Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım ürün geldin memnun kalırsam sana da tavsiye ederim. Doğal olsun diye masif aldık su bazlı boya kullanıldı. Montessori ile normal arası bir yatak ile köşeleri yuvarlak bir dolabımız olacak :)) heyecanla bekliyorum vallahi :))

İlk menü benden gelsin bu akşam. Başka bir şey yememek için şimdiden paylaşıyorum

Kahvaltı
1kk peynir 5 zeytin 1 çk fıstık ezmesi şekersiz ve yine şekersiz çay

Öğlen
2 yk pirinç 3 yk et kavurma yağsız

Akşam
1 küçük karnıyarık (patlıcanı kızarmamış fırınlanmış:)
2 yk taze fasulye
Yarım kase ( unsuz ) yoğutlu mercimek çorbası
1 minicik etli biber dolma
2 çatal doğumgünü şeysi (kocanın doğum günü de)
morordek fancynancy Cikilatacanavari

Tmm canım merak ettim.şimdiden güle güle kullansın mışılll mışıll uyusun inşallah :))

5 saat ütü mü yaptın. N’aptın kız bütün komşuların sana mı getirdi ütüleri morordek bak benle dalga geçiyordunuz birde
Evet evet yaptımm
Ev ilaçlandıktan sonra evdeki tüm giysiler yıkandı. Tabii o telaş arasında ütü ve dolap düzeni yapamadım. Bir odayı kapattım kirliker de oradaydı peyderpey yıkandı dolaba yığdım. İki gün annem bendeydi odayı toparladım dolabı yerleştirdim pantolonlar ve gömlekler haricindekileri ütüledim
:))

kolay gelsin canım zoru kalmış

kopma kopma hadi harekete. Umarım artı degilsindir. güzel spor yapiyordun .

hele bayram tatil falan geçsin olur önce mezuniyetimi istiycem sonra 55 kilo hedefle 2.mezuniyet yada takım dışı takilcam ördekcim izniyle. zaten artık spor farz bana
Eh şimdiden tebrikler canım o zaman.

Fancyim, buraya kadar giden kilolar beni baya değiştirdi.
Baya baya hareket etmeyi seven bir insan oldum.
Acayip de spor yapasım var anlatamam ama çok pis zaman sıkıntısı yaşıyorum şu aralar.
Hareket güzel şey hedefcim. Ama zaman sorunu bende de çocuklar yüzünden var zaten tüm enerjimi emiyorlar. Senin de işler yüzünden sanırım zaman sıkıntın.

Günlerin uzatılmasını istiyorum!
Hem kitap okumak hem spor yapmak için ikisini aynı anda yapmam gerekiyor
Ahahah onu bende istiyorum. Hatta ben benden bir tane daha istiyorum. Klonlanasım var.

O zaman 5.takımdan nice mutlu seneler kocacına seninle birlikte canım.

Oy oy oy. Yemin ediyorum okurken yoruldum. Daha da varmış. Kolay gelsin şekerim sana.

fancynancy beni çıkar listeden bugunde yalan oldu şekersiz bugün depresif bir haldeydim kaçamak yaptım canım ne oldu bilmiyorum sürekli yemek var aklımda bugün bir paket bisküvi gitti valla durdurmasam 3 pakette giderdi.
3 gün protein diyeti 60 lı bişey görmek niyetim. benden de klonlansa o bebelere baksa ben kafayı vurup dusuncesizce uyusam. dün gece geç yattım sabah erken kalktım uykusuzlukta yeme isteğini artırırmış galiba ondan böyle oldu.

Salı menü morordek
sabah 9 . mantar sote peynir 1 zeytin 2 dilim hindi fume kaşar yeşil çay 3 altinbasak form kuruyemiş
ara üzüm
1de 2 dilim uno denge arası 3 dilim hindi fümeli kaşar yeşillik sandviç 1 bardak şekersiz erik suyu
ara karpuz erik
akşam 7 4 yk ıspanak
1 tabak semizotu
cacık
2 dilim ekmek uno
9 buçuk kuruyemiş
kaçamak
şu 2 lt
Spor yok tüm bacak kalça dün pert olmuş
ağırlıklı jessica yaktı beni hiç spor yapasm yok erken yatcam. yarında hareketli geçecek 2 cocuk daha 4 çocuk iyi sarıyor. ..

Ayy, çocuklara siz şimdi durun ben size sonra döneceğim de denmez ki
Zaten dense muhtemelen biz de düşünürdük ama zor iş valla.

Aynen Fancycim, işler fena yoğun ama bir taraftan da bir sürü şey yapasım var.
Kitap okumak, film izlemek, bisiklete binmek istiyorum.
Ya hepsini yapıyor işleri daha da sıkıştırıyorum ya da hiçbirini yapamıyorum.
Aslında bir taraftan çok mutluyum. Yıllardır eşimle beraber çalışma hayalimiz vardı. Şimdi böyle 24 saat beraberiz ve sürekli ona bir şey anlatasım geliyor ama bir taraftan yoğunluk var. Aslında yoğunluğu da seviyorum. Yoğunluk arasında keyif kaçamağı yapmaya bayılıyorum. Böyle saçma bir ruh hali içerisindeyim.

Sopam hazır mı?

Sabah:
2 dilim ekmekten tost

Ara:
1 Armut

Akşam:
3 kaşık patlıcan yemeği
Yoğurt

Kaçamak:
1 acıbadem kurabiyesi
Yarım elmalı kurabiye

Spor: 1 saat kondisyon, 2 saat normal bisiklet.

Akşam dolaşmaya çıkalım dedik. Sonrasında o bisiklet turuna döndü ve pastanede son buldu.

Teşekkürler hoş geldin maşallah ne kadar zamandır bu kilonu koruyorsun. maşallah istikrarin için .sırlarını alabiliriz.
Grubun kapandığı haftada hedef kiloma ulaştım 2 ay olmuştur büyük bi ihtimal . Egzersiz yapamıyorum ama yediklerim de normale döndü yani porsiyonlar arttı sıkıntı yaşamıyorum ama iştahsızlık yaşadığım dönem de çok oldu ..gengeledi birbirini sanırım.

Günaydın kızlar. Dün menümü yazamadım, çocukları uyutayım derken uyumuşum. Spor yapacaktım güya.

Kahvaltı
Patatesli yunurta
Çay

Ara
3 hurma

Öğle
2 büyük kase soğuk yoğurt çorbası (şehriye vardı içinde)

Ara
Filtre kahve x 2

Akşam
1 yk haşlanmış nohut
7 hurma

Gece
3 tane mor erik

Su: 2 lt
Spor: yok

Hepimize vuruyor öyle arada. Bende dün sürekli birşeyler yeme kafasındaydım. Benimde şekersiz şehriye patates vs ile çokta uymuyor maksat birlikte hareket etmek işte. Daha çok uymaya çalışıyor insan diye düşünüyorum.

Ay ne güzel ruh halleri valla canım benim. Birlikte uyumlu bir şekilde çalışabilmeniz ayrıca çok güzel. Herkes yapamaz hedefcim. Allah keyfinizi bozmasın, nazar da değdirmesin.

Pastane olmasaymış daha iyiymiş ama sporun kurtarıyor bence seni canım.

Iyi gecelrr herkese. Bugunku menum
Sabah
Haslanmis yumurta
Salatalik
Domates
Peynir
Zeytin

Ogle
Patates salatasi

Aksam
Kucuk tabak nohut yemegi
Yogurt
1 nektari

2 lt su
Spor yok malesef. Fena grip oldum her yerim agriyo
Çok geçmiş olsun tatlım. Yazın da grip hiç çekilmiyor. Bol bol vitamin al, meyve ye. İlaçlarını da ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…