- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.321
Aynen canim benimdeYa ben hiç bir şey yemeyeyim 2 hafta yine de gitmez 14 kilo imkansız
1 yıl 1 ay oldu cnm
İyiyim canım, bu zamana kadar hep stresli geçirdim. Her an kötü birşey olacakmış gibi. Şimdi de test stresi sardı. İnşallah bu da güzel geçer. Burayı arada okuyorum aslındadiyet yapmayı özledim hayırlısıyla Doğumdan sonra buradayım
Maaşallah çok iyi27 Ağustos pazartesi 79.5
28 Ağustos salı 79.4
29 Ağustos çarşamba 79.1
30 Ağustos Perşembe 78.8
31 Ağustos cuma 78.0
Bu hafta günlük kilo takibimi not tuttum
Nasil vermis o kadar kisa surede bu kiloyu? Kilosu kac ki yani agir yasamlar programi izliyorum. Ordaki hastalardan bu performansi bekliyo doktor ilk etapta . ama ordaki hastalar 250 300 kg agirliginda. Normal bir insan icin cok cok zor bence.6. Takımdan biri 2 haftada 14.6 kilo vermiş ben 5 ayda verdim o kiloyu şaka gibi
Ben de hedef listesine geri donelim diyecektim. Alinti yapmistim daha oncesinde ama yazmak nasip olmadi. Hedef listesi benim icin cok iyi oluyodu. Hedefe ulasmaya calisiyordum.Hanımlar, haftalık hedef listesi tutmaya geri dönüyoruz.
Yalnız haftalık hedeflerinizde "bu hafta hedefim sabit gelmek" gibi şeyler duymak istemiyorum. Bu hafta iyi kilo verenler vardı evet ama haftaya sarı kartımızı sildirmek için takım ortalamamızın minimum 0.3 olması gerekiyor. Bu yüzden herkesin en az 200-300 gr vermesi gerekiyor.
13. Haftaya gelmissin bile canim. Masallah ne guzel. Stres yapma artik. Hamileligin tadini cikar.İyiyim canım, bu zamana kadar hep stresli geçirdim. Her an kötü birşey olacakmış gibi. Şimdi de test stresi sardı. İnşallah bu da güzel geçer. Burayı arada okuyorum aslındadiyet yapmayı özledim hayırlısıyla Doğumdan sonra buradayım
Herkes kilo almis desene. Ilk 3e girmisiz en azindanHem nota alıyoruz hem de 3.yuz nasıl olcek şimdi
Tebrikler canim.Teşekkürler canım :)
Bugün kontrole gittim ama cinsiyet görünmediYaaa yerim seni 12 hafta bitmiş bile
Cinsiyet de belli olabilir artık her anbizim sormamızı beklemeden yaz mutlaka Suzicim
Bugün 12+2 oldu canım.Kaç haftalık oldu canım
Ayyyy inşallah canım. Senin de güzel haberlerini alalımAyy seni gördükçe ben de heyecanlanıyorum benim çalışmalara da az kaldı önümüzdeki ay itibariyle her an hamile olabilirim çok güzel bi duygudur eminim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kalbini temiz tut tüm testler temiz çıkacak inşallah
12 haftayı doldurduk artık biraz rahatlarımAhh Suzicim, içini ferah tut artık. Her şey çok güzel olacak..
Teşekkür ederim canım. Yavaş yavaş rahatlarım artık herhaldeNasil vermis o kadar kisa surede bu kiloyu? Kilosu kac ki yani agir yasamlar programi izliyorum. Ordaki hastalardan bu performansi bekliyo doktor ilk etapta . ama ordaki hastalar 250 300 kg agirliginda. Normal bir insan icin cok cok zor bence.
Ben de hedef listesine geri donelim diyecektim. Alinti yapmistim daha oncesinde ama yazmak nasip olmadi. Hedef listesi benim icin cok iyi oluyodu. Hedefe ulasmaya calisiyordum.
13. Haftaya gelmissin bile canim. Masallah ne guzel. Stres yapma artik. Hamileligin tadini cikar.
Herkes kilo almis desene. Ilk 3e girmisiz en azindan
Tebrikler canim.
Kritik süreci atlatmışsın canım rahatla artık hamileliğini stressiz geçir. Bebeğini dinle onunla konuş. Hamileliğini doya doya yaşa.Bugün kontrole gittim ama cinsiyet görünmediöğrenince yazarım canım :))
Bugün 12+2 oldu canım.
Ayyyy inşallah canım. Senin de güzel haberlerini alalım
12 haftayı doldurduk artık biraz rahatlarım
Teşekkür ederim canım. Yavaş yavaş rahatlarım artık herhalde
tesekkur ederim kaptanim haftaya insallah daha gzel olucakTebrik ederim Didemcim, çok güzel vermişsin
saol canim evet artidaydim aslinda pazartesiden bgune 1.5 kilo verdimTebrikler canım bence hiç az değil çok güzel kilo vermişsin..
aslinda kaptanim bi ara 2 gruo yapip yarisma yapioduk bence herkes toparlaninca tekrar bole bsey yapabliriz ben gerckten ozman daha fazla spora asilmistim daha fazla motive oluyodumHanımlar bu hafta da nota alıyoruz maalesef, görünen durum o. @gonulll veCikilatacanavari kaldı ama onların da yüzdeyi kurtarabileceğini sanmıyorum
İkinci notamız oldugu icin de sarı karta dönüsüyor. Haftaya ilk 3'e girip bu sarı kartı hemen sildirmemiz gerek. Menü puanlamaları ve cezalar geri geliyor. Bayramda da puanlayacaktım ama 1-2 kişi dışında menü yazan olmayınca çok anlamsız oldu. Menü yazmayana da ceza vereceğim artık.. Burası aktif olmayınca kilo verilmiyor gördügünüz gibi, artık bunu anlamışsınızdır diye düsünüyorum...
yoookkk artikkkk6. Takımdan biri 2 haftada 14.6 kilo vermiş ben 5 ayda verdim o kiloyu şaka gibi
hic motivasyonunu dusurmesin canim o kilo almaya baslicak haftayaYa ordekim günde 1 kilo nasıl verir bi insan ya bu kurallar dahilinde olmalı yasaklanmalı bu benim motivasyonumu düşürdü şu an
Arkadas 1 aydır hergün 1 kilo veriyormuş 110 dan başlamış düşmeye ben inanmadım ama o kendini baya savundu günde 250 kalori alıyormuş sadece ve 3 saat spor yapıyormuş bu şekilde vermiş ve hala kalp krizi falan geçirmemiş bana çok mantıksız geldi tüm organların iflas etmiş olması lazım şuantesekkur ederim kaptanim haftaya insallah daha gzel olucak
saol canim evet artidaydim aslinda pazartesiden bgune 1.5 kilo verdim
aslinda kaptanim bi ara 2 gruo yapip yarisma yapioduk bence herkes toparlaninca tekrar bole bsey yapabliriz ben gerckten ozman daha fazla spora asilmistim daha fazla motive oluyodum
yoookkk artikkkk
Onun kilosu cok yuksektir ve diyete yeni baslamis olablir ayriyetten sok dyetler yapmistir kesin cok sagliksiz biz haftaya ve sonraki haftalar kilo vermeye dev ederken o kilo almaya baslicak coktan
hic motivasyonunu dusurmesin canim o kilo almaya baslicak haftaya
Arkadas 1 aydır hergün 1 kilo veriyormuş 110 dan başlamış düşmeye ben inanmadım ama o kendini baya savundu günde 250 kalori alıyormuş sadece ve 3 saat spor yapıyormuş bu şekilde vermiş ve hala kalp krizi falan geçirmemiş bana çok mantıksız geldi tüm organların iflas etmiş olması lazım şuan
Ben göbek kesmeyi tercih ediyorum hedefcimBen de hiç inanmadım.
O kadar zamanda o kadar kilo vermek için kol bacak falan kesmek lazım.
yakinda btun organlari iflas eder onun tabi gercekse hic inanasim gelmiyo nedense cok zorrArkadas 1 aydır hergün 1 kilo veriyormuş 110 dan başlamış düşmeye ben inanmadım ama o kendini baya savundu günde 250 kalori alıyormuş sadece ve 3 saat spor yapıyormuş bu şekilde vermiş ve hala kalp krizi falan geçirmemiş bana çok mantıksız geldi tüm organların iflas etmiş olması lazım şuan
Allahım maşallah size. Allah su gibi gelirsin zamanı vaktinde sağlıkla kavuştursun siziBugün kontrole gittim ama cinsiyet görünmediöğrenince yazarım canım :))
Bugün 12+2 oldu canım.
Ayyyy inşallah canım. Senin de güzel haberlerini alalım
12 haftayı doldurduk artık biraz rahatlarım
Teşekkür ederim canım. Yavaş yavaş rahatlarım artık herhalde
Teşekkürler canim bundan sonra yapabilirsem Böyle paylaşım yapmayı düşünüyorumMaaşallah çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?