Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ama bu lan küfür olan lan değil ki bir kere lan küfür değil ki nasıl olaki kafamda deli sorular

:))
Olsun Esra'cım, sen başarırsın inanıyorum :) Metabolizmanı iyi tanıdın bu diyet sürecinde.
Ayrıca gecen hafta 64,5 imişsin. Bu hafta 63,8 isen gayet de 700 gr gitmiş, çok iyi
ama bu lan küfür olan lan değil ki bir kere lan küfür değil ki nasıl olaki kafamda deli sorular
Ben duydugumu soyluyorum uyarı mahiyetinde

şöyle söyleyeyim canım benim büyük iddiam yok ama fiskonun fıstık ezmesini birincisi görmedim şekerli şekersiz fındık ezmesi üzerinden gidersem birinde direkt şeker var diğerinde aroma verici var o aromada da şeker mevcut veyahut kıvam arttırıcılar sizlerin şeker yok sandığınız dünya üründe muhteşem oranda şeker mevcut..misal 4 yemek kaşığı bildiğin etli nohut yemeği bu nohut konserve veyahut paketlenmiş nohut ..hiç şeker yok değil mi 4 yemek kaşığı etli nohut diyince oysaki 1,5 kaşığa tekabül edecek şeker var..

akçaağaç şurubu - altın şeker - altın şurubu
amazake - arpa maltı - bal - dekstran - dekstroz
diastatik - diatase - esmer şeker - etil maltol
fruktoz - galaktoz - glasaj şekeri - glikoz
glikoz şurubu - ham şeker - invert şeker
karamel - katı glikoz - katı mısır şurubu
keçiboynuzu pekmezi - laktoz - malt şurubu
maltodekstrin - maltoz - mannitol - melas
meyve suyu - meyve suyu konsantresi
mısır şurubu - muscovado - nişasta bazlı sıvı şeker
pancar şekeri - panocha - pirinç şurubu - pudra şekeri
sakaroz - sarı şeker - sorbitol - sorgum şurubu
şeker şurubu - şeker kamışı - şeker kamışı suyu kristalleri
şeker pekmezi - tereyağ şurubu - turbinado şekeri
üzüm şekeri - dextrose - xylitol

bunlar sadece isimlerini bulabildiğimiz isimsiz şekerler bunlardan binlerce var ve form değiştirerek revizyona uğramaya devam ediyorlar.

bu arada ilgili bir işteyim.

Ben 64,5 olduğumu unutmuşum. 64.00’ı gördüğüm için 64’ten aşağı düşmeye odaklanmışım :))) iyi de olmuş öyleyse :))) Teşekkürler Şeyma’cım. Çok daha iyisini yaparım umarım.

Ben zaten yazarken, şekersiz olmasına ve katkı maddesi olmamasına dikkat edilmeli yazmıştım. FitNut içerik olarak en temiz ürünlerden biri. %100 şekersiz fıstık ezmesi. Fıstıkları kavrularak değil kurutularak kullanılmış. En sağlıklı içeriğe sahip fıstık ezmelerinden biri. Fiskobirliği incelemeden yorum yapamayacağım, net hatırlamıyorum ancak bu şekilde hazır fıstık ezmesi yenilmesinde hiçbir sorun yok bunu anlatmaya çalışıyorum.

Genelde tam tersi olur pamukcum aslında ama insan vücudu işte. Resmen parmak izlerimiz gibi hepimizde farklı farklı durumlar oluyor.

valla fiskoda antep fıstığı ezmesi var acaba bizim kız ondan mı bahsediyor ki normalini bulamadım internette ben
kız o zaten şekerli başka yolu yok yani sen şekersiz kullanıyorsun eyvallah onda sorun yok ama şekerli kullananlar cıss ceza puanı olmalı

selam kızlarr ben sahalara geri döndümmm
bugün diyetisyene başladım artık uçarı kaçarı yok bu kilolar gidecek özellikle son 8 ayda sigaradan dolayı gelen kilolar gidecek diyetisyenle yaptığımız görüşmede kilo veremememin en büyük etkeninin menümdeki kabonhidratın eksik olduğunu söyledi her öğüne ekmek ekledi hiç bu kadar çok ekmekli diyet yapmamıştım bakalım nasıl olacak diyet liste mi de bir sonraki mesajda ekleyeyim

Diyetisyenimle görüşmelerim cuma öğlenleri olacak bugünki tartı sonucu çok parlak çıkmadı maalesef sonucum
morbid obez olmama az kalmış BKİ şu anda 33,1 şuan obez durumundayım kilom ise 77,5
kızlar sizlerin desteğiyle eminim gidecek bu kilo
diyetisyen bu haftanın çok önemli olduğunu hiç bir şekilde kaçamak yapmadan devam etmem gerektiğini ona göre kg fazlalığımın ne kadar sürede gideceğini belirleyebilecğini söyledi şimdilik hedefimiz 6 ay

Kaptaniçem hoşgeldin
Diyetisyene başlaman çok iyi olmuş. Listene kaçamaksız uyarsan bence verirsin fazlalıklarını
Seni de ekliyorum listeye, artık bize karşı da sorumlusun, o yüzden vereceğine inanıyorumm :)) Takımın için yapmalısın bunu :)

canım sizlerle beraber vereceğim emin olunartık bende çok sıkıldım bu kilo işinden sigarayı da bıraktım hayatımdaki kötü alışkanlıklar bitiyor tek tek

Ya ordekim ben sana birazdan kilo bildireyim dedim sonra da uyuyakalmışım simdi tartidan geliyorum -400 yani 76.0 spora gitseydim hedefime ulaşırdim ama kismet
Ben de spora gittin sandım ciklatım ses gelmeyince :)
Olsun zaten derece falan gelmiyor, haftaya sakla artık marifetlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…