- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.541
Şimdiki gençler kulaklıkla müzik dinlerken ders çalışıp test çözüyorlar..Düşünürken şarkı söylüyorlar..Aynen özlem bende sessizlik olmadan okuyamiyorum yatmadan okuyunm diyorum onuda uyuyakaliyorum çoğu zaman. Çocuklara okumaya çalışıyorum yatmadan o da çoğu zaman olmuyor 2 cocukla hayat çok daha zor oluyor ilkinde daha dikkatli olunuyor 2 olunca benimde kafa gidiyor iştah kalmıyor 1 i bişey istiyor öbürü başka anlaşamiyolar bazen
Teşekkür ederim canımCanım evlilik yıl donumuz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu seneleriniz olur inşallah..
Dün alıntılamıştım ama göndermemişim
Afiyet olsun canım..
Tebrikler canım..
Oyle dusunme canim. Cocugunu ayakbagi olarak gormedigin surece her seyi yapabilirsin. Mesela ben 6.5 aylik kuzumla 8 saat suren bir seminere katildim. Giderken bu kadar uzun oldugunu bilseydim gitmeye cesaret edemezdim. Gidince ogrendim ama kuzum zorluk cikarmadi banaSağol canım inşallah. Bizim de temennimiz mutluluğumuzu arttırması ama çoğu insan evliliği yıprattığını söylüyorinşallah öyle olmaz
Ya ama bak bu farklı gerçekten mesela ben hep abim olsun istiyordum ama yok ben de o yüzden gönlümden geçen once erkek sonra kız bebiş istiyorum ama herseyin sagliklisiKizlar erkek bebek konusuna deginilmis benim 2 kizim oldugu için 3ncü çocuğumun erkek olmasini çok istemistim biz 2 kiz kardesiz erkek kardesim yok insan kizda erkekte çocuğu olsun istiyor tabiki sevgisi farkli değil hepsini çok seviyorum ben
O kadar anlıyorum ki seni sanırım fikirlerimiz çok benziyor ördekimArtık öyle bir zamandayız ki kız çocuğun korunmaya daha muhtac oldugunu da düsünemiyorum maalesef :) Neyse bunlar derin konular, burdan konusulmakla da çözülecek değiller ne yazık ki...
Kocaman hoşgeldin sanalaaaaaaayn ben döndüm çok pis döndüm +1 kilo +1 kg de ödemle döndüm ,çok pis diyete başladım da döndüm ,hoş geldin diyin bana ,öpün beni sevin beni kucaklayın bağrınıza basın beni
Bu da mı gol değil dogurunca da mı geçmiyorRegl oldum ben de. Doğumdan sonra ağrım olmamıştı hiç, bugün ağrım varne güzel ağrılarım geçti diye seviniyordum oysa ki...
Hadi ben dağ gibi ütü yapmaya kaçar
kolay gelsin aynı dert bendede var tatil dönüşü 6 makine çamaşır yikattim ütü çok ben gece utuluyorum genelde bebeler bitiyor yanımda yakacam diye yapamıyorum
Hayırlı olsun Suzucim. Güzel günlerde kucağına al, mutluluğunuza mutluluk katsın.
Şişkinliğin üstüne bir de psikolojik baskı yapıyor. Ne zamandır hiç gecikmiyordu, deli etti beni bu sefer.
Genellememekle beraber ben de bizim ülkemizde çocukların okula gitmesinin boş zaman olduğunu düşünüyorum. Hem eğitim hem de öğretim olarak ama işte ne yazık ki yine şartlar gereği düşüncelerimize göre de hareket edemiyoruz. Hassas konular gerçekten.
Çok iyisin ama ya gerçekten
Ya aslında hem çalışmadan duramıyorum, boş durmayı hiç sevmiyorum hem de çok tembelim. İkisi tam tezat nasıl oluyor diyeceksin ama oluyor. Bir de gece 12'den sonra kendime geliyorum.
Aslında olay hep başlamak. Mesela hareket etmek, spor yapmak zor geliyor ama başlayınca durasım gelmiyor.
Bazen yorgunum diye bisikletle çıkmayalım diyorum. Bir çıkıyoruz, 2-3 saat geçiyor eve gelesim gelmiyor.
Çok teşekkür ederim kaptanım. Eğer kendi başıma uğraşsaydım bu 15 kiloyu verebilir miydim bilemiyorum. Büyük kızım doğduğundan beri uğraştım kendi çapımda ama hep geri aldım. Sonra da artık yıldım kendimi saldım. .. Burası benim için büyük bir dönüm noktası oldu. Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar baştamorordek ime. Sizler sayesinde başardım. Ama tabi bitmedi. Geri döncem ve inşallah 15 kilo daha vericem.
pamukcum çok haklısın ama yapamıyorum belki lazım olur düşüncesi hala ağır basıyor bende çocuklarinkinide ütüluyorum genelde. bir yere giderkende ne var ne yoksa alırım belki lazım olur. ...
Orasi öyle tabiki canım bende bunu mutfak dolabinda yapmıştım fazla tabak tencere bardaklari anneme verdim kiyafetlerde giyilmeyen ve küçülenleri attim ama biz evde 5 kişi olunca herkezin kiyafeti var okulda açılacak okula formalarina esimin görev kiyafetleri hepsi bitikti ama genellikle iş pantolonlarini terzi gönderirim orda ütületirimArkadaşlar sizde benim gibi minimal hayata bir adım atın dağ gibi üstünüze gelen herşeyi azaltın, hafifleyin, rahat edin... :)) önce evdeki gereksiz eşyalardan başladım ve 3. Kez eleme yaptım. Kıyafetlerde, ev eşyalarında, mutfak araç gereçlerinde, ayakkabılarda.... 4. Elemede özellikle yazlıklarda hedefim; bir dahaki yaza giyebileceğim 4-5 body, 2 elbise, sayılı şort-etek-tayt bırakmak... Böylece inanın bana dağ gibi çamaşor yığılmadan hemen atıp yıkayıp çıkarıp 5 parça ütü yaparak toparlanabiliyorsunuz. Bu düzene yani 3. Elemeden geçtikten sonraki düzene geçişim daha çok yeni oldu. Mesela bugün ilk defa baktım dolapta body azalmış hemen olanları yıkadım. 5 tane eşime ait, 2 tane kendime ait body&t.shirt, 1 elbise, 1 şortu hızlıca ütüledim. Katlayıp kaldırdım ve o kadar rahat hissettim ki o dağ gibi görüntü olmadığı için baştan psikolojik olarak yorgun girmedim işe. Böyle yaşamaya başlayınca anladım ki gerçekten eşyaların esiri oluyoruz. Gereksiz fazlalıklar yönetiyor resmen hayatımızı. Yanlış anlamayın da, tecrübe edince tecrübemin mutluluğu ve hafifliğiyle sizinle de paylaşmak istedim. :))
Acaba Yengeç burcu olabilir misin? :))))) Yengeçlerin de kronik hastalığıdır bu tembellik ve keyfilik.... Özellikle de gece yaşamayı sevmek.... Uydusu Ay olduğu için gece kendini bulur Yengeçler ve canı birşeyleri yapmak istemediğinde hep üşengeçtir, aslında kronik tembeldir. :))))))
Kardelencim çok çok çokkk tebrik ederim...... 15 kilo büyük başarı. Takdire şayan...... Dilerim hep kalıcı olur.
Sen hangi burçsun canim ,yengec burcu hakkinda dediklerine şaşırdım teyzemle birebir uyuyor teyzem yengeç gündüzleri rahattir genellikle geceleri işini gücünü yapmaya çalışır gündüz keyif yaparİşte o belki lazım olur fikrinden kurtulana kadar hep o fikre esir olarak yaşadım. Yıllarcaaa hep aynı şeyi düşündüğüm herşey hiçbir zaman lazım olmadı veya sıra gelmedi.... Artık çocuğa bile evham yapmıyorum. 1’er yedek alıyorum bir alt bir üst. Bazen onu bile almıyorum, birşey olur da birşey dökülürse bir mağazadan bir t.shirt alırım ne olacak diye düşünüp kurtuluyorum o düşünceden. Ve şimdiye kadar da inan hiç ihtiyacım olmadı... Bizi düşüncelerimiz esir ediyor herşeyden önce. Önce evhamdan kurtarmaya çalışıyorum kendimi. İş orada bitiyor aslında.
Sen hangi burçsun canim ,yengec burcu hakkinda dediklerine şaşırdım teyzemle birebir uyuyor teyzem yengeç gündüzleri rahattir genellikle geceleri işini gücünü yapmaya çalışır gündüz keyif yapar
Bu arada bende eskiden evi temizlemeyi çok isterdim ama birturlu temizleyemezdim işin içinden cikamazdim mesela salonda vitrini temizliyorum ama yatak odasindaki bazanin altinida temizlemek aklima geliyor orayi birakiyorum baza alti temizlemeye geciyorum halimi gorsen aklim neye eserse onu yapardim ama işler hep yarim kendime dur diyemezdim bekle bir vitrin bitsin degilmi hep ince ayrintili temizlemek var ama sonuç yok neyse psikatriyle yendim kafamdaki emir emretmeyi
Rintcim senin izin hakkın yok maalesef. Daha birkaç hafta önce listeye aldım en az 2 ay izin hakkı olmuyor. Kendi isteğiyle ayrıldı diyebilirim ama bu sefer de 6 ay tekrar listeye geri dönemezsin. Eger liste dışı takılırım diyorsan öyle yapalım ya da toparlamaya çalış en kısa sürede.morordek
Kaptanım izin hakkım var mı benim?
İnan ne yiyip ne içtiğimi hatırlayamıyorum. Zor oluyor, hayatım düzene girene koşuştırmam rayına oturama kadar 2 3 hafta izin alsam. Menü paylaşamıyorum bu şekilde, bugün mesela inan ne yedim ne kadar yedim bilmiyorum.
Artıya geçersem takımı etkilerim. Bunu istemiyorum. Hedefe az kaldı ya da mezuniyete. İzin alırsam zararın olmaz takıma bence
Ciklatim ben geçti sananlardandım. Doğumdan sonraki 5. reglim falan bundan öncekilere hiç ağrım olmadı ama bu ayki ağrılı olduBu da mı gol değil dogurunca da mı geçmiyor
Ah Esracım ya ben cok umitliydim doğumla birlikte gececegine ama bakalım belki de bu aya has bir durumdur, dedim ya bundan öncekilerde hiç ağrı olmamıştı. Tıp camiası şuna kökten bir çözüm bulsa keşke ağrı kesici dışındamorordek Şeyma’cım regl sancısı konusunda şanssız azınlıktanım bende. Evlendim, çocuk doğurdum pesss yaaa.... Hala sancı çekiyorum, hala aynıyım.... :))
Çok teşekkür ederim canımArkadaşlar sizde benim gibi minimal hayata bir adım atın dağ gibi üstünüze gelen herşeyi azaltın, hafifleyin, rahat edin... :)) önce evdeki gereksiz eşyalardan başladım ve 3. Kez eleme yaptım. Kıyafetlerde, ev eşyalarında, mutfak araç gereçlerinde, ayakkabılarda.... 4. Elemede özellikle yazlıklarda hedefim; bir dahaki yaza giyebileceğim 4-5 body, 2 elbise, sayılı şort-etek-tayt bırakmak... Böylece inanın bana dağ gibi çamaşor yığılmadan hemen atıp yıkayıp çıkarıp 5 parça ütü yaparak toparlanabiliyorsunuz. Bu düzene yani 3. Elemeden geçtikten sonraki düzene geçişim daha çok yeni oldu. Mesela bugün ilk defa baktım dolapta body azalmış hemen olanları yıkadım. 5 tane eşime ait, 2 tane kendime ait body&t.shirt, 1 elbise, 1 şortu hızlıca ütüledim. Katlayıp kaldırdım ve o kadar rahat hissettim ki o dağ gibi görüntü olmadığı için baştan psikolojik olarak yorgun girmedim işe. Böyle yaşamaya başlayınca anladım ki gerçekten eşyaların esiri oluyoruz. Gereksiz fazlalıklar yönetiyor resmen hayatımızı. Yanlış anlamayın da, tecrübe edince tecrübemin mutluluğu ve hafifliğiyle sizinle de paylaşmak istedim. :))
Acaba Yengeç burcu olabilir misin? :))))) Yengeçlerin de kronik hastalığıdır bu tembellik ve keyfilik.... Özellikle de gece yaşamayı sevmek.... Uydusu Ay olduğu için gece kendini bulur Yengeçler ve canı birşeyleri yapmak istemediğinde hep üşengeçtir, aslında kronik tembeldir. :))))))
Kardelencim çok çok çokkk tebrik ederim...... 15 kilo büyük başarı. Takdire şayan...... Dilerim hep kalıcı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?