet var bende.
bir ara şekersiz tekrar baslasak burdan Fancy sesleniyorum şekersiz iyi yapiyodu tekrar başlayalım grupca daha iyi oluyo sanki benim hiç paketli gida isteği olmamıştı 10 gün kadar yaptım ama yine başladım4 paketli gida yemeye aramaya
Aynen öyle canımHem kendimiz yaparsak, kaptan sopayı aldığı için değil istediğimiz için yapmış gibi oluruz. Ben kovulmadım, istifa ettim modeli
Atalım atalım..
Valla cnm bayrama kadarki hedefime ulaşmam için 2.5 kg vermem lazımBayrama kadar atalım üstümüzden şöyle 3 5 kilo.
Arkadaşlar tek tek alıntı yapmayacağım ortaya konuşacağım. İş sizde bitiyor, evet. Takılma kilolarınızda olduğunuzu da kabul ediyorum ama siz elinizden geleni yapmıyorsunuz. Şu bayram da geçsin yeni üye isteyenler konusuna takımımızı ekleyeceğim ancak şu ara sizi bile takipte zorlanırken yeni üyeleri takip etmem zor olur diye yazmıyorum.
50-60 kilolarda olup her hafta 1-2 kg vermenizi tabi ki beklemiyorum, sağlıklı da bulmuyorum. Verenler nasıl veriyor onu da bilmiyorum, demek ki metabolizmaları öyle. Ancak durumunuza göre de hareket ettiğinizi söyleyemeyeceğim. Sürekli kaçamak görüyorum menülerinizde. Allah aşkına kaçamaksız üst üste kaç gün geçirmişsinizdir, herkes kendi elini vicdanına koysun da bi düsünsün.
Hal böyleyken niye kilo veremiyoruz diye çok da hayıflanmayın bence. Ben de takımın kaptanıyım ama kafanıza zorla vura vura kilo verdiremiyorum, keşke verdirebilsem.. İş sizde bitiyor...
Valla mezun olsam diye düşündüm bayrama ama 2 kilo 1 haftada benim için çok zor görünüyor bugünden sonra bende sıkı tutcam mezun olayım diye takvim açtım bayrama 10 gün var 10 günde 1.7 kilo vermem imkansızBayrama kadar atalım üstümüzden şöyle 3 5 kilo.
canim seker ve yagsiz olmak sartiyla 1 yemek kasigi salcaya izin var ama biz gercek dukanin safproteinini yapmadigimiz icin cokda takilmiyorum olcusune flnSaf proteinde salça falan kullanamıyoruz değil mi
valla kendimden utandim sonuna kadar haklisin kaptanimArkadaşlar tek tek alıntı yapmayacağım ortaya konuşacağım. İş sizde bitiyor, evet. Takılma kilolarınızda olduğunuzu da kabul ediyorum ama siz elinizden geleni yapmıyorsunuz. Şu bayram da geçsin yeni üye isteyenler konusuna takımımızı ekleyeceğim ancak şu ara sizi bile takipte zorlanırken yeni üyeleri takip etmem zor olur diye yazmıyorum.
50-60 kilolarda olup her hafta 1-2 kg vermenizi tabi ki beklemiyorum, sağlıklı da bulmuyorum. Verenler nasıl veriyor onu da bilmiyorum, demek ki metabolizmaları öyle. Ancak durumunuza göre de hareket ettiğinizi söyleyemeyeceğim. Sürekli kaçamak görüyorum menülerinizde. Allah aşkına kaçamaksız üst üste kaç gün geçirmişsinizdir, herkes kendi elini vicdanına koysun da bi düsünsün.
Hal böyleyken niye kilo veremiyoruz diye çok da hayıflanmayın bence. Ben de takımın kaptanıyım ama kafanıza zorla vura vura kilo verdiremiyorum, keşke verdirebilsem.. İş sizde bitiyor...
Birazdan paylaşırım canimo nasil bisey canim
Evet canım senin gece nöbetleri düzenini bozuyor bence de. Olacak ama ne yapalım ite kaka.Aslında ben hep şekersiz yapıyormuşum gibi hiç beyaz ekmek yok hamurlu şeyler yok şekerli şeyler yok ama bu kadar gidiyor meyveye bile dikkat ediyorum bi fındık fıstık ezmesi yiyorum max günde 2tk o da balla yapılmış yine şeker yok anlamadm çok fazla takıldım nöbetlerdendir diyip kendimi rahatlatiyorum
Ne söylesen haklısın canım.Arkadaşlar tek tek alıntı yapmayacağım ortaya konuşacağım. İş sizde bitiyor, evet. Takılma kilolarınızda olduğunuzu da kabul ediyorum ama siz elinizden geleni yapmıyorsunuz. Şu bayram da geçsin yeni üye isteyenler konusuna takımımızı ekleyeceğim ancak şu ara sizi bile takipte zorlanırken yeni üyeleri takip etmem zor olur diye yazmıyorum.
İmkansız diye bakarsan hiç olmaz canım.. Ama ben istersen yapabileceğine inanıyorum Sibelcim. Az çok tanıdığım kadarıyla o güç ve azim içinde i yerde saklı. Dışarı çıkmayı bekliyor. 10 gün yaa. Çok değil. 10 gün hiç kaçamak yapmasan. Her gün 1 saat yürüsen değil 1,5 , 3 kilo verirsin. Hadi canım göster kendini.Valla mezun olsam diye düşündüm bayrama ama 2 kilo 1 haftada benim için çok zor görünüyor bugünden sonra bende sıkı tutcam mezun olayım diye takvim açtım bayrama 10 gün var 10 günde 1.7 kilo vermem imkansız
Ne desen haklisin canim. Is tamamen biz de bitiyor.Arkadaşlar tek tek alıntı yapmayacağım ortaya konuşacağım. İş sizde bitiyor, evet. Takılma kilolarınızda olduğunuzu da kabul ediyorum ama siz elinizden geleni yapmıyorsunuz. Şu bayram da geçsin yeni üye isteyenler konusuna takımımızı ekleyeceğim ancak şu ara sizi bile takipte zorlanırken yeni üyeleri takip etmem zor olur diye yazmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?