Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok güzel fikir canim

Selam şekerler.
Dün acayip dolu bir gündü.
25.000 adım atmışım :)
Menümde minik kaçamaklar vardı ama sanırım adımlarla telafi etmişimdir.
Ayy Çok guzel ben cenazeden dolayi uruyusede cikamadim kapimin önünde cadir ayip olur farkedilirse 2 gun cikmadim ama cebiimde adimsayar yuduklerimi saymis 10bine tamamlayamadim bugun aksam çook uzun mesafesi olan bir yer var yuruyecegim

Allah sabır versin. çok zor .

niyeki çok mu yiyon .

Günaydın herkese

Tatildeydik canım çok abartmadım ama evdekine göre biraz fazla yedim tabi.Bide dondurma gazlı içecekler vb.. seyler eklendi..Bunlarin üzerine üzerine yol yorgunluğu uykusuzluk falan da eklenince böyle oldu. Yanlış hatırlamıyorsam zaten gitmeden önce 1-2 hafta da 83 küsürden 78e inmistim. Kisa sürede verilince ve dikkat edemeyince boyle oldu malesef. Düğün ve tatil var diye sıkı diyet ve spor yapmistim.Insallah cumaya kadar büyük bir kısmı gitmiş olur..

Bence de etmişsindir. Maşallah kuzucum o nasıl bir adım sayısıdır ya.

Fancyim, buraya kadar giden kilolar beni baya değiştirdi.
Baya baya hareket etmeyi seven bir insan oldum.
Acayip de spor yapasım var anlatamam ama çok pis zaman sıkıntısı yaşıyorum şu aralar.

Rintcim, bizim de 3-5 parça bir şey vardı. Onları da getirseydim, araya kaynardı.

Olsun karabibercim. Böyle durumlarda biraz askıya alabiliriz kendimizi bence.

Oo Ediz beye nasıl bir oda takımı aldınız ben bizim sıpayı yer yatağına terfi ettirdim :)) sığmıyor park yatağa falan dönüp dururken uyandırıyor kendini böyle iyi oldu geniş geniş arada birlikte yatıyoruz :))

Hastane işlerim vardı canım uğrayamadım.
Geldim artık tam gaz ...
Geçmiş olsun canım bugün hiç doymadim hemde hiç spor yapmalı ama dün jesika ile sguat ağırlık falan yaptım fena kas ağrıları var. 3 gün protein mi yapsam Yarında misafir var bilemedim

Geçmiş olsun canım bugün hiç doymadim hemde hiç spor yapmalı ama dün jesika ile sguat ağırlık falan yaptım fena kas ağrıları var. 3 gün protein mi yapsam Yarında misafir var bilemedim
Canım pazar akşamı arkadaştaydık. Yapmış birsürü şey. Hepsi el emeği bizim için uğraşmış. Geri çeviremedim. Spor da yapamıyorum iki gündür. Hastane işleri filan... Koptum hepten burdan. Bu akşam spora asılma lazım. Cumaya iyi sonuçlar almamız lazım.. Sen yine benden iyisin maaşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…