- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.141
Dogum günün kutlu olsun canım nice seneleremorordek iki gündür sabah tartılmayu unutuyorum aç karna, 10gündğr ne alemdeyim bilemiyorum ama çok kaçamak yapmadım, spor da yapmadım ama hiç, tok karna tartıldım dün artıda değilim gibi :) üç gün çok dikkat edip CUMA güzel bir eksiyle mezun olmak istiyorum Aslında ördeğim ama bugün Doğum günüm ve akşam tatlı yemek istiyorum
Balpamukcum girelim canim tekrar izne ayrilinca ben dikkat edemiyorum ama mecburdum izne ayrilmak için dayimin düğünü oldu tatile ciktik 1 haftaliga arkasina kayinvalidede kaldik köyde hepten gitti diyet ama ne zaman diyetisyene gittim geri eski halime döndüm buraninda çok faydasi var bana
Cok sevindim insallah duzene girince bekliyoruzCanım aranıza katılacağım kesin büyük oğlanın hastane işi okullarının açılması var haftaya sonrasında rahatlayacağım
Esracım kronik kabızlık var bende müshil hapı bile çoğu zaman 1 tane işe yaramaz o derece o yüzden diyetisyen arayışına başladım senin sayende sigarayı bıraktım ya o kadar dikkat etmeye rağmen 6 kg aldım gitmeli bu kilolar
Mezun olanlari gördükçe hem seviniyor hem üzülüyorum burda okadar çok alisiyoruzki birbirimize fazla yorum yapamasamda karsilikli konusmalara aslinda nicklere çok alisiyorum gözlerim hep arıyor ne guzel hedefinize ulasmissinizmorordek iki gündür sabah tartılmayu unutuyorum aç karna, 10gündğr ne alemdeyim bilemiyorum ama çok kaçamak yapmadım, spor da yapmadım ama hiç, tok karna tartıldım dün artıda değilim gibi :) üç gün çok dikkat edip CUMA güzel bir eksiyle mezun olmak istiyorum Aslında ördeğim ama bugün Doğum günüm ve akşam tatlı yemek istiyorum
Doğum günün kutlu olsun canımmorordek iki gündür sabah tartılmayu unutuyorum aç karna, 10gündğr ne alemdeyim bilemiyorum ama çok kaçamak yapmadım, spor da yapmadım ama hiç, tok karna tartıldım dün artıda değilim gibi :) üç gün çok dikkat edip CUMA güzel bir eksiyle mezun olmak istiyorum Aslında ördeğim ama bugün Doğum günüm ve akşam tatlı yemek istiyorum
Doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle birlikte ömür boyu mutlu sağlıklı ve fit olman dileğiyle . .morordek iki gündür sabah tartılmayu unutuyorum aç karna, 10gündğr ne alemdeyim bilemiyorum ama çok kaçamak yapmadım, spor da yapmadım ama hiç, tok karna tartıldım dün artıda değilim gibi :) üç gün çok dikkat edip CUMA güzel bir eksiyle mezun olmak istiyorum Aslında ördeğim ama bugün Doğum günüm ve akşam tatlı yemek istiyorum
Nice mutlu yıllara cnmmorordek iki gündür sabah tartılmayu unutuyorum aç karna, 10gündğr ne alemdeyim bilemiyorum ama çok kaçamak yapmadım, spor da yapmadım ama hiç, tok karna tartıldım dün artıda değilim gibi :) üç gün çok dikkat edip CUMA güzel bir eksiyle mezun olmak istiyorum Aslında ördeğim ama bugün Doğum günüm ve akşam tatlı yemek istiyorum
mutlu yıllara tatlımmorordek iki gündür sabah tartılmayu unutuyorum aç karna, 10gündğr ne alemdeyim bilemiyorum ama çok kaçamak yapmadım, spor da yapmadım ama hiç, tok karna tartıldım dün artıda değilim gibi :) üç gün çok dikkat edip CUMA güzel bir eksiyle mezun olmak istiyorum Aslında ördeğim ama bugün Doğum günüm ve akşam tatlı yemek istiyorum
Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yıllar diliyorum.morordek iki gündür sabah tartılmayu unutuyorum aç karna, 10gündğr ne alemdeyim bilemiyorum ama çok kaçamak yapmadım, spor da yapmadım ama hiç, tok karna tartıldım dün artıda değilim gibi :) üç gün çok dikkat edip CUMA güzel bir eksiyle mezun olmak istiyorum Aslında ördeğim ama bugün Doğum günüm ve akşam tatlı yemek istiyorum
Dogum gunun kutlu olsun canim.morordek iki gündür sabah tartılmayu unutuyorum aç karna, 10gündğr ne alemdeyim bilemiyorum ama çok kaçamak yapmadım, spor da yapmadım ama hiç, tok karna tartıldım dün artıda değilim gibi :) üç gün çok dikkat edip CUMA güzel bir eksiyle mezun olmak istiyorum Aslında ördeğim ama bugün Doğum günüm ve akşam tatlı yemek istiyorum
Harikasın özlemGünü şuan kapattım hemen menümü paylaşıyorum..
Menüm;
09:30
1 h.yumurta
12:00
1 kase etli buğday
15:00
1 kase yoğurt + 2 yk yulaf ezmesi
18:00
2 h.yumurta
1 küçük içli köfte
Ayran
4 L şu
3 t.kahvesi
3 kupa kantaronlu yeşil çay
Spor:
20 dk zumba ile ısınma
25 dk crunch hareketleri
25 dk kol omuz 5 kg dumbel ile
100 jumping jack
20 burpee
Hızlı tempoda 15 dk eliptik
Ve son olarak yine 30 dk ZUMBAAA
Aksam biraz az olmuş sanki ama güzel menüIyi aksamlar herkese. Bugun ku menum
Sabah
Haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Ogle
4 kofte
3 kasik kuskus salatasi
Aksam
2 dilim kavun
2 lt su
20 dk leslie
100 ip
Cnm öğlen komple şeker olmuş sanki ya ayrıca öğlen yedin pilavi bari akşam yemeseydin hem de pirinçBugün ki menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 kepçe tarhana çorbası
Ara
1 Türk kahvesi
Öğlen
5 yemek kaşığı bezelye
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 kase yoğurt
Ara
3 sari erik
Akşam
2 yemek kaşığı pirinc pilavi
1tabuk but
1 kase cacik
morordek iki gündür sabah tartılmayu unutuyorum aç karna, 10gündğr ne alemdeyim bilemiyorum ama çok kaçamak yapmadım, spor da yapmadım ama hiç, tok karna tartıldım dün artıda değilim gibi :) üç gün çok dikkat edip CUMA güzel bir eksiyle mezun olmak istiyorum Aslında ördeğim ama bugün Doğum günüm ve akşam tatlı yemek istiyorum
Balpamukcum girelim canim tekrar izne ayrilinca ben dikkat edemiyorum ama mecburdum izne ayrilmak için dayimin düğünü oldu tatile ciktik 1 haftaliga arkasina kayinvalidede kaldik köyde hepten gitti diyet ama ne zaman diyetisyene gittim geri eski halime döndüm buraninda çok faydasi var bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?