Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Boyum 1 70 canım sıkıntı yok merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz

benim ramazandan sonra sabah tuvalet olayı bitti bir de beni düşün
Çok kötü bir durum ya gecmis olsun..

Off ben de artık rahatım diyordum yine 2-3 güne çıktım söylememek gerekiyor soyleyince bozuluyor nazlı

Allah im inşallah istahim kapanır amin
Dimi söylemeyelim artık.

İnşallah hedefe doğru adım adım
Inşallah cnm hep birlikte hedefimize ulaşırız.

Bu hafta hıc ugrayamadım. Hattımı tlf den çıkardım yenı bı tlf ye takacaktım. Ihmal ettım o ara koltuğun üstünde unuttum ben onu. Sonra çocuklar uykudan kalkınca muhtemelen küçümenım buldu attı onu bu yerlere sonra bulamadım ben hattımı. Bır ıkı günde acaba bulurmuyum diye de cıkartmadım. En sonunda hattımı bulamayınca mecburen çıkarttım. Sonrada bu tlf ıstanbuldan uçağa bınıyorum dıye akraba aradı. Temızlık ertelendı yardıma gelcek kışının işleri varmış 1 ay ertelendı temızlık ısı. Tamda toparlanıyordum. Pazar günü mısafırlerın bırazını İstanbul bırazını Ankara'ya yolcu edıyorum. Sonra dınlenırım bi kaç gün herhalde.
Gram gram kilo vermeye devam.
Bu hafta kilo veren çok olur inş.

Ya benim korkum ne biliyor musun benim canım sürekli bir şey ister bunun ne olduğu önemli değil ama sürekli ister şimdi bu isteklere hayır diyebiliyorum hamile kaldığımda bunu yapabilecek miyim tek korkum bu
Hamilelik farkli bir surec canim. Belki de hic yemek istemeyeceksin. Mesela ben tatliya cok duskunum. Hamileliklerimde ilk 5 ay hic tatli yemek istemedim.
Harikasın canım
Tesekkurler canim

Fiskobirliğin şekersiz fıstık ezmesini yemekte ne gibi bir sakınca var parkbyull ? Şekerli falan değil gayet diyette yenilebilir içerikli bir ürün. He tabii ev yapımı fıstık ezmesinin yerini hiçbir şey tutmaz ama fıstık ezmesi konusunda master yapmış biri olarak söylüyorum ki; hazır alırken bakmanız gereken şey; şekesiz olması, içindeki fıstık oranı ve ekstra katkı maddeleri. Bu arada yiyebileceğin en temiz içeriklerden biri; FitNut fıstık ezmesi Didem’cim. Fiskobirliğinkini de aldım o da güzeldi ancak fıstık oranını hatıtlamıyorum. Genelde fıstık oranına dikkat ederek aldığım için de %80’in altında olduğunu sanmıyorum fıstık oranının. azaydidem

Şeyma’cım maalesef 63.8’im bugün... Bana detoks yolları gözüktü sanırım. 1 haftalık diyetle 200 gr dan fazla oynamamak.... her zaman ilk diyete başladığımda böyle direnç gösteriyor vücudum. Bu grupla diyete ilk başladığım zamanları hatırladım. 1 ay boyunca 68’de kalarak depresyona girmiştim. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…