Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay supersin canım aslında öyle olmalı zaman yok diyoruz ama yaratma çabasında da değiliz değilim malesef mantıklı 2 satır 2 satirdir hakikaten hele benim kafa hepten gidik hafizamada iyi gelir sezeryan narkozlarimi teknoloji mi mahvetti bilmiyorum çok unutkanim çok

Kolay gelsin canim

Benim de cok karman corman menulerim. Ise basladim alt ust oldu her sey.

Evet bursa cok pahali ya napicaz bilmiyorum.

Nerelerdesin canim ya hic sesin cikmiyodu
Tatil beni benden aldı violincim. Bayram tatili arkasından bizim yaz tatili derken perişan oldum valla. Kilo bakımından tabii

Valla bende öyleyim. Herşeyi unutuyorum yaaaa, bu yaşta böyleyse diyorum Allah korusun. Dikkat dağınıklığından biraz da bence. Çocuklarla da çok uğraşıyoruz ebeveynleri olarak sanırım. Bilmiyorum yaa bir milyon bahane var aslında. Bulmaca mı çözsek naapsak

Ooo, kimleri görüyorum şekerim.
Yazı geçirdik boş boş kış geliyor yine hepimiz buradayız.

Çocuk konusunda yorum yapamayacağım ama teknoloji fena dikkat dağınıklığı ve unutkanlık yapıyor.
Bir şeyle ilgilenirken 2 dakika şuna bakayım diye dalıyor ve saatlerce zaman geçiriyoruz.
Ben bilgisayarla çalıştığım için acayip büyük sorun yaşıyordum.
2 dakika KK için ara veriyordum bir bakıyorum 1 saattir çalışmamışım.
Şimdi pomodoro tekniği ile takılıyorum. Baya topladık kendimi. Dikkat dağınıklığım da eskisi kadar değil ama unutkanlığı aştığımı söyleyemem.

Dikkat dağınıklığı için gün içerisinde 2-3 sayfa kitabı sesli okumanın da çok faydası varmış. Her zaman olmasa da kafamı toparlayamadığımda deniyorum.

Pomodoro yapabiliyor musun hedefcim ya? Bi ara ben de niyetlendim ama beceremedim

Kolay gelsin Özlemcim

kolay gelsin canım nerdeydin sen kaça aldın domatesi geçen bizim bakkal 2 30 tl dedi çok pahalı bu sene sanki

Kolay gelsin canim

Benim de cok karman corman menulerim. Ise basladim alt ust oldu her sey.

Evet bursa cok pahali ya napicaz bilmiyorum.

Nerelerdesin canim ya hic sesin cikmiyodu
Sagolun kızlar..
---
Hatay-İskenderun'dayim canim. 1 kasa alınca 1.4'e bıraktı içinde 25 kilo var .Ben de Bursa domatesi aldım.

Pomodoro yapabiliyor musun hedefcim ya? Bi ara ben de niyetlendim ama beceremedim

Yapıyorum ördeğim. Tam hatırlamamakla beraber sanırım 2 hafta falan oldu. Çok etkiledi beni. Çok nadir durumlar haricinde hiçbir şekilde bölmemeye çalışıyorum çalışma sürecini. Aralar üzerinde değişiklik yapabiliyorum ama.
%50-60 verim arttı diyebilirim.

Ağustos böcekleri kürkçü dükkanına döner
Özledim valla takımımı yaaaaa

Ben de uzak kalınca özlüyorum tatlım ama keşke kilo koruma için takılsak buralarda.

Sen yapar mısınnnn hedefimmm ben hasta da oldum. Boğazım ağrıyo, burnum akıyo, pöf.

Yaparım tabi şekerim. Zaten sürekli kahve modundayım

Peki kaptanım yarını sıkı tutarsak artı gelmem. Olumsuz etkileyince takımı üzülüyorum. Bugün de dikkat ediyorum. Ama okulun ilk haftası mesafe oğlanla ayrılma derken saçma menülerde buluyorum kendimi. Bugün mesela sadece kahvaltı yapabildim.
Mezun olayım bir an önce o zaman, işi sıkı tutayım. Bugün sabah erken kalkıp pantolonlarımı denedim. Bir ölçü pantolonun var. O çok dar oldu. Motivasyon sağlıyor bu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…