Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ördeğim inan öyle abartılı yemeğim yoktu ama hareket sıfıra inince iş çok kötü oldu. Boş günümde bile iyi yürüyordum ben, öyle olunca en kötü sabit oluyordum. Hareket olmayınca durum bu.
1 kere çıkmıştım diye hatırlıyorum ama kontrol edersen sevinirim.

Kaptanim sende katilmazmisin aramiza
Canım aranıza katılacağım kesin büyük oğlanın hastane işi okullarının açılması var haftaya sonrasında rahatlayacağım
Esracım kronik kabızlık var bende müshil hapı bile çoğu zaman 1 tane işe yaramaz o derece o yüzden diyetisyen arayışına başladım senin sayende sigarayı bıraktım ya o kadar dikkat etmeye rağmen 6 kg aldım gitmeli bu kilolar

Şahnur’cum bence sen keike diyet için de biorezonansa gitseydin. Tatlı-karbonhidrat istediğini kesip iç dengeleme yapıyor. Bana çok iyi gelmişti hatırlarsan. Ki zaten sende onunla sigarayı bıraktın sende biliyorsun etkisini :))

Pirinc pilaviydi. 5 6 kasik yemisimdir sanirim
Aksam icin o kadar pilav çok fazla cnm

Menü güzel ama bira spor lazım

Bugün yapmaya çalış cnm spor karın ağrısına squat falan iyi geliyor

Günaydın herkese. Bu hafta ben de artıdayım ama cumaya kadar sabitlicem onu. Artıyla mezun olmayayım da
Hatta eksiyle mezun edelim seni

Gunaydin kizlarrrr ben gune 300 ip atlayarak basladim aksama kadar bole devam edicem dunku kilom 69.4 du malesef ama safprotein yapim dedim onuda beceremedim bayram cikolatasi ve pilav yedim buna ragmen bu sabah 800 gr gitmis 68.6 kiloyum bgunde tam anlamiyla kacamaksiz safprotein yapmak istiyorum becerebilirsek aksama sporda yaptimmi yarina eksi bile gelebilirim suan yazarken bile icimden super plan sakin bozma dyorum kendi kendime

Dunku menum morordek
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk peynir

Arada bayram cikolatalari

Aksam
1 tabak et sote
1 kucuk kase cacik
2 kasik pilav

Arada
sekersiz turk kahvesi
2 tane gunkurusu icine yarim ceviz koydum
1 tane kuru kaysi

Su 2 lt
3 bardak odem attirici cay

Spor yok malesef
Ama bgun iple basladim simdiden ustteki msjimi okumayan icin tekrar yaziyim bu sabah kacamak yaptigim halde 800 gr eksideydim kizmayın banaaa nolurrrr bayram psikolojisinden cikamamistim dun ama bgun ciktim kacamak yok sözzzz

günaydınlarrr
esra cım kabızlık için işe yaramadı biorezonans belki tek seans gittiğim için olabilir 1 seans ta iştah için gitmiştim devamı gelmedi ama bakalım ne yapacağım :)

Hoşgeldin kaptanim bugun daha bir hareketlilik var
Buraları boş bırakmayalım karabibercim
Sen zaten düzenli menü paylaşmışsın teşekkür ederim
Gonulcum o zaman ayrılma izne. Cumaları bildirim yapman yeterli olur düzene girene kadar
Olsun canım arada öyle dalgalanmalar olur. Çok iyi gidiyorsun bu hafta olmazsa haftaya kesin girersin listeye merak etme
morordek
Şeyma’cım ben de izne ayrıldığım kiloma geri döndüğümde yeniden listeye girebilir miyim?
Evet Esracım girebilirsin tabi ki
Tamam hedefcim kontrol edeceğim. Bugün evde temizlik var hala bilgisayar başına geçemedim. Bakınca bilgilendiririm seni. Sen de bu arada imkanın varsa bol spor yapmaya çalış

morordek iki gündür sabah tartılmayu unutuyorum aç karna, 10gündğr ne alemdeyim bilemiyorum ama çok kaçamak yapmadım, spor da yapmadım ama hiç, tok karna tartıldım dün artıda değilim gibi :) üç gün çok dikkat edip CUMA güzel bir eksiyle mezun olmak istiyorum Aslında ördeğim ama bugün Doğum günüm ve akşam tatlı yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…