- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 158
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.581
Geçmiş olsun rintcimmorordek kaptanım çok hastayım. Geceden beri kusma ve ishal. 58'in altını gördüm bugün ama gerçek değil diye yazmıyorum haftaya + gelirim onu yazarsam ama nota silinmesinde işe yararsa yazabilirim
Dün menümü yazamadım.
Dünkü menüm
Sabah
3 dilim ekmek
1 tk fıstık
Yarım yumurta
1 sb süt
Öğlen
1 yk patates piyaz
1 yk kıyma
Ara
2 sb kefir
Akşam
4 yk susuz nohut
Yarım yk pilav
1 sade soda
Ara
1 orta boy domates
4 5 kuru üzüm
2 buçuk lt su.
Spor 10 squat
Spor yapamıyorum bu ara kaptanım kusura bakmayın bacağım fena.
morordek Cikilatacanavari
Tamam kaptanım.Geçmiş olsun rintcim
İnsallah en kısa sürede atlatırsın. Bu şekilde kalabilir kilon, muhtemelen derece yapamayacağız :)
Şimdi hazir vardi yaptim ama aktardan alacagimben hazır sevmiyorum demle daha iyi
Alistirmaya çalışıyorum bakalim birde ödem atma cayi verdisaol canim sanada kolay gelsin
aktardan acik alip kendim demliyorum canim 3 fincan iciyorum sabhtan demleyip gun icinde aklima geldikce iciyorum
Sağol canim benimGünaydın hanımlar
Güzel eksiler gelmeye başlamış
Cikilatacanavari Cherry Mom rint si_bel ve Deniz ve Kum tebrik ediyorum sizleri
Diğerlerinden de güzel bildirimler bekliyorum
o nasil bisey canimAlistirmaya çalışıyorum bakalim birde ödem atma cayi verdi
Geçmiş olsun canım hayırdır üşütmüşmüsün .allah şifa versin.morordek kaptanım çok hastayım. Geceden beri kusma ve ishal. 58'in altını gördüm bugün ama gerçek değil diye yazmıyorum haftaya + gelirim onu yazarsam ama nota silinmesinde işe yararsa yazabilirim
Dün menümü yazamadım.
Dünkü menüm
Sabah
3 dilim ekmek
1 tk fıstık
Yarım yumurta
1 sb süt
Öğlen
1 yk patates piyaz
1 yk kıyma
Ara
2 sb kefir
Akşam
4 yk susuz nohut
Yarım yk pilav
1 sade soda
Ara
1 orta boy domates
4 5 kuru üzüm
2 buçuk lt su.
Spor 10 squat
Spor yapamıyorum bu ara kaptanım kusura bakmayın bacağım fena.
morordek Cikilatacanavari
Aynen bencede genelde zor verilen kilolardayiz bazı gruplar kalabalık bazısı az. Hepimizin 1 kilo vermeside artık imkansızŞimdilik En düşük Ort.yine bizde nasıl veriyorlar her hafta 1 2. Kgmorordek kaptanım kilolardan dolayı dezavantajdayız sanırım ekibe baktığımda genelimiz 60 larda diğer ekiplerde 90 100 Ler var çok kilo olunca çok veriliyor
Çok teşekkür ederim. Salgın varmış mikrobik bir durum. 2 gün önce eşim aynı oldu. Çok dikkat ettik ama yine de bana da geçmiş. İnşallah ufakloğa geçmeden atlatırız.Geçmiş olsun canım hayırdır üşütmüşmüsün .allah şifa versin.
Banada öyle geliyor canımAynen bencede genelde zor verilen kilolardayiz bazı gruplar kalabalık bazısı az. Hepimizin 1 kilo vermeside artık imkansız
Gecmis olsun canimÇok teşekkür ederim. Salgın varmış mikrobik bir durum. 2 gün önce eşim aynı oldu. Çok dikkat ettik ama yine de bana da geçmiş. İnşallah ufakloğa geçmeden atlatırız.
Çok teşekkür ederimGecmis olsun canim
Canim bende yoktum geri döndüm tatil işleri bitti biraz kafam rahatladi diyetisyenede başladım ama devlette hadi sizlerde gelinnn
Kizlarim 15 ve 18 yasindalar halbuki ben melemen yaptim onlara karinlari toktu birde gorumcem ve amcasi gelmis birde kuzeni esim ben aciktim sanki anneniz bugun beni aperatif olarak doyurdu 4 gibiydi oyle diyormus ben niye bu kadar aciktimki demis ben 1 saatlik yuruyistenn gelene kadar benim yaptigim tariflerimi yazdigim yer nefis yemek tariflerinde ondan baka baka siz yapin geldimki sofra hazir şok oldum biryandan sevindim misafirleride doyurdular .Ben yemek yaptikca yuklerdim eskiden çok faydasi oluyor kizlara birgunde 3 günlüğüne annemin basinda hastahanede kaldım ordan bakarak 15 yasindaki kizim babasına ablasina yemek hazirlamis canimm
Dün çok cagirdilar eskiden oldugu gibi kendimi tutmayi basardim ilk defa 12 eylule kadar 78 olmam lazim daha once 57 kiloya kadar inmistim cok kararliydim hic bozmazdim canim diyetimi bende sasirdim ama meyvesinide aldim 2 gunde resmini paylasirim simdi sali gunu 81.3 geliyordum
Yesil cay hazirmi kendinni demliyorsun gunde 4 fincan icmem lazımmış 1 fincan ictim dün
Şimdilik En düşük Ort.yine bizde nasıl veriyorlar her hafta 1 2. Kgmorordek kaptanım kilolardan dolayı dezavantajdayız sanırım ekibe baktığımda genelimiz 60 larda diğer ekiplerde 90 100 Ler var çok kilo olunca çok veriliyor
Haklısın hedef hep bahaneye hazırım. şimdi bir kaç takıma baktım vatandaş 55 kiloda da 2 kilo vermiş yani. Şahsen iş kişide bitiyor ama bir rehavet var bende.
bir ara şekersiz tekrar baslasak burdan Fancy sesleniyorum şekersiz iyi yapiyodu tekrar başlayalım grupca daha iyi oluyo sanki benim hiç paketli gida isteği olmamıştı 10 gün kadar yaptım ama yine başladım4 paketli gida yemeye aramaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?