- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.901
Tatilin son günü ateşi çıkmıştı düştü döndüğümüzde. Cuma öksürük başlayınca, dün doktora götürdüm. Ufak bir nezle - grip geçiriyormuş. Havuzdan ya da denizden de mikrop almış olabilir dedi. İlaçlarımızı aldık hafifçe atlatırız inşallah Şeymacım.Geçmiş olsun Mertos'a nesi var?
Ördekim merak ettim nasıl olcuyorsunuz derin uykuyuGünaydın çıtır hatunlar
Geçmiş olsun Mertos'a nesi var?
Aslında istediğimiz o hedefcim. Makul hedefler koyup az az da olsa nihai hedefimize ulaşmak :)
Ben de ölcüyorum hedefcim. Benimkiler de 2 saati hiç geçmez. 5 saat derin uyku çok iyiymiş. Hatta bu sabah cokca saat uyumama rağmen uykulu olduğumdan merak edip baktım, 46 dakika derin uyku uyumuşum
Didemcim eğer bu şekilde motive olacağını düşünüyorsan sen bilirsin, bazen ara vermek iyi gelebiliyor. O zaman bu cuma seni izne ayırıyorum? Diyetisyene başladığında mutlaka dön aramıza
Karabibercim nasıl duruyorsun test yapmadan
Bazen sebepsiz geciktigi de oluyor tabi ama ihtimal varsa bence test yap bir an önce aklından çıksın
Öğlen çok kötü olmuş hezeyancım
Bi yarım saat daha yürüyüş yap bakalım ekstradan :)
Insallah FerahcimTatilin son günü ateşi çıkmıştı düştü döndüğümüzde. Cuma öksürük başlayınca, dün doktora götürdüm. Ufak bir nezle - grip geçiriyormuş. Havuzdan ya da denizden de mikrop almış olabilir dedi. İlaçlarımızı aldık hafifçe atlatırız inşallah Şeymacım.
Akıllı saat ölçüyor ciklatim :)Ördekim merak ettim nasıl olcuyorsunuz derin uykuyu
bence hafta bekleme zaten geçmiş 1 hafta
Yapacagim kaptanim ama ben konduramadigim için yapmiyorumGünaydın çıtır hatunlar
Aslında istediğimiz o hedefcim. Makul hedefler koyup az az da olsa nihai hedefimize ulaşmak :)
Ben de ölcüyorum hedefcim. Benimkiler de 2 saati hiç geçmez. 5 saat derin uyku çok iyiymiş. Hatta bu sabah cokca saat uyumama rağmen uykulu olduğumdan merak edip baktım, 46 dakika derin uyku uyumuşum
Didemcim eğer bu şekilde motive olacağını düşünüyorsan sen bilirsin, bazen ara vermek iyi gelebiliyor. O zaman bu cuma seni izne ayırıyorum? Diyetisyene başladığında mutlaka dön aramıza
Bazen sebepsiz geciktigi de oluyor tabi ama ihtimal varsa bence test yap bir an önce aklından çıksın
Sen kaçla başladin canim buraya
Çok teşekkürler canimGünaydınnnnn ve iyi pazarlar fıstıklar.
Canım benim hikaye çok karışık ya!!Aslında karşılık utanç verici bir durum.Sen kaçla başladin canim buraya
Bu gun yürüyüş yapamayabilirim cunku yarın kalabalık misafirim gelecek bebek görmeye 10-15 kişi hazirliklarla ugrasiyorum ama gece mutlaka Leslie yaparımGünaydın çıtır hatunlar
Tamam leslie de olur tabi kiBu gun yürüyüş yapamayabilirim cunku yarın kalabalık misafirim gelecek bebek görmeye 10-15 kişi hazirliklarla ugrasiyorum ama gece mutlaka Leslie yaparım
tamamdir kaptanim cuma izne ayrilayim insallah diyetisyene baslar baslamaz burdayim zaten arar ara ses veririm burdan ayri kalamiyorumGünaydın çıtır hatunlar
yok canim dikkat edip sporu alistiricam kendime su kizim anaokuluna baslasin daha fazla zamanimnolcak insallahGünaydın kızlarrr...
Dün menümü yazmışım ama paylaşmamışım neyse ki silinmemiş.
Canım dikkat et motive olacam derken kilo alma o kadar emeğin boşuna gitmesin..
Ayni bende öyle canim ama bu gruba 6 yada 7 ay oldu gireli ve ozaman 85 tim tabiki benimde al verlerim oldu ben 4 yil once 68 kiloyuda gördüm ama dikkat etmeyince geri aldim ama bu sefer kesin kararliyim gidecek bu kilolarCanım benim hikaye çok karışık ya!!Aslında karşılık utanç verici bir durum.
Normalde çok zayif biriydim sonradan kilo aldim.45-50'den 84lere ciktim. 6 yil once baska bir takımdaydım. Takımdan önce 10 kilo vermiştim zaten 74 listeye girdim.Sonra 67.5 ile ayrıldım. Sonra geri aldım. Geri verdim. Ocak ayinda 2 yıl olacak bu takımdayim buraya da 79 ile başladım. 73lere indim hep geri aldım hep geri aldım canım.
Yani bu geri alıp vermeleri saymak istesem sayamam bozuk plak gibi hep baştan başlıyorum malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?