- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.581
Sinan Akyüz'ün Piraye'sini okumuştum. Güzel kitaptı gerçekten ama sanırım dramı fazla abartıyor. Baya baya yeşil çamın yazarı gibi
Ben o hiç yer ayırt etmeyenlerdenim. Beklenecek her yerde yanımda kitabım durur. Hatta mutfakta bile okuyorum. Tencerenin başında beklerken okuyorum. Boş boş beklemeyi hiç sevmiyorum. Gün içerisinde iş güç derken oturup okumaya zaman bulmak da zor oluyor. O yüzden orada burada okuyorum çoğu zaman.
Bu özelliğim burcuma çok zıt pamukcum. Oğlağım ben.
Genel anlamda burcumun özelliklerini taşırım aslında ama derli toplu değilim ve tembelim.
Tamam kaptanımBi arkadaşa bak da çıkma
Tatil beni benden aldı violincim. Bayram tatili arkasından bizim yaz tatili derken perişan oldum valla. Kilo bakımından tabiiKolay gelsin canim
Benim de cok karman corman menulerim. Ise basladim alt ust oldu her sey.
Evet bursa cok pahali ya napicaz bilmiyorum.
Nerelerdesin canim ya hic sesin cikmiyodu
Valla bende öyleyim. Herşeyi unutuyorum yaaaa, bu yaşta böyleyse diyorum Allah korusun. Dikkat dağınıklığından biraz da bence. Çocuklarla da çok uğraşıyoruz ebeveynleri olarak sanırım. Bilmiyorum yaa bir milyon bahane var aslında. Bulmaca mı çözsek naapsakAy supersin canım aslında öyle olmalı zaman yok diyoruz ama yaratma çabasında da değiliz değilim malesef mantıklı 2 satır 2 satirdir hakikaten hele benim kafa hepten gidik hafizamada iyi gelir sezeryan narkozlarimi teknoloji mi mahvetti bilmiyorum çok unutkanim çok
Izinli de olsan buradan ayrilma canim. Vermek daha kolay oluyo o zaman. Hadi hosgeldin diyelim o zamanTatil beni benden aldı violincim. Bayram tatili arkasından bizim yaz tatili derken perişan oldum valla. Kilo bakımından tabii
sende mi bursadasın violinKolay gelsin canim
Evet canimsende mi bursadasın violin
O kadar ara verip geldim ki kusuruma bakmayın. Temelli dönüş yaptım. Tatiller bitti, okullar da açılıyor (heyyooooo yaşasınnnnn), evdeki gürültü yarıya düşecek
Çok fena fena ve fena haldeydim. İzin kiloma dönünce kaç kilo olduğumu söylerim. İzinli olma avantajımı kullanarak kilo bildiremiycem utancımdan ama her gün menü paylaşacağım.
Umarım siz güzel kilolar vermişsinizdir ben buralarda yokken beybiler.
Ay supersin canım aslında öyle olmalı zaman yok diyoruz ama yaratma çabasında da değiliz değilim malesef mantıklı 2 satır 2 satirdir hakikaten hele benim kafa hepten gidik hafizamada iyi gelir sezeryan narkozlarimi teknoloji mi mahvetti bilmiyorum çok unutkanim çok
hedef38beden bendensin bebeğim biraz tatlı bir dağınıklık o ama, tembellikte de çok ustalaştım hele bu tatilde iyice serdim.
Pomodoro yapabiliyor musun hedefcim ya? Bi ara ben de niyetlendim ama beceremedimÇocuk konusunda yorum yapamayacağım ama teknoloji fena dikkat dağınıklığı ve unutkanlık yapıyor.
Bir şeyle ilgilenirken 2 dakika şuna bakayım diye dalıyor ve saatlerce zaman geçiriyoruz.
Ben bilgisayarla çalıştığım için acayip büyük sorun yaşıyordum.
2 dakika KK için ara veriyordum bir bakıyorum 1 saattir çalışmamışım.
Şimdi pomodoro tekniği ile takılıyorum. Baya topladık kendimi. Dikkat dağınıklığım da eskisi kadar değil ama unutkanlığı aştığımı söyleyemem.
Dikkat dağınıklığı için gün içerisinde 2-3 sayfa kitabı sesli okumanın da çok faydası varmış. Her zaman olmasa da kafamı toparlayamadığımda deniyorum.
Evet aynen öyle canım. HoşbuldummmmIzinli de olsan buradan ayrilma canim. Vermek daha kolay oluyo o zaman. Hadi hosgeldin diyelim o zaman
Ağustos böcekleri kürkçü dükkanına dönerOoo, kimleri görüyorum şekerim.
Yazı geçirdik boş boş kış geliyor yine hepimiz buradayız.
Kolay gelsin Özlemcim
kolay gelsin canım nerdeydin sen kaça aldın domatesi geçen bizim bakkal 2 30 tl dedi çok pahalı bu sene sanki
Sagolun kızlar..Kolay gelsin canim
Sen yapar mısınnnn hedefimmm ben hasta da oldum. Boğazım ağrıyo, burnum akıyo, pöf.Bir kahve tembelliği yapalım o zaman Fancy'İm
Pomodoro yapabiliyor musun hedefcim ya? Bi ara ben de niyetlendim ama beceremedim
Ağustos böcekleri kürkçü dükkanına döner
Özledim valla takımımı yaaaaa
Sen yapar mısınnnn hedefimmm ben hasta da oldum. Boğazım ağrıyo, burnum akıyo, pöf.
Geçmiş olsun bebeiim simdi kendime kahve yapicam gel sana da yapim.Sen yapar mısınnnn hedefimmm ben hasta da oldum. Boğazım ağrıyo, burnum akıyo, pöf.
Peki kaptanım yarını sıkı tutarsak artı gelmem. Olumsuz etkileyince takımı üzülüyorum. Bugün de dikkat ediyorum. Ama okulun ilk haftası mesafe oğlanla ayrılma derken saçma menülerde buluyorum kendimi. Bugün mesela sadece kahvaltı yapabildim.Günaydınlar
Rintcim senin izin hakkın yok maalesef. Daha birkaç hafta önce listeye aldım en az 2 ay izin hakkı olmuyor. Kendi isteğiyle ayrıldı diyebilirim ama bu sefer de 6 ay tekrar listeye geri dönemezsin. Eger liste dışı takılırım diyorsan öyle yapalım ya da toparlamaya çalış en kısa sürede.
Ciklatim ben geçti sananlardandım. Doğumdan sonraki 5. reglim falan bundan öncekilere hiç ağrım olmadı ama bu ayki ağrılı olduüşüttüm mü acaba diyorum. Bakalım bundan sonrakiler nasıl olacak, elimdeki verilere göre yazarım sana :)
Ama yine de iyi haber, eskisi kadar çok ağrılı değildi. Eskiden ilaç almadan atlatamazdım, şimdi malum emzirdigim için ilaç da alamıyorum. Ona rağmen atlatabildim :)
Ah Esracım ya ben cok umitliydim doğumla birlikte gececegine ama bakalım belki de bu aya has bir durumdur, dedim ya bundan öncekilerde hiç ağrı olmamıştı. Tıp camiası şuna kökten bir çözüm bulsa keşke ağrı kesici dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?