- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.501
Ayy inşallah nasil mutlu olurum ogün inan sen resim paylaştıkça çok hoşuma gitti beni bu konuda motive ettin resim paylasmanin bende çok etkisi oldu hergün ne çıkacağım diye heyacanli oluyorSüpersin bence 400 gramdan fazlası gidecektir..
Günaydın canimGünaydın hatunlar
Ben her öğün aci sivribiber yedigim icinmi bilmiyorum kabizlik sorunu oluşmadi acinin etkisinden olabilirBu sabah ben de artıdayım maalesefff.... Ve aynen senin gibi oldum Özlem günlerdir kabızlık problemim var. Sen çözebildin mi o meseleyi? :)) Yalnız kırmızı erikli kefirin muhteşem görünüyor! Sanırım o da işe yarıyordur değil mi?
doğru demişsin canım erkekler annelere daha düşkün oluyolari kastettim kesinlikle evlat evlattir ayrım olmuyor ama ilk diyemi bilmiyorum oğluma daha duskunum babalar içinde kız evlat daha bir emanet gibi geliyor daha korunmaya muhtaç olmasi açısından eşimde kızımı ayrı seviyorum der mesala bizde kızım baba baba diye geziyor gelince sarılması babasını bitiriyor. evlat güzel şey rabbim isteyen herkese nasip etsin ve tüm evlatlarimizi hayırlı eylesin kız evlatta çok daha hayırlı oluyor sanki yaslilikta daha faydalı gibj gördüğüm kadarıyla.Ben bu konuda tamamen sana katılıyorum, kesinlikle cinsiyet ayrımcılığı yapmam, yapanlara da sinir olurum ama Sibel'in dediğini ben hiç öyle anlamamıştım. Erkek çocukları anneye daha düşkün oluyor, galiba onu kastetti diye düsünmüstüm. Ya da benim öyle iyi niyetli bi anıma mı denk geldi acaba
kolay gelsin aynı dert bendede var tatil dönüşü 6 makine çamaşır yikattim ütü çok ben gece utuluyorum genelde bebeler bitiyor yanımda yakacam diye yapamıyorumHadi ben dağ gibi ütü yapmaya kaçar
Artık öyle bir zamandayız ki kız çocuğun korunmaya daha muhtac oldugunu da düsünemiyorum maalesef :) Neyse bunlar derin konular, burdan konusulmakla da çözülecek değiller ne yazık ki...doğru demişsin canım erkekler annelere daha düşkün oluyolari kastettim kesinlikle evlat evlattir ayrım olmuyor ama ilk diyemi bilmiyorum oğluma daha duskunum babalar içinde kız evlat daha bir emanet gibi geliyor daha korunmaya muhtaç olmasi açısından eşimde kızımı ayrı seviyorum der mesala bizde kızım baba baba diye geziyor gelince sarılması babasını bitiriyor. evlat güzel şey rabbim isteyen herkese nasip etsin ve tüm evlatlarimizi hayırlı eylesin kız evlatta çok daha hayırlı oluyor sanki yaslilikta daha faydalı gibj gördüğüm kadarıyla.
Ahahah hoşgeldiiiinnnlaaaaaaayn ben döndüm çok pis döndüm +1 kilo +1 kg de ödemle döndüm ,çok pis diyete başladım da döndüm ,hoş geldin diyin bana ,öpün beni sevin beni kucaklayın bağrınıza basın beni
valla ördekcim etli ekmek sofrasına bile oturmadım ama su da neredeyse içmedim denilebilir hallederim ben inanıyorumAhahah hoşgeldiiiinnn
Diyeti bozmuş gibi görünmüyordun aslında ama olan olmuş :)
Ödem hemen gider de o +1 kiloyu vermek lazım
Herkese merhababugün doktor cinsiyet tahmininde bulundu değişiklik olmazsa bir oğlumuz olacak
Bende 1 haftadır bekliyorum daha gelen olmadi olsamda gitse şu şişkinlik
Çocuk hala küçük hedefcim. Tek kızım var ve 3’ü yeni bitti. Ben şu an çocuğu okula vermesek mi modundayım.Evde beni delirtmese, çıldırtmasa inan hiç okula vermem o derece. Ben okula tümden karşıyım. :))))) Okul hayatım boyunca okuldan hep nefret ettim. Okula ve o şekilde eğitime gerçekten inanmıyorum da ayrıca... Yani uyanamamaktan ziyade bu da var :))))
Ben böyle diye diye Yüksek Lisans mezunuyum bu arada yanlış anlaşılmasın ama bu sisteme inanmıyotum işte bu da gerçek.... Bazen evde kendim okutup mezun etsem diye düşündüğüm de oldu kızım için ama bu sefer sosyalleşmesini ve çevresinin gelişmesini engelliyorsun.
Eşim bu söylediklerimi duysa baya gırgır yapar herhalde... seninki tembellik hastalığı diyor bana o derece D vitamininden mahrumum düşün yani. :))))))
Regl oldum ben de. Doğumdan sonra ağrım olmamıştı hiç, bugün ağrım varne güzel ağrılarım geçti diye seviniyordum oysa ki...
Hahaha
Kendime de benzettim hedefcim
12:30'da 5-6 yk kadar etli patlıcan yemeği yedim. 1 bardak kefir içtim ama şuan yineaçlık sinyalleri ve halsizlik var.Şimdi spor yapıyor olmam lazım ama bir türlü başlayamadım!! Sütlü nescafe iyi gelir belki..
Eki Görüntüle 2185760
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?