- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 158
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.021
Ayy vallahi olurum bu gidişle. Yoğun stres altındayım,Cherry Mom cim ne yaptın? Eve gidince tartılayım demiştin. Bak rint diyor ki emnis gelmezse üzüntüden 150 kilo olacağım
Merhaba hoş geldin.Bu gün arkadaşımın kardeşi geldi kendisi diyetisyen listeme baktı ve sana çok az vermiş dedi bunlarla doyman mümkün değil dedi ben de biraz porsiyonlarimi büyütmeyi dusunuyorum açlık hissettigim günlerde çünkü sütüm de azaldı
Aslında biraz arada kaldım ne yapacağımı bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz diyeti de bırakmak istemiyorum çünkü vücudum artık dayanmıyor bu kadar kiloya
Genelde 3 litre su içiyorum çünkü bünye istiyor her emzirmeden önce içmeye çalışıyorum içmeden emzirmeye başlarsam ağzım kuruyorMerhaba hoş geldin.
Ne kadar su içiyorsun? Bebeğin kaç aylık?
Söz uçar yazı kalır kaptanım
Hele senin dediklerini kaydediyoruz hafızaya
Aaa yuvarlamama da izin vermiyor illa kusuratina kadar alacakAyy vallahi olurum bu gidişle. Yoğun stres altındayım,Cherry Mom 'im de yok. Gelmezse üzüntüden kendimi artık çikolata köşelerinde mi yoksa börek diplerinde mi bulurum bilmiyorum...
Ayrıca kaptanım lütfen, 150 değil o. 157,5 kilo olacağı .
Hezeyancim bence diyetisyenine söyle mutlaka bu durumu. Ona göre bi düzenleme yapar belki. Emzirirken cok acıkıyorsundur muhtemelen. Dünyaları yesem de doymuyordum o dönemdeBu gün arkadaşımın kardeşi geldi kendisi diyetisyen listeme baktı ve sana çok az vermiş dedi bunlarla doyman mümkün değil dedi ben de biraz porsiyonlarimi büyütmeyi dusunuyorum açlık hissettigim günlerde çünkü sütüm de azaldı
Aslında biraz arada kaldım ne yapacağımı bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz diyeti de bırakmak istemiyorum çünkü vücudum artık dayanmıyor bu kadar kiloya
10u da benim dogum gunum. Ama ben 31i bitirip 32 olacagim
Diyetisyene tekrar gittiginde doymadigini sutunu etkiledigini soyleyebilirsin. Ben de emziriyorum az yedigim zamanlarda inanimlmaz bi aclik geliyo bana da. O yuzden ogunlerde doymaya dikkat ediyorum.Bu gün arkadaşımın kardeşi geldi kendisi diyetisyen listeme baktı ve sana çok az vermiş dedi bunlarla doyman mümkün değil dedi ben de biraz porsiyonlarimi büyütmeyi dusunuyorum açlık hissettigim günlerde çünkü sütüm de azaldı
Niye oha canım, daha gençliğimizin baharındayız10u da benim dogum gunum. Ama ben 31i bitirip 32 olacagim
Ben de tamamen düzenli yemeye baslicam şimdi 1 hafta denicem doymadigimda yine sağlıklı şeylerden yemeye devam edicem yorgunluktan salata felan yiyemedim ondan olabilir senin bebeğin ne kadarlik10u da benim dogum gunum. Ama ben 31i bitirip 32 olacagim
Diyetisyene tekrar gittiginde doymadigini sutunu etkiledigini soyleyebilirsin. Ben de emziriyorum az yedigim zamanlarda inanimlmaz bi aclik geliyo bana da. O yuzden ogunlerde doymaya dikkat ediyorum.
Acaba diyet için 6 ayı mı bekleşen, malum sütün düzene girmesi bile o döneme denk gelir.Genelde 3 litre su içiyorum çünkü bünye istiyor her emzirmeden önce içmeye çalışıyorum içmeden emzirmeye başlarsam ağzım kuruyor
Hahaha o kadar alırsak senin küsürat yuvarlamana da gerek kalmaz kaptanım zaten ulaşımımı yuvarlanarak sağlarımGünaydınlar
Artık söylediklerime ekstra dikkat edicem
Aaa yuvarlamama da izin vermiyor illa kusuratina kadar alacak
Hezeyancim bence diyetisyenine söyle mutlaka bu durumu. Ona göre bi düzenleme yapar belki. Emzirirken cok acıkıyorsundur muhtemelen. Dünyaları yesem de doymuyordum o dönemdesütünün de etkilenmemesi için sık sık yemen gerek senin.
HahahahahahaHahaha o kadar alırsak senin küsürat yuvarlamana da gerek kalmaz kaptanım zaten ulaşımımı yuvarlanarak sağlarım
eline sağlık güneşte hiç denemedim sen akdenizdin herhalde bizde kaynatılır batı karedeniz tek sıkıntı inşallah kapaklarım iyi tutmuştur.Canim ben de kabukları biraz kaynattım sonra blendirdan geçirdim.Sonra süzgeçten geçirdim hiç sulanmadi.Ketcap kıvamında oldu. Hatirlarsaniz geçen gün doğal ketçap diye paylaşım yapmıştım.
Salca için de tekrar kaynatmadım güneşte beklettim tam salça kıvamında oldu.
@toplight
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?