Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dogum günün kutlu olsun canım nice senelere

morordek
Şeyma’cım ben de izne ayrıldığım kiloma geri döndüğümde yeniden listeye girebilir miyim?
Balpamukcum girelim canim tekrar izne ayrilinca ben dikkat edemiyorum ama mecburdum izne ayrilmak için dayimin düğünü oldu tatile ciktik 1 haftaliga arkasina kayinvalidede kaldik köyde hepten gitti diyet ama ne zaman diyetisyene gittim geri eski halime döndüm buraninda çok faydasi var bana

Cok sevindim insallah duzene girince bekliyoruz

Mezun olanlari gördükçe hem seviniyor hem üzülüyorum burda okadar çok alisiyoruzki birbirimize fazla yorum yapamasamda karsilikli konusmalara aslinda nicklere çok alisiyorum gözlerim hep arıyor ne guzel hedefinize ulasmissiniz

Doğum günün kutlu olsun canım
Mezun olabileceğin kiloyu biliyorsundur, eğer ona göre bir eksiyle gelirsen mezun ederiz tabi ki :)
Doğum günü pastasına ceza kesmiyorum ama lütfen cuma günü artı gelme o zaman bozuşuruz :)

Doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle birlikte ömür boyu mutlu sağlıklı ve fit olman dileğiyle . .

Nice mutlu yıllara cnm

mutlu yıllara tatlım

Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yıllar diliyorum.

Günü şuan kapattım hemen menümü paylaşıyorum..

Menüm;
09:30
1 h.yumurta

12:00
1 kase etli buğday

15:00
1 kase yoğurt + 2 yk yulaf ezmesi

18:00
2 h.yumurta
1 küçük içli köfte
Ayran

4 L şu
3 t.kahvesi

3 kupa kantaronlu yeşil çay

Spor:
20 dk zumba ile ısınma

25 dk crunch hareketleri

25 dk kol omuz 5 kg dumbel ile

100 jumping jack
20 burpee

Hızlı tempoda 15 dk eliptik

Ve son olarak yine 30 dk ZUMBAAA

Dogum gunun kutlu olsun canim.

inci nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber. tatlinda afiyet olsun ağzının tadı hiç bozulmasın. ..
Özlem sporlar müthiş yine.
Kesinlikle burası iyi geliyor acı tatlı çok şey paylasiliyor . Örnek oluyor spor yapanlar. kıskançlıktan catliyorum. şaka şaka harekete geçiriyor spor yapanlar.

Harikasın özlem

Iyi aksamlar herkese. Bugun ku menum
Sabah
Haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin

Ogle
4 kofte
3 kasik kuskus salatasi

Aksam
2 dilim kavun

2 lt su
20 dk leslie
100 ip
Aksam biraz az olmuş sanki ama güzel menü
Cnm öğlen komple şeker olmuş sanki ya ayrıca öğlen yedin pilavi bari akşam yemeseydin hem de pirinç

Menü
Sabah 4yk yulaf sütle kakaoyla pişirdim Üzerine küçük armut 2 kuru incir miniklerinden 3 tane gün kurusu
Öğle
2yk bulgur pilavı
Sebzeli türlü 1 porsiyon
Biraz turşu
Aksam
1.5 yk sehriye pilavı
Firinda patatesli köfte
1 bardak ayran
Ara
Sade Türk kahvesi
Sade maden suyu
2litre su
Spor yok nobetteyim

Mutlu, sağlıklı ve fit yıllara @beyazinci ... :))

Karabibercim burdan ayrılınca motivasyon sıfır ve fazla değil 2 gün dikkat etmeden yesen hoopp geri geliyor kilolar. Çünkü korumaya geçemeden bıraktık diyeti. Ne kadar dikkat etsen de olmuyor. Beni listede olmakta çok motive ediyor. Ekip bilincim çok iyi sanırım :)))) Tek başımayken yapmadığımı takım içinde sorumluluk üstlenerek yerine getiriyorum :))))

Bu arada bu sabah kilom 63.9’du. Henüz ölçülerimde bir değişim olmadı ama yaa... Gerçi 3 günde nasıl daralacağım ki :))) bugün sp nin 3. Günüydü. 3 günlük sp’de;
1. Gün 65.7
2. Gün 64.3
3. Gün 63.9 çıktı kilom.

Sanırım iyi ödem attım. Yarın sebze yemeye başlıyorum. 3 gün de sebze+protein yapacağım. Bakalım yarın sabaha kaç çıkacak kilom. SP bana çok yarıyor. Diğer sp yapanlar, sizde durumlar nasıl? Kimler sp yapıyor şu anda?

Slm kizlar bgunku menumude yazayim
Kahvalti
2 yumurtadan yapilmis peynirli sahanda yumurta
Nescafe
2 hurma

Aksam
1 tabak et sote
2 kasik domatesli makarna
2 kasik menemen
1 tane elma

Arada
Nescafe
2gun kurusu icine yarimsar ceviz
2 hurma

Su 2lt
2bardak odem attirici cay

Spor
300 ip atlama
6 bin adim tempolu yuruyus
Zaman tutmadim aslinda 9 bin adim ama markete fln girdim oyuzden dustum oralari

morordek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…