- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #292.761
Özlemim yaaa10 günde +3 kilo ile herkese günaydın..
Çok güzel fikir canimhanımlar çocuklarimizin olumsuz davranışlarına takılmadan olumlu davranışlarina yoneliyoruz. takdir ediyoruz. olumsuz davranışları birakiyorlarmis. ben büyüğün kardeşinin canını yakmasindan usandim. deniyim bakiyim becerebilcekmiyim. böyle tüyolarda paylaşalım hem çıtır anne hem mükemmel anne olalım. eğitimci arkadaşlardan destek alalım.
O nasıl oluyor kuzumBirlikte bir challenge başlarız ne dersin.
Ayy Çok guzel ben cenazeden dolayi uruyusede cikamadim kapimin önünde cadir ayip olur farkedilirse 2 gun cikmadim ama cebiimde adimsayar yuduklerimi saymis 10bine tamamlayamadim bugun aksam çook uzun mesafesi olan bir yer var yuruyecegimSelam şekerler.
Dün acayip dolu bir gündü.
25.000 adım atmışım :)
Menümde minik kaçamaklar vardı ama sanırım adımlarla telafi etmişimdir.
Allah sabır versin. çok zor .Başınsağolsun dilekleri icin herkezten allah razi olsun canlar
2 gunden beri surekli cenaze evindeyiz daha bugün evime gecebildim kadini yanlız birakmak istemedik okdu 4 gün bile kadin mafoldu goz kapaklari agzi yara oldu aglamaktan
niyeki çok mu yiyon .
Günaydın herkese
Tatildeydik canım çok abartmadım ama evdekine göre biraz fazla yedim tabi.Bide dondurma gazlı içecekler vb.. seyler eklendi..Bunlarin üzerine üzerine yol yorgunluğu uykusuzluk falan da eklenince böyle oldu. Yanlış hatırlamıyorsam zaten gitmeden önce 1-2 hafta da 83 küsürden 78e inmistim. Kisa sürede verilince ve dikkat edemeyince boyle oldu malesef. Düğün ve tatil var diye sıkı diyet ve spor yapmistim.Insallah cumaya kadar büyük bir kısmı gitmiş olur..Özlemim yaaa
hele bayram tatil falan geçsin olur önce mezuniyetimi istiycem sonra 55 kilo hedefle 2.mezuniyet yada takım dışı takilcam ördekcim izniyle. zaten artık spor farz banaBirlikte bir challenge başlarız ne dersin.
Bence de etmişsindir. Maşallah kuzucum o nasıl bir adım sayısıdır ya.
Pazartesi menü
Kahvaltı
1 kk peynir 2 yk menemen 2 ceviz 1 tk fıstık ezmesi (şekersiz) yarım çk tereyağı 1 dilim ekmek 3 zeytin
Fırında patates
200 gr fırın kırmızı et
2 3 tek kelebek makarna
Soda
Ara ayran
Akşam 3 yk yağsız et
1 yk pirinç pilavı
(Baya proteinli bir gün oldu)
Soda
Bugün tam 5 saat aralıksız ütü yaptım kaptanım. Ama akşamüzeri 1buçuk saat yürüyüşüm var :))
Ha şu an ayaklarım benden bağımsız acı çekiyor :)) annem yarın gidecek işleri yetiştirmem gerekiyordu bitmedi ama iki günde olduğu kadar. Giysi dolabını temizleyip yerleştiriyorum. Bu hafta içi de oğlanın oda takımı gelecek muhtemel. Perte çıktım ahhhhh ahhhh
morordek Cikilatacanavari fancynancy
Ayy Çok guzel ben cenazeden dolayi uruyusede cikamadim kapimin önünde cadir ayip olur farkedilirse 2 gun cikmadim ama cebiimde adimsayar yuduklerimi saymis 10bine tamamlayamadim bugun aksam çook uzun mesafesi olan bir yer var yuruyecegim
Oo Ediz beye nasıl bir oda takımı aldınız ben bizim sıpayı yer yatağına terfi ettirdim :)) sığmıyor park yatağa falan dönüp dururken uyandırıyor kendini böyle iyi oldu geniş geniş arada birlikte yatıyoruz :))Pazartesi menü
Kahvaltı
1 kk peynir 2 yk menemen 2 ceviz 1 tk fıstık ezmesi (şekersiz) yarım çk tereyağı 1 dilim ekmek 3 zeytin
Fırında patates
200 gr fırın kırmızı et
2 3 tek kelebek makarna
Soda
Ara ayran
Akşam 3 yk yağsız et
1 yk pirinç pilavı
(Baya proteinli bir gün oldu)
Soda
Bugün tam 5 saat aralıksız ütü yaptım kaptanım. Ama akşamüzeri 1buçuk saat yürüyüşüm var :))
Ha şu an ayaklarım benden bağımsız acı çekiyor :)) annem yarın gidecek işleri yetiştirmem gerekiyordu bitmedi ama iki günde olduğu kadar. Giysi dolabını temizleyip yerleştiriyorum. Bu hafta içi de oğlanın oda takımı gelecek muhtemel. Perte çıktım ahhhhh ahhhh
morordek Cikilatacanavari fancynancy
Hastane işlerim vardı canım uğrayamadım.Kardelelen321 şekerim nerelerdesin gazla bizi hadi canım
Geçmiş olsun canım bugün hiç doymadim hemde hiçHastane işlerim vardı canım uğrayamadım.
Geldim artık tam gaz ...
Canım pazar akşamı arkadaştaydık. Yapmış birsürü şey. Hepsi el emeği bizim için uğraşmış. Geri çeviremedim. Spor da yapamıyorum iki gündür. Hastane işleri filan... Koptum hepten burdan. Bu akşam spora asılma lazım. Cumaya iyi sonuçlar almamız lazım.. Sen yine benden iyisin maaşallah.Geçmiş olsun canım bugün hiç doymadim hemde hiçspor yapmalı ama dün jesika ile sguat ağırlık falan yaptım fena kas ağrıları var. 3 gün protein mi yapsam Yarında misafir var bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?