- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.521
Hoşgeldiiinnn.laaaaaaayn ben döndüm çok pis döndüm +1 kilo +1 kg de ödemle döndüm ,çok pis diyete başladım da döndüm ,hoş geldin diyin bana ,öpün beni sevin beni kucaklayın bağrınıza basın beni
Tebrik ederim kardelencimkardelelen321 'in karnesi yayınlanmış hanımlar:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-78#post-57168073
Tekrardan tebrik ediyorum kendisini
Birgün bende deniyeyim bende çok severim kefiriDeniz ve Kum Canım dün yulaf kepekli kefirin tadı güzel mi diye sormuşsun gözümden kaçmış..
Evet tadı guzel önce yulaf kepeginin üzerine sıcak su koyup bekletiyorum daha iyi oluyor.Sertligi kalmıyor tadı da daha güzel oluyor.
Hosgeldinnn canimmlaaaaaaayn ben döndüm çok pis döndüm +1 kilo +1 kg de ödemle döndüm ,çok pis diyete başladım da döndüm ,hoş geldin diyin bana ,öpün beni sevin beni kucaklayın bağrınıza basın beni
Bende etli patlican yemegi yaptim aksama12:30'da 5-6 yk kadar etli patlıcan yemeği yedim. 1 bardak kefir içtim ama şuan yineaçlık sinyalleri ve halsizlik var.Şimdi spor yapıyor olmam lazım ama bir türlü başlayamadım!! Sütlü nescafe iyi gelir belki..
Eki Görüntüle 2185760
Teşekkür ederim canımTebrik ederim kardelencim
Ayır kaptanım ayır ben aldıklarımı bir vereyim geleyim :)) eve gidince tartılcam bakalımGünaydınlar
Eveeet nolur yüzümü kara çıkarmayın :)
Emniscim ya ben seni izne ayırdım öyle dedin diye. Bilseydim ayirmazdim sadece geçen hafta bildirim yapmamış olurdunşimdi liste için 2 hafta beklemek gerekecek kilon ne alemde tabi bir de o var
Sağol canım inşallah. Bizim de temennimiz mutluluğumuzu arttırması ama çoğu insan evliliği yıprattığını söylüyorHayırlı olsun Suzucim. Güzel günlerde kucağına al, mutluluğunuza mutluluk katsın.
Şişkinliğin üstüne bir de psikolojik baskı yapıyor. Ne zamandır hiç gecikmiyordu, deli etti beni bu sefer.
Genellememekle beraber ben de bizim ülkemizde çocukların okula gitmesinin boş zaman olduğunu düşünüyorum. Hem eğitim hem de öğretim olarak ama işte ne yazık ki yine şartlar gereği düşüncelerimize göre de hareket edemiyoruz. Hassas konular gerçekten.
Çok iyisin ama ya gerçekten
Ya aslında hem çalışmadan duramıyorum, boş durmayı hiç sevmiyorum hem de çok tembelim. İkisi tam tezat nasıl oluyor diyeceksin ama oluyor. Bir de gece 12'den sonra kendime geliyorum.
Aslında olay hep başlamak. Mesela hareket etmek, spor yapmak zor geliyor ama başlayınca durasım gelmiyor.
Bazen yorgunum diye bisikletle çıkmayalım diyorum. Bir çıkıyoruz, 2-3 saat geçiyor eve gelesim gelmiyor.
Çok teşekkür ederim kaptanım. Eğer kendi başıma uğraşsaydım bu 15 kiloyu verebilir miydim bilemiyorum. Büyük kızım doğduğundan beri uğraştım kendi çapımda ama hep geri aldım. Sonra da artık yıldım kendimi saldım. .. Burası benim için büyük bir dönüm noktası oldu. Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar baştakardelelen321 'in karnesi yayınlanmış hanımlar:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-78#post-57168073
Tekrardan tebrik ediyorum kendisini
Teşekkür ederim canımTebrikler kardelelen321 birdaha almam dileğiyle korumada başarılar. ..
ördekcim bayramdi tatildi derken böyle oldu paketli gida tatlı hamurisi keserim hemencecik gider inşallah. birde spor spor spor sorunum spor ve sikilasmak.
vücut bakımında neler yapıyorsunuz bakalım. At kılı fırça aldım birde duşta soğuk su yapmaya çalışıyorum.
Tebrikler canım:))Çok teşekkür ederim kaptanım. Eğer kendi başıma uğraşsaydım bu 15 kiloyu verebilir miydim bilemiyorum. Büyük kızım doğduğundan beri uğraştım kendi çapımda ama hep geri aldım. Sonra da artık yıldım kendimi saldım. .. Burası benim için büyük bir dönüm noktası oldu. Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar baştamorordek ime. Sizler sayesinde başardım. Ama tabi bitmedi. Geri döncem ve inşallah 15 kilo daha vericem.
Teşekkür ederim canımTebrikler canım:))
Mutluluğu artırıyor tabi ki ama ilk aylar biraz zorlayıcı :)Sağol canım inşallah. Bizim de temennimiz mutluluğumuzu arttırması ama çoğu insan evliliği yıprattığını söylüyorinşallah öyle olmaz
Kardelencim başarı senin başarınÇok teşekkür ederim kaptanım. Eğer kendi başıma uğraşsaydım bu 15 kiloyu verebilir miydim bilemiyorum. Büyük kızım doğduğundan beri uğraştım kendi çapımda ama hep geri aldım. Sonra da artık yıldım kendimi saldım. .. Burası benim için büyük bir dönüm noktası oldu. Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar baştamorordek ime. Sizler sayesinde başardım. Ama tabi bitmedi. Geri döncem ve inşallah 15 kilo daha vericem.
Aaa güzelmişhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/her-sey-dahil.1088633/page-2
Kızlar bu sayfada kendimizi geliştirmek adına her konuyu konuşucaz , sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız
Tartıl gel hemen, artıdaysan hemen buna bi dur diyelim :)Ayır kaptanım ayır ben aldıklarımı bir vereyim geleyim :)) eve gidince tartılcam bakalım
Canım evlilik yıl donumuz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu seneleriniz olur inşallah..Eki Görüntüle 2185465 ilk yesil çay fotosu benden gelsin ozman ben yuruyusumu yaptim geldim bile aksamada insallah zumba yapiciimmm
Afiyet olsun canım..Bende etli patlican yemegi yaptim aksama
Tebrikler canım..Çok teşekkür ederim kaptanım. Eğer kendi başıma uğraşsaydım bu 15 kiloyu verebilir miydim bilemiyorum. Büyük kızım doğduğundan beri uğraştım kendi çapımda ama hep geri aldım. Sonra da artık yıldım kendimi saldım. .. Burası benim için büyük bir dönüm noktası oldu. Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar baştamorordek ime. Sizler sayesinde başardım. Ama tabi bitmedi. Geri döncem ve inşallah 15 kilo daha vericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?