Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Off ben de artık rahatım diyordum yine 2-3 güne çıktım söylememek gerekiyor soyleyince bozuluyor nazlı
Allah im inşallah istahim kapanır amin

Ya ordekim benim kalıp kilo almaya çok müsait ama vermeye gelince zorlaştırıyor işleri 30 kilo falan almak var işin ucunda Allah muhafaza

Ya ordekim benim kalıp kilo almaya çok müsait ama vermeye gelince zorlaştırıyor işleri 30 kilo falan almak var işin ucunda Allah muhafaza
Orası da öyle tabi herkesin bünyesi aynı değil ama ne bileyim ya bak istedin mi veriyorsun gayet de, bence yaparsın

Hosgeldin canimm rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin bebisini
malesef fisko birligin fistik ezmesi ama cookmkk gzellll nasil yemiyim
Hic evde yapmadim ugrasmiyorum nige ole seylerle sizler cok gzel seyler yapiosunuz bazen imreniyorum size ama malesef 2 cocukla heleki bitanesi canavar düz duvara tirmaniyo onunla spor yapabildigime bile sukrediyorum
Malesef dun hem beyaz hem kirmizi et bir aradaydi disaridaydik oyuzden bu sekilde oldu

Gunaydin hanimlarrr
Bgunku kilom malesef 67.8
Dun aksam gec yemeseydim belki daha az cikablirdim ama olmadi hedefimede ulasamadim artik haftaya sporada basladim bugun yapamasamda yarn kesn yapicam aynen devam

Gunaydin hanimlarrr
Bgunku kilom malesef 67.8
Dun aksam gec yemeseydim belki daha az cikablirdim ama olmadi hedefimede ulasamadim artik haftaya sporada basladim bugun yapamasamda yarn kesn yapicam aynen devam

Hanımlar sizden haftaya daha güzel sonuçlar bekliyorum.
Özellikle rint geçen hafta bayram sebebiyle artı gelmiştin, bu hafta da sabitsin yani aldıklarını bile verememişsin demek oluyor. Biliyorum şu anda hayatında değişen durumlar söz konusu ama listeye girmeyi çok istemiştin, artık daha iyi performans göstermelisin.

Off ben de artık rahatım diyordum yine 2-3 güne çıktım söylememek gerekiyor soyleyince bozuluyor nazlı

Allah im inşallah istahim kapanır amin
lan güzel dua et bulantıdan kusmadan kapanırsa görürüm ettiğin duayı
hayırlı rahat gebelik geçir inşaallah

fıstığı alıp hiçbir şey eklemeden robotta 10-15 dk çekmen sana tertemiz lezzetli mi lezzetli fıstık ezmesi olarak döner..düz duvara tırmanan sıpan bile anlamaz yaptığını
benimki anlamıyor çaktırmadan yapıveriyom.
o fiskonunki de şekerli yani sen baya cıssss yiyon morordek ha fıstıklı baklava ha şekerli fıstık ezmesi

Hamilelikte kaç kilo aldn çok korkuyorum ya
Ben ilk doğumda 24 kilo almıştı çikilatam ikincide ilk doğumda aldıklarımı veremediğim için diyetisyen kontrolünde gebeliğe devam ettim 10 kilo aldım.
Çok korkutma kendini. Burda ölçülü yemeye alıştın hamilelikte de sağlıklı beslenmek şart zaten şekeri de yağı da karbonhidratı da ölçülü yemeli sin bebeğin için. Bi de her gün 1 saat yürüyüş olursa korkunç senaryoların hiçbiri yaşanmaz. Doğum yaptığında zaten kafadan 5-8 kilo arası anında düşüyorsun.

lan güzel dua et bulantıdan kusmadan kapanırsa görürüm ettiğin duayı
hayırlı rahat gebelik geçir inşaallah
Amanın, lan'lı konusma biri ban yemis o yüzden, sen de güme gitme
Enee ona göre değerlendireyim bundan sonra o zaman
Miktarı da önemli gerçi, sabah azıcık yediyse ona pek kızmıyorum
azaydidem sonra neden kilo veremiyorum

Spora devam etmek istiyorum yapabildiğim ölçüde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…