- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.881
Yaaa beni korkutmayin inan paranoyak oldum daakkada bir tuvaletteyimTeşekkür ederim bebeğim. Bende artık az da olsa fırsat bulacağımı umuyorum Şeymacım
Sağol kaptaniçem.
İnşallah canım.
Biliyorsun o da çok garantili değil şekerim.
Çok geçmiş olsun kuzuyaKızlar 35 dk eliptik yapıldı. Oğluşum hasta, uyursa bende onla yatarım, gece düzgün uyuyamadım. Akşam 35 dk daha yapmayı planlıyorum. Ağırlık çalışmakta var planımda ama dur bakalım.
Yaa benn daha kilomu veremedim bariiic kilo verseydimBu şekilde korunup bir sürü hamile kalan insan biliyorum cnm
Eneeee ben bir ara zumbada yaptim yaValla canım spirale rağmen arkadaş hamile kaldı zumba yaparken oynatti galiba diyodu ip falan yapiyorsan kayma olabilir. malesef onunki spirali alırken zarar görmüş sonlandı.
Aynen canim insan biraz ara verince daha iyi yapabiliyor bende izinde kendime geldim şuan zevkle yapiyorum diyetimimorordek kaptanım ve takım arkadaslarim sizden ozur dileyerek biraz ara vermek istiyorum eskisi gibi nefsime sahip cıkamiyorum ve sizin hakkiniza grmekde istemiyorum surekli git gellerle olmuyo cok mahcup oluyorum 23 eylulden sonra diyetisyene gidicem ozmana kadar kendime brazcik izin vermek istiyorum tabi dikkat etmeye devam ama sanirim biraz ara vermeye cok ihtiyacim var ben 78.5 kiloyla basladim yavas kilo verdim git gellerle mart ayindan beri dyetteyim aslinda toplamda 10.7 kilo vermisim bu benim icin yinede byuk bi basari izninizle ben bi kac haftaligine izne ayrilmak istiyorum dyetisyene baslayip kendime yeni bi duzen otutturup tekrar arniza donucem insallahhh
Evet canim farkimdayim diyetisyende sana cok iyi geldi super gidiyosunAynen canim insan biraz ara verince daha iyi yapabiliyor bende izinde kendime geldim şuan zevkle yapiyorum diyetimi
Bende uykumu alamayınca sersem gibi oluyorum hedefcim. saatimi takmıyorum rahatsız ediyor diye uyurken, takayım bari. Bakim kaç saat deliksiz uyuyormuşum.Fancycim bizim evlilik öncesi dönemlerimiz hep ayrı geçti, hep özlemle geçti. Şimdi 6 yıl oldu evleneli ama o zamanların acısını hala çıkaramadık. 3 yaşındaki yiğenim yapışık ikizler diyor bize
Ama her ilişki de farklı. Sürekli aynı şeyler sevilmeyebiliyor, aşk farklı şekilde yaşanabiliyor. Yeter ki sevgi saygı olsun evlerimizde. Hepimiz başka başka yaşıyoruz, seviyoruz..
Tatlım bu konudaki gelişmeleri paylaşırsan çok sevinirim Ben dr bayılıyorum yenile şeylere.
Takımda bir ara bir arkadaş beslenme danışmanlığı sertifikasındane bahsetmişti.
Benim uykuları genelde sıkıntılıdır. Saat nr kadar doğru ölçüyor bilmiyorum ama derin ve hafif uyku süresini ölçüyor. Normalde 2 saat üzeri olmazdı derin uykum. Dün gece 5 saat sürmüş. Bugün acayip etkisini hissediyorum. Yerimde duramıyorum resmen
Çok tatlı oluyor değil mi.Ben de gündüz uykularini seviyorum bebek uyurken
Bende bu hafta gidip alayım diyorum ama kavanoz da almam lazım. Nerde saklıyorsunuz yapınca kızlar domatesleri.Geçmiş olsun fansy
bende domates aldım menemen yapcam inşallah 2 buçuk altında yoktu pazarda allahın uzun domatesleri bile 3 lira ya bu sene Salça fiyatlarida alır başını gider.
Olacağa çare yok boşuna endişelenme.Yaaa beni korkutmayin inan paranoyak oldum daakkada bir tuvaletteyim
Teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsun kuzuya
Canım 2.gün bugün dün öğleyin vermişti diyetisyen listeyi
banada manav benzin pahasına pahalı dedi. Sivri domates pazarda da 3 liraydi.Biz de dün domates alıp menemenlik yaptık ben halden aldım 3 lira idi sivri domates zaten yoktu sordum neden böyle diye yağışlı olduğu için tarlalara girip toplayamiyorlarmis havalar açınca gelir dedi haldekiler
Yaa benn daha kilomu veremedim bariiic kilo verseydimhayırlısı artik ama bir hafta daha beklim olmazsa test yaparim artik canim
bence hafta bekleme zaten geçmiş 1 haftaEneeee ben bir ara zumbada yaptim ya
Geçmiş olsun Mertos'a nesi var?Kızlar 35 dk eliptik yapıldı. Oğluşum hasta, uyursa bende onla yatarım, gece düzgün uyuyamadım. Akşam 35 dk daha yapmayı planlıyorum. Ağırlık çalışmakta var planımda ama dur bakalım.
Aslında istediğimiz o hedefcim. Makul hedefler koyup az az da olsa nihai hedefimize ulaşmak :)Teşekkür ederim ördeğim. Hedefi abartmamıştım iyi olmuş :)
Ben de ölcüyorum hedefcim. Benimkiler de 2 saati hiç geçmez. 5 saat derin uyku çok iyiymiş. Hatta bu sabah cokca saat uyumama rağmen uykulu olduğumdan merak edip baktım, 46 dakika derin uyku uyumuşumNormalde 2 saat üzeri olmazdı derin uykum. Dün gece 5 saat sürmüş.
Didemcim eğer bu şekilde motive olacağını düşünüyorsan sen bilirsin, bazen ara vermek iyi gelebiliyor. O zaman bu cuma seni izne ayırıyorum? Diyetisyene başladığında mutlaka dön aramızamorordek kaptanım ve takım arkadaslarim sizden ozur dileyerek biraz ara vermek istiyorum eskisi gibi nefsime sahip cıkamiyorum ve sizin hakkiniza grmekde istemiyorum surekli git gellerle olmuyo cok mahcup oluyorum 23 eylulden sonra diyetisyene gidicem ozmana kadar kendime brazcik izin vermek istiyorum tabi dikkat etmeye devam ama sanirim biraz ara vermeye cok ihtiyacim var ben 78.5 kiloyla basladim yavas kilo verdim git gellerle mart ayindan beri dyetteyim aslinda toplamda 10.7 kilo vermisim bu benim icin yinede byuk bi basari izninizle ben bi kac haftaligine izne ayrilmak istiyorum dyetisyene baslayip kendime yeni bi duzen otutturup tekrar arniza donucem insallahhh
Karabibercim nasıl duruyorsun test yapmadanYaa benn daha kilomu veremedim bariiic kilo verseydimhayırlısı artik ama bir hafta daha beklim olmazsa test yaparim artik canim
Öğlen çok kötü olmuş hezeyancımSabah
2 haslanhaş yumurta
1 porsiyon peynir
Yarım dilim ekmek
1 domates
Ara öğün yok
Öğle
1 poğaça
2 kase bulgur salata
1 küçük dilim kıymalı borek
Ara öğün yok
Akşam
1 kase yoğurt
1 incir
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Menümde kaçamak var kızlar biliyorum diğer öğünlerde bir şey yemeyerek dengelemeye çalıştım .
Her türlü cezaya raziyim
Evet canim farkimdayim diyetisyende sana cok iyi geldi super gidiyosun
Canım dikkat et motive olacam derken kilo alma o kadar emeğin boşuna gitmesin..morordek kaptanım ve takım arkadaslarim sizden ozur dileyerek biraz ara vermek istiyorum eskisi gibi nefsime sahip cıkamiyorum ve sizin hakkiniza grmekde istemiyorum surekli git gellerle olmuyo cok mahcup oluyorum 23 eylulden sonra diyetisyene gidicem ozmana kadar kendime brazcik izin vermek istiyorum tabi dikkat etmeye devam ama sanirim biraz ara vermeye cok ihtiyacim var ben 78.5 kiloyla basladim yavas kilo verdim git gellerle mart ayindan beri dyetteyim aslinda toplamda 10.7 kilo vermisim bu benim icin yinede byuk bi basari izninizle ben bi kac haftaligine izne ayrilmak istiyorum dyetisyene baslayip kendime yeni bi duzen otutturup tekrar arniza donucem insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?