- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.721
Off ben de artık rahatım diyordum yine 2-3 güne çıktım söylememek gerekiyor soyleyince bozuluyor nazlıGeçen Cuma 81.5 olan kilom bugün 80.5 !!!
Ama Pazartesiden düne kadar 80.1'dim.
Pazartesiden bugüne kadar az da olsa 80'nin altına inmem lazımdı ama olmadı..
Tam düzeldim derken 3 gündür yine kabızlık söz konusu kendi kendime nazar değdirdim sanki..
Allah im inşallah istahim kapanır aminbilemezsin bunun garantisi yok çok rahat durmadan aşererek geçen bir gebelik olabilir
çok rahat ama aşermediğin bir gebelik olabilir ki ben buyum canım bir şey istemedi
bulantılı kusmalı hiçbir şey yiyebilecek bir durumda da olunabilir
deli gibi tavuk seven biri gebelikte tavuktan tiksinebilir
ya da her şey kokabilir bu sebeple iştahın kapalı da olabilir..
yani , sen gebe kalmadan anlayamayız
Ya ordekim benim kalıp kilo almaya çok müsait ama vermeye gelince zorlaştırıyor işleri 30 kilo falan almak var işin ucunda Allah muhafazaparkbyull da demiş herkesin gebeliği çok farklı geçiyor, hatta ilk gebelik ile ikincisi bile çok farklı geçirenler var. 9 ay boyunca mide bulantısından yemek yiyemeyenler oldugu gibi neredeyse hiç bulantı geçirmeden atlatanlar da var. Mesela ben senin korktugun sekilde olanlardandım, canım sürekli bir şeyler yemek istiyordu. Ne yalan söyleyeyim, yedim de
İnsan hayatta kaç kez hamile kalıyor ki o dönemde kafaya çok takmamak lazım. Öncesinde verebildigini ver, sonradan da emzirirken vermek bence çok mümkün. Vücut deli gibi kalori harcıyor cunku. Birazcık dikkat etsen verilebilir. Süt olsun diye hunharca tatlı hamurişi yemediğin sürece tabi
Harikasın canım
Orası da öyle tabi herkesin bünyesi aynı değil ama ne bileyim ya bak istedin mi veriyorsun gayet de, bence yaparsınYa ordekim benim kalıp kilo almaya çok müsait ama vermeye gelince zorlaştırıyor işleri 30 kilo falan almak var işin ucunda Allah muhafaza
Hosgeldin canimm rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin bebisiniIyi aksamlar hanimlar ben geldimmmkimler var bakim eskilerden el kaldirsin
Yenilere kendimi tanitayim hemen 30 yasindayim 5 yasinda bir oglum ve henuz 2.ayina girmemis bir bebem vargecen sene bu takimla 15 kilo verip mezun olmustum..fakat gebelikten oturu tekrar eski kiloma geri dondum sizinle beraber tekrat kilo vermeye geldim kabul ederseniz..
He bu aradahezeyan5381 arkadasim olur selam canim ikimizde yeni dogum yaptik
malesef fisko birligin fistik ezmesi ama cookmkk gzellll nasil yemiyimumarım fıstık ezmeni kendin yapıyorsundur dışarıda satılanların hepsi şekerli, şekersiz yazanlar bile şekerli kendin yapsan ki çok basit farkı görürsün..
boynu yerde kalasıca bağırsak florasının efendi gibi durmasını da istiyorsan kırmızı etle beyaz eti bir arada yeme ha tavuğum orjinal gdo suz hormonsuz kendi kırmızı etli geç pişen köy tavuğu diyorsan ki inanmam kar gibi beyazdır o zaman ye ama YEME
Gunaydin hanimlarrr
Bgunku kilom malesef 67.8
Dun aksam gec yemeseydim belki daha az cikablirdim ama olmadi hedefimede ulasamadim artik haftaya sporada basladim bugun yapamasamda yarn kesn yapicam aynen devam
Hanımlar sizden haftaya daha güzel sonuçlar bekliyorum.Kaptanım sabitimmorordek
lan güzel dua et bulantıdan kusmadan kapanırsa görürüm ettiğin duayıOff ben de artık rahatım diyordum yine 2-3 güne çıktım söylememek gerekiyor soyleyince bozuluyor nazlı
Allah im inşallah istahim kapanır amin
fıstığı alıp hiçbir şey eklemeden robotta 10-15 dk çekmen sana tertemiz lezzetli mi lezzetli fıstık ezmesi olarak döner..düz duvara tırmanan sıpan bile anlamaz yaptığınıHosgeldin canimm rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin bebisini
malesef fisko birligin fistik ezmesi ama cookmkk gzellll nasil yemiyim
Hic evde yapmadim ugrasmiyorum nige ole seylerle sizler cok gzel seyler yapiosunuz bazen imreniyorum size ama malesef 2 cocukla heleki bitanesi canavar düz duvara tirmaniyo onunla spor yapabildigime bile sukrediyorum
Malesef dun hem beyaz hem kirmizi et bir aradaydi disaridaydik oyuzden bu sekilde oldu
Harikasın canımEki Görüntüle 2186843
Kilom 77.4 haftaya bu 77 lerden kurtulacagim inşallah
Aynen canım. Bulantıdansa kilo almayı yeğlerim. Bulantı felaket bişey ben de 4 ay bulantı çektimlan güzel dua et bulantıdan kusmadan kapanırsa görürüm ettiğin duayı
hayırlı rahat gebelik geçir inşaallah
Ben ilk doğumda 24 kilo almıştı çikilatam ikincide ilk doğumda aldıklarımı veremediğim için diyetisyen kontrolünde gebeliğe devam ettim 10 kilo aldım.Hamilelikte kaç kilo aldn çok korkuyorum ya
Amanın, lan'lı konusma biri ban yemis o yüzden, sen de güme gitmelan güzel dua et bulantıdan kusmadan kapanırsa görürüm ettiğin duayı
hayırlı rahat gebelik geçir inşaallah
Enee ona göre değerlendireyim bundan sonra o zamanfıstığı alıp hiçbir şey eklemeden robotta 10-15 dk çekmen sana tertemiz lezzetli mi lezzetli fıstık ezmesi olarak döner..düz duvara tırmanan sıpan bile anlamaz yaptığını
benimki anlamıyor çaktırmadan yapıveriyom.
o fiskonunki de şekerli yani sen baya cıssss yiyonmorordek ha fıstıklı baklava ha şekerli fıstık ezmesi
Teşekkürler tatlımHosgeldin uzun olsun kalıcı olsun sağlıklı olsun canım
Spora devam etmek istiyorum yapabildiğim ölçüdeBen ilk doğumda 24 kilo almıştı çikilatam ikincide ilk doğumda aldıklarımı veremediğim için diyetisyen kontrolünde gebeliğe devam ettim 10 kilo aldım.
Çok korkutma kendini. Burda ölçülü yemeye alıştın hamilelikte de sağlıklı beslenmek şart zaten şekeri de yağı da karbonhidratı da ölçülü yemeli sin bebeğin için. Bi de her gün 1 saat yürüyüş olursa korkunç senaryoların hiçbiri yaşanmaz. Doğum yaptığında zaten kafadan 5-8 kilo arası anında düşüyorsun.
İnşallah canimHosgeldin uzun olsun kalıcı olsun sağlıklı olsun canım
TeşekkürlerHosgeldin canim aramiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?