Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zaten sofradan yarı aç kalkmak lazımmış ah bir becerebilsek.

Temizlik yalan oldu benim. Bugunden itibaren menu paylasmaya basliyayim.

Canim ben sana eslik etmek isterdim ama islerim cok .Kislik hazirliklar vs baya yogunum .

Canim ben sana eslik etmek isterdim ama islerim cok .Kislik hazirliklar vs baya yogunum .
Kolay gelsin sana canım
Neler yapıyorsun kuşluk hazırlık, bize de fikri olsun :)
10-20dk arası sürüyor aslında bak ilk günler zaten 10dk zamanla artıyor, 10dk vakit bulurum diyoRSA’n yükle dene istersen canım

Kolay gelsin canim. Kislik neler yapiyosun fikir olsun. Ben de tarhana yapmak istiyorum ama daha once hic yapmadim becerebilir miyim bilmem.
yaparsın tatlım ilk defasında biraz zor geliyor ama zamanla alışırsın
cahide jibek in tarifi güzeldir ondan çok az ölçülerle bir dene istersen

morordek bugün sabah tartıldım sonuç güzel ama diyetisyen tartısı ile evdeki tartı farkını bu cuma göreceğiz o yüzden buraya yazmadım
Tamamdır kaptaniçem
Uyarın için teşekkürler canım.Dikkat edicem..
Aslında daha önceden de farkında olmadan kabak detoksu yapmışım özellikle @dennisgo 'nun olduğu zamanlarda hatırlarsan bol bol kabak yerdik.
Evet ama en son burda bi facia oldu, herkes kabak detoksu yaptı, sonra misliyle geri geldi gidenler O yüzden dikkat et demiştim

Kaptanım ben itiraf edeyim. Kaçırıyorum bu sıralarda. O yüzden yazmıyorum menü. Nasıl olduğunu anlamadan yiyorum bir şeyleri ama miktarına dikkat etmeye çalışıyorum.

ben duvarda dik oturma duruşu ve plank yapacağım bu hafta ful bakalım göbek düzleşecek mi 31 kilonun ardından sarkıyor göbek kısmım resmen,çok değil ama beni rahatsız etmesi yetiyor.

Kaptanım ben itiraf edeyim. Kaçırıyorum bu sıralarda. O yüzden yazmıyorum menü. Nasıl olduğunu anlamadan yiyorum bir şeyleri ama miktarına dikkat etmeye çalışıyorum.
Hedefcim kaçırsan da yaz bence
En azından kendin de fark edersin
Bence buraya menü yazmak baya fark ettiriyor
morordek bende sporda var 30 dk dans demiştim
hemde hoplamalı zıplamalı .30 dk zıplama olarak ta yazabilirsin .şaka değil
Her güne mi ekleyeyim canım?
Selam @morördek bende katilabilirmiyim
Tabi kiii :)
Bize biraz kendinden bahseder misin?
Sanırım eski yarışmacılardansın, kepin var hatta? :) O yüzden yarışmaya aşinasındır diye düsünüyorum. Yine de ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettigini belirtir misin?

Yani artıdasın
Bence hemen toparlaman gerek, o yüzden menü bekliyorum ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…