- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.561
bende kapsül gardrop olayına ve minimal ev düzenine geçmeyi planlıyorum şu an araştırma içeriğindeyim balık burcuyum ev üstüme üstüme geliyor çok eşyam var çok gereksiz kıyafet var ..Arkadaşlar sizde benim gibi minimal hayata bir adım atın dağ gibi üstünüze gelen herşeyi azaltın, hafifleyin, rahat edin... :)) önce evdeki gereksiz eşyalardan başladım ve 3. Kez eleme yaptım. Kıyafetlerde, ev eşyalarında, mutfak araç gereçlerinde, ayakkabılarda.... 4. Elemede özellikle yazlıklarda hedefim; bir dahaki yaza giyebileceğim 4-5 body, 2 elbise, sayılı şort-etek-tayt bırakmak... Böylece inanın bana dağ gibi çamaşor yığılmadan hemen atıp yıkayıp çıkarıp 5 parça ütü yaparak toparlanabiliyorsunuz. Bu düzene yani 3. Elemeden geçtikten sonraki düzene geçişim daha çok yeni oldu. Mesela bugün ilk defa baktım dolapta body azalmış hemen olanları yıkadım. 5 tane eşime ait, 2 tane kendime ait body&t.shirt, 1 elbise, 1 şortu hızlıca ütüledim. Katlayıp kaldırdım ve o kadar rahat hissettim ki o dağ gibi görüntü olmadığı için baştan psikolojik olarak yorgun girmedim işe. Böyle yaşamaya başlayınca anladım ki gerçekten eşyaların esiri oluyoruz. Gereksiz fazlalıklar yönetiyor resmen hayatımızı. Yanlış anlamayın da, tecrübe edince tecrübemin mutluluğu ve hafifliğiyle sizinle de paylaşmak istedim. :))
Acaba Yengeç burcu olabilir misin? :))))) Yengeçlerin de kronik hastalığıdır bu tembellik ve keyfilik.... Özellikle de gece yaşamayı sevmek.... Uydusu Ay olduğu için gece kendini bulur Yengeçler ve canı birşeyleri yapmak istemediğinde hep üşengeçtir, aslında kronik tembeldir. :))))))
Kardelencim çok çok çokkk tebrik ederim...... 15 kilo büyük başarı. Takdire şayan...... Dilerim hep kalıcı olur.
Emeğine sağlık canım..Eki Görüntüle 2186044
Şunu şöyle burada paylaşayım da herkes halini bi görsünMenü yazmayanlara sopa geliyor ona göre
Kolay gelsin ÖzlemcimDomates konservesi yapicam kızlar anlaşılan bugün de spor yapamicam..Hadi bana kolay gelsin..
kolay gelsin canım nerdeydin sen kaça aldın domatesi geçen bizim bakkal 2 30 tl dedi çok pahalı bu sene sankiDomates konservesi yapicam kızlar anlaşılan bugün de spor yapamicam..Hadi bana kolay gelsin..
hosgeldinnnn hadi bakalim hemen basla dyetelaaaaaaayn ben döndüm çok pis döndüm +1 kilo +1 kg de ödemle döndüm ,çok pis diyete başladım da döndüm ,hoş geldin diyin bana ,öpün beni sevin beni kucaklayın bağrınıza basın beni
Cok tesekkur ederim canimCanım evlilik yıl donumuz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu seneleriniz olur inşallah..
Dün alıntılamıştım ama göndermemişim
Afiyet olsun canım..
Tebrikler canım..
Didemcim dünkü sarma ve börek olmamış tabi kiPazartesi menummorordek
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
Nescafe
2 hurma
Arada 1 armut
Aksam
3 tavuk pirzola tavada kendi suyu ve yagiyla pismis
Arada turk kahvesi
2 hurma
Su 2lt
Spor 30 dakika tempolu yuruyus
Salı menum
Kahvalti
Peynirli yumurta
2 ince dilim salam
Nescafe
2 hurma
Arada
1 kase yogurt
1.5 yulaf kepegi
4 hurma dogradim karistirdim
Aksam
1 tabak kıymalı Tarhana corbasi
Arada turk kahvesi
1 hurma
1 cevizli gunkurusu
Dun kınada
3 sarma
1kucuk patatesli börek
Su 1.5 lt
Spor yok
Biraz sacma sapn bi menu oldu kusura bakmayin bgun saf protein yapicam bakalim son zmanlarda cok sacma sapan beslendim bi turlu duzene sokamadim
Eki Görüntüle 2185852
Bunu okuyorum arkadaşımdan aldım güzel bir roman bir an önce okuyup bitirmek istiyorum ama sessiz ortam olmazsa kendimi veremiyorum.Cocuk parkında,gürültülü ortamlarda kitap okuyanlara hayret ediyorum.
Acaba Yengeç burcu olabilir misin? :))))) Yengeçlerin de kronik hastalığıdır bu tembellik ve keyfilik.... Özellikle de gece yaşamayı sevmek.... Uydusu Ay olduğu için gece kendini bulur Yengeçler ve canı birşeyleri yapmak istemediğinde hep üşengeçtir, aslında kronik tembeldir. :))))))
yolda gelirken başladım dahahosgeldinnnn hadi bakalim hemen basla dyete
ben bugün bursa da nilüfer de 3 adet domatesi 4,75 mtl ye aldım konyanın gözünün yağını yiyim kütür kütür salatalık domatesler 1,5-2 tl idikolay gelsin canım nerdeydin sen kaça aldın domatesi geçen bizim bakkal 2 30 tl dedi çok pahalı bu sene sanki
bir de hurma çift sayı ile yenmez faydası değil zararı olur tek sayı ile yemelisiniz..sadece dinsel değil siziksel de açıklaması mevcut..Didemcim dünkü sarma ve börek olmamış tabi ki
Cumaya lütfen güzel bir bildirim bekliyorum
Daha önce de konustuk bir artı bi eksi geliyorsun, düzene oturtalım artık bak yaz da bitti sayılır
Bi arkadaşa bak da çıkmaSelamun helloooo kızlar. Bi arkadaşa bakıp çıkacaktım ben
Kolay gelsin canimDomates konservesi yapicam kızlar anlaşılan bugün de spor yapamicam..Hadi bana kolay gelsin..
Benim de cok karman corman menulerim. Ise basladim alt ust oldu her sey.Pazartesi menummorordek
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
Nescafe
2 hurma
Arada 1 armut
Aksam
3 tavuk pirzola tavada kendi suyu ve yagiyla pismis
Arada turk kahvesi
2 hurma
Su 2lt
Spor 30 dakika tempolu yuruyus
Salı menum
Kahvalti
Peynirli yumurta
2 ince dilim salam
Nescafe
2 hurma
Arada
1 kase yogurt
1.5 yulaf kepegi
4 hurma dogradim karistirdim
Aksam
1 tabak kıymalı Tarhana corbasi
Arada turk kahvesi
1 hurma
1 cevizli gunkurusu
Dun kınada
3 sarma
1kucuk patatesli börek
Su 1.5 lt
Spor yok
Biraz sacma sapn bi menu oldu kusura bakmayin bgun saf protein yapicam bakalim son zmanlarda cok sacma sapan beslendim bi turlu duzene sokamadim
Evet bursa cok pahali ya napicaz bilmiyorum.ben bugün bursa da nilüfer de 3 adet domatesi 4,75 mtl ye aldım konyanın gözünün yağını yiyim kütür kütür salatalık domatesler 1,5-2 tl idi
Nerelerdesin canim ya hic sesin cikmiyoduSelamun helloooo kızlar. Bi arkadaşa bakıp çıkacaktım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?