- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.741
İnşallah hedefe doğru adım adımGünaydın kızlar..
Hoşgeldin canım..Diyetisyene gidiyorsun diyet listene sadık kalıp istikrarlı bir şekilde devam edersen en kısa sürede hedine ulaşırsın..
Evet emziedigim için kafama göre hareket etmek istemedimTekrardan aramiza hoşgeldiniz yeni doğum yaptığınız için doyetsiyen eşliğinde vermeniz çok güzel
Teşekkürler biraz fazla gelebilir kilo çok oluncaMenunuz çok güzel
İnsallah kaptanOlsun canım yavaş yavaş olsun geri gelmesin yeter ki :)
Mükemmellsin violincimmm
Olsun parkcım haftaya gider o artılar da :)
Tebrik ederim karabibercim
Hoşgeldin aramıza ben kaptan yardımcısıyim bende çocuk yapacam diye kilo verme cabalarindayim boyun kaç merak ettim zaten benden başka da boy soran yok takıntılıyım galiba
Hoşgeldiniz ikiniz de sanki senin nickini anımsıyorum ama hiç tanışmadık sanırım
Çok erkencisiniz ya kıskanıyorum
Teşekkürler
Çok kötü bir durum ya gecmis olsun..benim ramazandan sonra sabah tuvalet olayı bitti bir de beni düşün
Dimi söylemeyelim artık.Off ben de artık rahatım diyordum yine 2-3 güne çıktım söylememek gerekiyor soyleyince bozuluyor nazlı
Allah im inşallah istahim kapanır amin
Inşallah cnm hep birlikte hedefimize ulaşırız.İnşallah hedefe doğru adım adım
63.1 kılom. Daha erken yazardım ama aklımdan çıkmış bi an.gonulll bugun bildirim yapacaksın degil mi? Tum hafta takıma gelmedin ama cumaları bildirim yaparım demistin.
Hadi yaaYa ben mens oldum daha 1 hafta vardı
Biraz sonra yazıcam aksamustu de spora gidicem erken dönersem tekrarlarım bildirimiHadi yaa
Akşama doğru mu bildireceksin canım yine kilonu?
inciitanesi sen de yanıtlamışsın ama bir şey yazmamışsın ?
Hamilelik farkli bir surec canim. Belki de hic yemek istemeyeceksin. Mesela ben tatliya cok duskunum. Hamileliklerimde ilk 5 ay hic tatli yemek istemedim.Ya benim korkum ne biliyor musun benim canım sürekli bir şey ister bunun ne olduğu önemli değil ama sürekli ister şimdi bu isteklere hayır diyebiliyorum hamile kaldığımda bunu yapabilecek miyim tek korkum bu
Tesekkurler canimHarikasın canım
Hadi yaa
Akşama doğru mu bildireceksin canım yine kilonu?
inciitanesi sen de yanıtlamışsın ama bir şey yazmamışsın ?
Tebrikler hedefcimBiraz geç kaldım ördeğim. Kilom 69morordek
Amanın, lan'lı konusma biri ban yemis o yüzden, sen de güme gitme
Enee ona göre değerlendireyim bundan sonra o zaman
Miktarı da önemli gerçi, sabah azıcık yediyse ona pek kızmıyorum
azaydidem sonra neden kilo veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?