Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom cim ne yaptın? Eve gidince tartılayım demiştin. Bak rint diyor ki emnis gelmezse üzüntüden 150 kilo olacağım
Ayy vallahi olurum bu gidişle. Yoğun stres altındayım, Cherry Mom 'im de yok. Gelmezse üzüntüden kendimi artık çikolata köşelerinde mi yoksa börek diplerinde mi bulurum bilmiyorum...
Ayrıca kaptanım lütfen, 150 değil o. 157,5 kilo olacağı .

O zaman gelsin menü

Kahvaltı
6 zeytin
1 tk peynir (süzme)
1 simit

Ara 1 şekersiz Türk kahvesi

Öğlen
2 kaşık siyez bulgur pilavı sade
3 kaşık kabak yemeği

Ara
3 5 fındık

Akşam
1 tk siyez bulgur pilavı
1 tk kabak yemeği
Yarım sb yoğurt

2 buçuk lt su

Bugün ağrım var maalesef yürüyüş de yapamadım
morordek

Bu gün arkadaşımın kardeşi geldi kendisi diyetisyen listeme baktı ve sana çok az vermiş dedi bunlarla doyman mümkün değil dedi ben de biraz porsiyonlarimi büyütmeyi dusunuyorum açlık hissettigim günlerde çünkü sütüm de azaldı
Aslında biraz arada kaldım ne yapacağımı bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz diyeti de bırakmak istemiyorum çünkü vücudum artık dayanmıyor bu kadar kiloya

Merhaba hoş geldin.
Ne kadar su içiyorsun? Bebeğin kaç aylık?

Günaydınlar

Söz uçar yazı kalır kaptanım
Hele senin dediklerini kaydediyoruz hafızaya

Artık söylediklerime ekstra dikkat edicem
Aaa yuvarlamama da izin vermiyor illa kusuratina kadar alacak
Hezeyancim bence diyetisyenine söyle mutlaka bu durumu. Ona göre bi düzenleme yapar belki. Emzirirken cok acıkıyorsundur muhtemelen. Dünyaları yesem de doymuyordum o dönemde sütünün de etkilenmemesi için sık sık yemen gerek senin.

günaydın ballar

morordek Cikilatacanavari fancynancy

dün ki menüm
sabah:sade türk kahvesi maden suyu 750 ml su
öğlen:kahvaltı
salatalık domates zeytin peynir haşlanmış yumurta ceviz bol roka kuzu kulağı itiraf ediyorum az da açık çay

akşam:bulgurlu biber dolması iki adet
kurban kıymasından köfte
yoğurt

bacaklarım kabardı muhtemelen yumurtadan bu sebeple seviye 1 olayı bende yalan oldu diyebilirim daha karatay olacak net zaten çok benzerdiler.

su 3 litre
15 dk plank duruşları spor

iki gündür sabah aç karnına bir yemek kaşığı tahin yemeye başladım midem için
ayrıca adet oldum sabah 73,4 idim umarım cumaya kadar iner her şey
şu an da kahvemle 21 adet kuru üzüm 1,5 ceviz yiyorum öğlene kadar bir şey yemek yok öğlen de yumurta alerjim başladığında her verdiğim este yediğim gibi yoğurt muz kuruyemiş üçlüsü ile takılacam ,desenize kızım adam gibi yemek ye yok anam vücut alışmış artık seviyorum böyle hafifliği en ufak fazladan yağ rahatsız ediyor artık.

Baksana 158 kilo olacakmış rint

Tamamdır :)

17'si violincim senin kaçı?
10u da benim dogum gunum. Ama ben 31i bitirip 32 olacagim
Diyetisyene tekrar gittiginde doymadigini sutunu etkiledigini soyleyebilirsin. Ben de emziriyorum az yedigim zamanlarda inanimlmaz bi aclik geliyo bana da. O yuzden ogunlerde doymaya dikkat ediyorum.

Ben de tamamen düzenli yemeye baslicam şimdi 1 hafta denicem doymadigimda yine sağlıklı şeylerden yemeye devam edicem yorgunluktan salata felan yiyemedim ondan olabilir senin bebeğin ne kadarlik

Hahaha o kadar alırsak senin küsürat yuvarlamana da gerek kalmaz kaptanım zaten ulaşımımı yuvarlanarak sağlarım

eline sağlık güneşte hiç denemedim sen akdenizdin herhalde bizde kaynatılır batı karedeniz tek sıkıntı inşallah kapaklarım iyi tutmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…