- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.941
he bir gün sonra verdiğini aldığınla kalmaÖzlemcim kabak detoksuna dikkat et. Namı meşhur biliyorsun bizim takımda. Sonrasında çok çok dikkat istiyor
zaten sofradan yarı aç kalkmak lazımmış ah bir becerebilsek.Kaptanım benim şu ara menuler çok anlamsız yazmaya kalkınca kafam karışıyor dönüşte menülerim le donucem inşallah
Ben de kendi eriştemi yaptım tam buğday dan yerken daha az pişmanlık hissediyorum ama şunu oturtmuşum sanırım kendimde sağlıklı da olsa yediğim şey porsiyon kontrolü yapabiliyorum tadına bakıp bırakıyorum yada tabağıma koyduğum kadar yiyorum dosyam da doymasam da
62.9 olurum ins
Temizlik yalan oldu benim. Bugunden itibaren menu paylasmaya basliyayim.Eki Görüntüle 2187758
Şu da menü ve spor puanlaması
Gördügünüz gibi hep aynı kişiler menü yazıyor.
Listede olup menü bildirmeyenlerin sebebini öğrenebilir miyim???
Arkadaşlar, nasıl olsa bi şey diyen yok, menü yazsam da/yazmasam da kilo veriyorum gibi düsünüp menü yazmayanlarınız olabilir. Ama farkındaysanız menü yazmama çığ misali tüm takımı etkiliyor. Bir kişi yazmayınca digeri onu örnek alıp o da yazmıyor vs vs. Bu sekilde devam edip giden bir sürec..
Takım kurallarını herkes okuyup bu takıma geldi. İlla yaptırım uygulamak zorunda mı kalacagız? Lütfen biraz daha özen istiyorum sizlerden.
Canim ben sana eslik etmek isterdim ama islerim cok .Kislik hazirliklar vs baya yogunum .morordek 55canım hedefim bu hafta
Pazartesi 55,8çıktım tartıda bütünden itibaren daha çok dikkat edicem, 30günde egzersiz programından günlük egzersizlere de başlıyorum, karın bölgesi için, eşlik etmek isteyen olursa birlikte yapalım
Kolay gelsin sana canımCanim ben sana eslik etmek isterdim ama islerim cok .Kislik hazirliklar vs baya yogunum .
Kolay gelsin canim. Kislik neler yapiyosun fikir olsun. Ben de tarhana yapmak istiyorum ama daha once hic yapmadim becerebilir miyim bilmem.Canim ben sana eslik etmek isterdim ama islerim cok .Kislik hazirliklar vs baya yogunum .
yaparsın tatlım ilk defasında biraz zor geliyor ama zamanla alışırsınKolay gelsin canim. Kislik neler yapiyosun fikir olsun. Ben de tarhana yapmak istiyorum ama daha once hic yapmadim becerebilir miyim bilmem.
Tamamdır kaptaniçemmorordek bugün sabah tartıldım sonuç güzel ama diyetisyen tartısı ile evdeki tartı farkını bu cuma göreceğiz o yüzden buraya yazmadım
Evet ama en son burda bi facia oldu, herkes kabak detoksu yaptı, sonra misliyle geri geldi gidenlerUyarın için teşekkürler canım.Dikkat edicem..
Aslında daha önceden de farkında olmadan kabak detoksu yapmışım özellikle @dennisgo 'nun olduğu zamanlarda hatırlarsan bol bol kabak yerdik.
Eki Görüntüle 2187758
Şu da menü ve spor puanlaması
Gördügünüz gibi hep aynı kişiler menü yazıyor.
Listede olup menü bildirmeyenlerin sebebini öğrenebilir miyim???
Arkadaşlar, nasıl olsa bi şey diyen yok, menü yazsam da/yazmasam da kilo veriyorum gibi düsünüp menü yazmayanlarınız olabilir. Ama farkındaysanız menü yazmama çığ misali tüm takımı etkiliyor. Bir kişi yazmayınca digeri onu örnek alıp o da yazmıyor vs vs. Bu sekilde devam edip giden bir sürec..
Takım kurallarını herkes okuyup bu takıma geldi. İlla yaptırım uygulamak zorunda mı kalacagız? Lütfen biraz daha özen istiyorum sizlerden.
ben duvarda dik oturma duruşu ve plank yapacağım bu hafta ful bakalım göbek düzleşecek mi 31 kilonun ardından sarkıyor göbek kısmım resmen,çok değil ama beni rahatsız etmesi yetiyor.morordek 55canım hedefim bu hafta
Pazartesi 55,8çıktım tartıda bütünden itibaren daha çok dikkat edicem, 30günde egzersiz programından günlük egzersizlere de başlıyorum, karın bölgesi için, eşlik etmek isteyen olursa birlikte yapalım
Hedefcim kaçırsan da yaz benceKaptanım ben itiraf edeyim. Kaçırıyorum bu sıralarda. O yüzden yazmıyorum menü. Nasıl olduğunu anlamadan yiyorum bir şeyleri ama miktarına dikkat etmeye çalışıyorum.
Her güne mi ekleyeyim canım?morordek bende sporda var 30 dk dans demiştim
hemde hoplamalı zıplamalı .30 dk zıplama olarak ta yazabilirsin .şaka değil
Tabi kiii :)Selam @morördek bende katilabilirmiyim
Yani artıdasınmorordek 55canım hedefim bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?