Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün ki menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 kaşık yumurta
4 zeytin
Domates
2 yemek kaşığı biberli domates
1 yemek kaşığı tulum peyniri

Ara
1 Türk kahvesi

Ara
1 kase yeşil mercimek yemeği
1 kase yogurt

Ara
1 Türk kahvesi

Akşam
1 köfte
1 kase yogurt
3 dilim patates

Ve yürüyüşte yapıldı

Zaman zaman hepimiz aynı durumda oluyoruz Didemcim. İzin iyi de gelebiliyor ama aman bu süreçte kilo alma. Sonrasında insan çok üzülüyor.

Halden mi aldın direkt Hezeyan?

İlk zamanlar beni de çok rahatsız ediyordu, sonrasında alıştım tatlım. Hiç fark etmiyorum bile. İlk kez böyle bir değer gördüm ve gün içerisinde modum beni şaşırttı. Demek ki nasıl kaliteli uyku uyunur araştırmak gerekli.

Zaman çabuk geçiyor, siz de çocukları büyütür bolca her şeyin tadını çıkarırsınız. Çocuk konusunda çok kararsız durumdayız biz ama eğer düşünürsek siz tam keyif yaparken biz kafayı yiyor olacağız muhtemelen.

İlk kez gördüm böyle bir değer kaptanım ama ben ben değildim yani dün. Sanırım asıl önemli olan derin uyku. Çok uyuyup yorgun uyanma nedenimiz de bu gibi.

Kaydettim bunu, mutlaka okuyacağım.

İyi geceler kızlar misafirlerim öğleden sonra gitti bugün bahçeden topladığım domatesler le 4-5 kavanoz sos yaptım jalopen biber almıştım ondan turşu birde biraz fasülye almıştım onu da kurutmalık hazırladım o yüzden spor yapamadım yeni oturdum menümü de ekleyeyim saçma bir menü oldu listeye pek uyanmadım maalesef

Kızlaaaaarr nerdesiniz?
ben nihayet bitirdim menemen işini şimdi temizlik vakti bir yandan kızın tuvalet faslı bir yandan menemen derken ben pert tüm hirsimi yemekten aldım bugün artık bu gidişe bir dur demeli .

Allah sağlıkla tuketmeyi nasip etsin . bende inşallah kapak atmaz diye diye yaptım. Yarında salca kaynatcam . o biraz zor ama çok yok kabuklarndan yaptım .

Nasıl yaptın canım kabuklarını an seninde eline sağlık

günaydın ballar

morordek fancynancy Cikilatacanavari

cuma sabah: türk kahvesi ,soda,su
12:30 Kahvaltı :salatalık domates zeytin peynir haşlanmış yumurta ceviz yeşillik
18:30 bir kase yayla çorbası,bir kase yeşil fasulye,bol soya filizli salata

cumartesi :
kahvaltı 10:00 tereyağında zerdeçallı yumurta
salatalık ,domates,zeytin,peynir,yeşillik,ceviz
akşam 18:00 bir büyük fırında palamut ,çiğ sarımsak 6-7 tane götürdüm cumartesi diye bayılırım sarımsağa,bol roka,kuzukulağı,yeşil soğan ve kendi yaptığım şalgam suyu

pazar:
kahvaltı :menemen ,domates,yeşil soğan,roka,kuzu kulağı,zeytin , peynir,1 çay kaşığı kaynanamın yaptığı şeftali reçeli hoş görünyordu baya da güzel olmuş ama yemedim.
akşam:ev yapımı erişte 2 kaşık, yeşil fasulye bir servis kaşığı,yeşillik,kavun

su hergün 2,5 litreyi geçti
spor,bol bol yüründü,gan nam star mıdır nedir oğlum ona sardı oynadık duyduk roman yerine bu hafta sonu gan nam haftası oldu ..

morordek bu hafta ki hedef kilom 72,5 inşaallah

Günaydınlar, haydi yeni haftaya güzel eksilerle girelimmm

Canım yürüyüsün ne kadar?
İlk kez gördüm böyle bir değer kaptanım ama ben ben değildim yani dün. Sanırım asıl önemli olan derin uyku. Çok uyuyup yorgun uyanma nedenimiz de bu gibi.
Evet hedefcim galiba önemli olan derin uyku
Yeterince derin uyku olmazsa istersen 12 saat uyu, hiç faydası olmuyor
Günaydinlar canlarim
Biz kozana gidiyoruz eşimin babaannesi rahatsiz hastahanede ziyerete gidecegiz
Geçmiş olsun karabibercim
Gecen instada da görünce sorayım demiştim parkcım
Bu ev yapımı eriştede gluten yok mu peki? Normalde glutensiz besleniyorsun ya hani ondan sordum.

Şu da menü ve spor puanlaması
Gördügünüz gibi hep aynı kişiler menü yazıyor.
Listede olup menü bildirmeyenlerin sebebini öğrenebilir miyim???
Arkadaşlar, nasıl olsa bi şey diyen yok, menü yazsam da/yazmasam da kilo veriyorum gibi düsünüp menü yazmayanlarınız olabilir. Ama farkındaysanız menü yazmama çığ misali tüm takımı etkiliyor. Bir kişi yazmayınca digeri onu örnek alıp o da yazmıyor vs vs. Bu sekilde devam edip giden bir sürec..
Takım kurallarını herkes okuyup bu takıma geldi. İlla yaptırım uygulamak zorunda mı kalacagız? Lütfen biraz daha özen istiyorum sizlerden.

yok canım ben glutensiz beslenemiyorum ,glutenden kaçıyorum ama glutensiz yenilebilir ürünlerde ful nişasta olunca mümkün mertebe az olarak tüketiyorum.kayınvalidem bunu buğday unuyla karışık yapınca bir iki kaşık yiyorum ekmek ya da mayalı ürünler gibi şişirmiyor çok şükür..ekmek yersem çok rahatsız oluyorum onu farkettim o da ekmekteki glutenin %5 ten %15 e çıkarılmasıyla ilgili sanırım.
telefonum kırık yusuf kırdı eşşek sıpası iki ay alamayacağım için kendim foto çekemiyorum artık akşamları eşimin telefonundan ne çekersem bu ara paylaşımım az olacak gibi

Anladımm
Ay bu çocuklar yaa.. Benimkinin de ekranı kırık. Sagolsun alıp yere fırlattı beyefendi hazretleri Allahtan çalışıyor

Günaydın kızlar..
Dün 1 kilo kabak aldım bugün kabak detoksu yapıcam.Kahvaltım bu saatte kalınca sadece akşam yemeğinde yiyebilirim.Bu saatten sonra 2 öğün yemek fazla olur diye düşündüm.
Kabakları tavada soteleyip üzerine yoğurt döküp yicem.
Şimdiden yazıyorum ki akşam olunca üşenmeyim.

Özlemcim kabak detoksuna dikkat et. Namı meşhur biliyorsun bizim takımda. Sonrasında çok çok dikkat istiyor

Özlemcim kabak detoksuna dikkat et. Namı meşhur biliyorsun bizim takımda. Sonrasında çok çok dikkat istiyor
Uyarın için teşekkürler canım.Dikkat edicem..
Aslında daha önceden de farkında olmadan kabak detoksu yapmışım özellikle dennisgo 'nun olduğu zamanlarda hatırlarsan bol bol kabak yerdik.

Kaptanım benim şu ara menuler çok anlamsız yazmaya kalkınca kafam karışıyor dönüşte menülerim le donucem inşallah
Ben de kendi eriştemi yaptım tam buğday dan yerken daha az pişmanlık hissediyorum ama şunu oturtmuşum sanırım kendimde sağlıklı da olsa yediğim şey porsiyon kontrolü yapabiliyorum tadına bakıp bırakıyorum yada tabağıma koyduğum kadar yiyorum dosyam da doymasam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…