Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun Mertos'a nesi var?
Tatilin son günü ateşi çıkmıştı düştü döndüğümüzde. Cuma öksürük başlayınca, dün doktora götürdüm. Ufak bir nezle - grip geçiriyormuş. Havuzdan ya da denizden de mikrop almış olabilir dedi. İlaçlarımızı aldık hafifçe atlatırız inşallah Şeymacım.

Ördekim merak ettim nasıl olcuyorsunuz derin uykuyu

Insallah Ferahcim
Ördekim merak ettim nasıl olcuyorsunuz derin uykuyu
Akıllı saat ölçüyor ciklatim :)
Uygulamasından görüyorum ben de

Yapacagim kaptanim ama ben konduramadigim için yapmiyorum

Sen kaçla başladin canim buraya
Canım benim hikaye çok karışık ya!!Aslında karşılık utanç verici bir durum.
Normalde çok zayif biriydim sonradan kilo aldim.45-50'den 84lere ciktim. 6 yil once baska bir takımdaydım. Takımdan önce 10 kilo vermiştim zaten 74 listeye girdim.Sonra 67.5 ile ayrıldım. Sonra geri aldım. Geri verdim. Ocak ayinda 2 yıl olacak bu takımdayim buraya da 79 ile başladım. 73lere indim hep geri aldım hep geri aldım canım.
Yani bu geri alıp vermeleri saymak istesem sayamam bozuk plak gibi hep baştan başlıyorum malesef.

Son düzenleme:
Bu gun yürüyüş yapamayabilirim cunku yarın kalabalık misafirim gelecek bebek görmeye 10-15 kişi hazirliklarla ugrasiyorum ama gece mutlaka Leslie yaparım

Bu gun yürüyüş yapamayabilirim cunku yarın kalabalık misafirim gelecek bebek görmeye 10-15 kişi hazirliklarla ugrasiyorum ama gece mutlaka Leslie yaparım
Tamam leslie de olur tabi ki
Aslında ben ceza puanı yazıyorum ama menünde yürüyüş görünce yürüyüş yap demiştim. Ilk sayfadaki spor puanlama tablosundan bakıp 30 puana denk gelecek herhangi bir sporu yapabilirsin :)

Menüm

Kahvaltı
1 dilim ekmek 4 kaşık menemen 1 kk peynir

Öğlen
1 kase mercimek

Ara 1 avuç fındık

Akşam 3 köfte domates 2 dilim ekmek

Ara 3 tane muzlu Yulaflı top

3 lt au yarım saat yürüyüş
morordek

Menum;
07:30
1 kupa süt ile nescafe
3 mürdüm eriği

10:00
2 yk patatesli yumurta
2 dilim tb ekmeği
Zeytinli çökelekli salata
Salatalık
1 kupa çay

15:00
1 şeftali

17:00
1 kase cacık
2 yk pilav
1 dilim tb ekmeği üzerine boool acılı ezme

Şimdi iki dilim armut

3 L su
3 t.kahvesi
1 maden suyu

Spor;
40 dk yürüyüş an itibariyle bitmistir..
morordek

tamamdir kaptanim cuma izne ayrilayim insallah diyetisyene baslar baslamaz burdayim zaten arar ara ses veririm burdan ayri kalamiyorum

Günaydın kızlarrr...
Dün menümü yazmışım ama paylaşmamışım neyse ki silinmemiş.

Canım dikkat et motive olacam derken kilo alma o kadar emeğin boşuna gitmesin..
yok canim dikkat edip sporu alistiricam kendime su kizim anaokuluna baslasin daha fazla zamanimnolcak insallah

Ayni bende öyle canim ama bu gruba 6 yada 7 ay oldu gireli ve ozaman 85 tim tabiki benimde al verlerim oldu ben 4 yil once 68 kiloyuda gördüm ama dikkat etmeyince geri aldim ama bu sefer kesin kararliyim gidecek bu kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…