Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay işte buralarin bir faydasi daha pomodoro ne olaki google la danisalim bir ara arada bakıyorum buraya ama şimdi ayakkabı kutusundan bankamatikle oynuycam off hiç oyun oynayasim yok buyuseler yaa

Benim gibi tembelleri harekete geçirmelik Sibelcim, belki sana gerek bile yoktur
İyi eğlenceler diyelim

Geçmiş olsun bebeiim simdi kendime kahve yapicam gel sana da yapim.
Sende ıhlamur yap bana ortim.
Herkese afiyet olsun. Sabah ıhlamur zencefil içtim. Şimdi de yeşil çay takıliyim biraz. Karnım çok acıktı yaaa, çorba içtim kesmedi. Tatilin yan etkileri işte. Açık büfe ve cezbeden tatlar sonrası düşülen boşluk ve ben diye bitirir yazar.

Ay işte buralarin bir faydasi daha pomodoro ne olaki google la danisalim bir ara arada bakıyorum buraya ama şimdi ayakkabı kutusundan bankamatikle oynuycam off hiç oyun oynayasim yok buyuseler yaa
Bizde Hello Kitty Evi yaptık. Allahım. Normal ev var aynı boyutlarda onla oynamıyor ille de ayakkabı kutusu. Uyduruk olan şeyleri seviyor Çocuklar ya da birlikte yapılan şeyleri.

Yaa ciddi misin? Ben de tez yazma işine girişince kasıp kendimi yapmaya çalışayım bari... Yoksa bitmeyecek vallahi, çok verimsiz çalışıyorum ben de maalesef
Evet rintcim senin vermen gereken kilo çok az aslında, birazcık dikkat etsen hemen mezun ederiz seni. Anlayabiliyorum seni, malum uzun bir süreden sonra işe başladın ama toparlarsın inanıyorum :)

Zaten ben ilk ayların zorlayıcı olacağını düşünüyorum. Sonra iyi-kötü bir düzen oturur. Ben karamsar değilim de bakalım süreç neyi gösterecek. Sana da 2 yaş şeysinde başarılar diliyorum :))

Maşallah size
Ben de seneye yazın yavrumuzla tatile çıkarız diye düşündüm. Eşim zor olur diyor. Sağlık olduktan sonra niye olmasın ki bence. Ya da şu anda çok safça düşünüyorum:))

Yaa ciddi misin? Ben de tez yazma işine girişince kasıp kendimi yapmaya çalışayım bari... Yoksa bitmeyecek vallahi, çok verimsiz çalışıyorum ben de maalesef

Umut nasıl oluyor gün içerisinde bilmiyorum ördeğim. Hani çalışmayı böler mi ister istemez ama bence kesinlikle denemelisin.

Bak ben https://tomato-timer.com/ bu siteyi kullanıyorum. Günlük kaç pomodora yaptığını da takip edebiliyorsun. Sürekli liste tutuyor aslında ama ben günlük resetliyorum iyi oluyor.

Ahah doğru benim bir de Umut faktörü var Sağolsun annem oyalıyor ama tabi en dikkatimi verdiğim anda gelip üstüme saldırdıgı da olmuyor değil :)

Bunun bir de mobil uygulaması vardı yanlış hatırlamıyorsam hedefcim. Bir zamanlar tezim için mobil uygulamaları araştırıyordum o zaman bulmuştum ve kullanayım demiştim ama becerememiştim işte. Bi ara yeniden deneyeyim

Okumuştum ben de olduğunu ördeğim ama benim telefon kullanma alışkanlığım yok. Kolay kolay yanımda olmuyor. O yüzden indirip bakmadık hiç.

Bizde Hello Kitty Evi yaptık. Allahım. Normal ev var aynı boyutlarda onla oynamıyor ille de ayakkabı kutusu. Uyduruk olan şeyleri seviyor Çocuklar ya da birlikte yapılan şeyleri.
sorma yaaa bizde 2 tane ev var dünya kadar oyuncak oynamiyorlarda3 eşimde saolsun kendi çocukluğunu yasayamamimis kendim oynuycam diyo alıyor hep tartışma yaşıyoruz çocuklar beni götürmuyor oyuncakciya babamla gidelim diyolar. yapılan oyuncaklarla daha çok oynuyolar ama bende hiç mi hiç yok oyun isteği hepsi ilk çocukta bitti. zorlayamiyorum bile. Neyse okulda bol bol oynasın.

Kesinlikle uyduruk seyleri daha cok seviyorlar.
Bebis dogunca ilk 3 ay zor olur ama sonrasinda duzeniniz oturmaya baslar. Uzun bi tatil olmasa da kisa bi tatille deneme yaparsiniz en azindan.

Ya yükselenin ya ay burcun yengeçtir o zaman :))))

morordek

Kahvaltı
Kızarmış 1 dilim tb ekmek
Tavada 1 yumurta
2 dilim kaşar peynir
5 zeytin

Ara
Sütlü filtre kahve
Türk kahvesi
1 hurma

Öğle
1 kase mercimek çorbası

Ara
1 orta boy salkım kadar siyah üzüm

Akşam
3 yk bulgur
4 yk tavuklu mantar sote
Yarım dilim tb ekmek
Çoban salata

Gece
Maden suyu

Su: 2 lt bitti daha içerim
Spor: eliptik yapacağım umarım. Yazarım.

Didemcim dünkü sarma ve börek olmamış tabi ki
Cumaya lütfen güzel bir bildirim bekliyorum
Daha önce de konustuk bir artı bi eksi geliyorsun, düzene oturtalım artık bak yaz da bitti sayılır
valla kaptanim bende cok istiyorum ama bu yaz cok fazla disaridaydim bayramlar tatiller araya girdikce iyice bozdum farkindayim bgun oldgunca dikkat ettim yarnda saf protein yaparsam hedefime ulasamasamda gzel bi eksiyle gelicem insallahh

evet oleymis canim bende duymustum ama sirf kalorisini dusunerek fazla yemeyim dye yemiyodum cokda onemsememistim bundan snra daha cok dikkat edicem insallah

Hosgeldin canim nerelerdesin yahuuu ozledik
Kolay gelsin canim

Benim de cok karman corman menulerim. Ise basladim alt ust oldu her sey.

Evet bursa cok pahali ya napicaz bilmiyorum.

Nerelerdesin canim ya hic sesin cikmiyodu
dogrudur isde bazi seyler araya girince cok aksıyo nese artık onumuze bakıp rayına oturtmak lazm yoksa yerimizde sayıcaz

Ben yerimde sayiyorum su an canim. Fena takildim. Cok moralim bozuluyo. Zaten yorgunluktan cok diyet modum olmuyo veremeyince hepten gidiyo sevkim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…