- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.741
dimi ama seninki si bozmaz ama benimki bozar gibi kizartmaBunu da alıntılanmıştım ama çıkmamış. Patates sınavından bende bugün kalıyorım ama bizi bozmaz şekerimaynen devam
O müdaheleden benim göbüşe de lazım.dimi ama seninki si bozmaz ama benimki bozar gibi kizartma
4 tekerlekli bisiklet tek başına cevirirsen bilemedim önde yüksek oturma yeri var direksiyon tek yorar seni diye düşünüyorum. denemedim deneyincw yazarım .
Buarada spor vardı ya dün 2 kiloluk ağırlık aldım 5 dk yaptım kol ağırlıklı. yan çalışmaliyim ben biraz yan ve sezeryan gobusüne müdahale gerek
mekik falanda yapmıyorum iyi gelirdi belki ama yapmıyorum spora çok ihtiyacım var benim etimde gevşek yumuşak. en güzeli plankmis tatil sonrası deniycem 1 ay plankO müdaheleden benim göbüşe de lazım.
Bende günü kapattım menümü yazim.morordek
Sabah
1,5 tavada yumurta
Filtre kahve sütlü
Öğle
Yarım porsiyon kadar fırında elma dilim patates
Ara
Filtre kahve
Akşam
1 ufak kase yoğurt
7 hurma
Gece
Maden suyu ve bitki çayı içerim muhtemelen.
Spor ve suyumu bilahare yazıcim.
Patatesin şekersizi bozduğunu düşünmek istemiyorum.Çünkü sabaha da patatesli yumurta yapcam. Yağsız olduğu içim çok problem olmaz herhalde. Bebeler istedi yaptım ama yemediler
Gözün aydın rintcim biraz rahatlarsın :)
Emniscim al benden de o kadar. Bizimki erken yatıyor Allah'tan ama bu ara erken kalkmaya tahammülüm pek yok. Hatta pek çok şeye tahammül edemez oldum, niye böyleyim diye sorguluyorum kendimiKızlar bende 6da uyandığım için kahve grisini falan atıştırdım unuttum tartılmayı 12de uyuyan çocuk 6da kalkıyor ayarlarım hep bozuk(((
Iyi bari açın orayı okuyun. Şu bayram da geçsin sopaları elime alacağım.morordek 15dk Leslie 15dk jessica ayrıca ağırlıklı kol çalışma 5 dk.
7.takım aç geziyor sabah akşam yiyo. Kaptan fena kızıyor çok yiyene. yemek yiyesim gelince açıp okuyorum valla . yine fena geliyorla işimiz çok zor be ya...
5 saat ütü müPazartesi menü
Kahvaltı
1 kk peynir 2 yk menemen 2 ceviz 1 tk fıstık ezmesi (şekersiz) yarım çk tereyağı 1 dilim ekmek 3 zeytin
Fırında patates
200 gr fırın kırmızı et
2 3 tek kelebek makarna
Soda
Ara ayran
Akşam 3 yk yağsız et
1 yk pirinç pilavı
(Baya proteinli bir gün oldu)
Soda
Bugün tam 5 saat aralıksız ütü yaptım kaptanım. Ama akşamüzeri 1buçuk saat yürüyüşüm var :))
Ha şu an ayaklarım benden bağımsız acı çekiyor :)) annem yarın gidecek işleri yetiştirmem gerekiyordu bitmedi ama iki günde olduğu kadar. Giysi dolabını temizleyip yerleştiriyorum. Bu hafta içi de oğlanın oda takımı gelecek muhtemel. Perte çıktım ahhhhh ahhhh
morordek Cikilatacanavari fancynancy
niyeki çok mu yiyon .10 günde +3 kilo ile herkese günaydın..
Birlikte bir challenge başlarız ne dersin.mekik falanda yapmıyorum iyi gelirdi belki ama yapmıyorum spora çok ihtiyacım var benim etimde gevşek yumuşak. en güzeli plankmis tatil sonrası deniycem 1 ay plank
Aaaaa çok almışsın balpamukcuğumOoo fancycim yeniden diyete başlamışsın, hayıtlı oldun :))
Bende fenalardayım ve bu sabah artık karar verip başladım! Sabah 65.00 çıktım maalesef
5 saat ütü mü yaptın. N’aptın kız bütün komşuların sana mı getirdi ütüleriPazartesi menü
Kahvaltı
1 kk peynir 2 yk menemen 2 ceviz 1 tk fıstık ezmesi (şekersiz) yarım çk tereyağı 1 dilim ekmek 3 zeytin
Fırında patates
200 gr fırın kırmızı et
2 3 tek kelebek makarna
Soda
Ara ayran
Akşam 3 yk yağsız et
1 yk pirinç pilavı
(Baya proteinli bir gün oldu)
Soda
Bugün tam 5 saat aralıksız ütü yaptım kaptanım. Ama akşamüzeri 1buçuk saat yürüyüşüm var :))
Ha şu an ayaklarım benden bağımsız acı çekiyor :)) annem yarın gidecek işleri yetiştirmem gerekiyordu bitmedi ama iki günde olduğu kadar. Giysi dolabını temizleyip yerleştiriyorum. Bu hafta içi de oğlanın oda takımı gelecek muhtemel. Perte çıktım ahhhhh ahhhh
morordek Cikilatacanavari fancynancy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?