- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #293.981
Vuvvvv çok heyecanlimorordek bugün sabah tartıldım sonuç güzel ama diyetisyen tartısı ile evdeki tartı farkını bu cuma göreceğiz o yüzden buraya yazmadım
Detoks benden bu sefer uzak dursun vallaTamamdır kaptaniçem
Evet ama en son burda bi facia oldu, herkes kabak detoksu yaptı, sonra misliyle geri geldi gidenlerO yüzden dikkat et demiştim
HoşgeldinizSelammorordek bende katilabilirmiyim araniza
Sen harika bir kaptansinYaa ismimden dolayı takıma eleman almayı başarabildim demek
O zaman hoşgeldin diyelimmm
Eski nickin sanırım Seyhan77 'ymiş. Onu da not etmem gerektiği için emin olmak istedim.
Bu arada şu an kaç kilosun ve hedefin kaç, onları da ögrenebilir miyim?
Ben de 29 yaşındayım ve 1 oğlum var 16 aylık. Doğum öncesi ve sonrası olmak üzere 2 mezuniyet de ben aldım :) Şimdilik koruma amaçlı buralardayım. Bir de işte zayıflatmam gereken bi takım var
Ben de normalde kabakları küp küp doğar içine bol sarımsak az domates-biber salçası ve domates ile pisiririm pistikten sonra bol kuru nane eklerim muhtesem oluyor oyle.Ben kabağı rendeliyorum tavada sarmisak kavuruyorum salca ekliyorum üzerine kabaklari katıp yumusayana kadar pişiriyorum tuz ve baharat ekliyorum inan sarmisak ve salca cok yakışıyor kabaga
Hahaha kaptanım 157,5 de diyebilirdimRintcim 57,5 demek istedin sanırım en sonki bildirimin 57,8 zaten. Kilo almayı hedeflemiyorsundur diye umuyorum?
ben de indirdim bir program 3 gün yaptım ancak ama devam etcem bende başladım diyete çünkü bu sabah artı 200 olmuşum benim hedefte yalan olcak 1 200 grm veremem 5 gündemorordek 55canım hedefim bu hafta
Pazartesi 55,8çıktım tartıda bütünden itibaren daha çok dikkat edicem, 30günde egzersiz programından günlük egzersizlere de başlıyorum, karın bölgesi için, eşlik etmek isteyen olursa birlikte yapalım
Canım geçen gün 28 din sen Ne zaman 29 oldunYaa ismimden dolayı takıma eleman almayı başarabildim demek
O zaman hoşgeldin diyelimmm
Eski nickin sanırım Seyhan77 'ymiş. Onu da not etmem gerektiği için emin olmak istedim.
Bu arada şu an kaç kilosun ve hedefin kaç, onları da ögrenebilir miyim?
Ben de 29 yaşındayım ve 1 oğlum var 16 aylık. Doğum öncesi ve sonrası olmak üzere 2 mezuniyet de ben aldım :) Şimdilik koruma amaçlı buralardayım. Bir de işte zayıflatmam gereken bi takım var
Sen harika bir kaptansin
Hahaha kaptanım 157,5 de diyebilirdim
Aslında 29 tam bitmedi ama yaklaştıgım icin 29 diyeyim dedimCanım geçen gün 28 din sen Ne zaman 29 oldun
Merhaba hoşgeldin aramizaBen 41yasinda 4 cocuk annesiyim yarismaya almanya kölnden katiliyorum daha önce basarmistim neden olmasin yine denerim dedim azimliyim ama dürtmek lazim beni biraz .önceden dördüncü takimla ve 6. Takimla verdim morordek cok tatli bi isim ondan bu gruba gelmek istedim.bizim takimdakilere basarilar dilerim kurallari biliyorum ve kabul ediyorum
Bak herkes ne kadar dikkatli dinliyor sözlerini kaptanım hemen yakaladı Sibel
Bugun beni utandırıyorsunuuuz
Çok teşekkür ederimmm
Ahahah ya ilahi rintcim
Aslında 29 tam bitmedi ama yaklaştıgım icin 29 diyeyim dedim
Kasımda 29 bitecek Sibelcim, artık 29 oldum sayılır di mi
yalnız bisiklet baldır inceltmez tam tersini yapar senin en büyük sporun yürüyüş diye düşünüyorum
Sorma yaaBak herkes ne kadar dikkatli dinliyor sözlerini kaptanım hemen yakaladı Sibel
Canim ben günlük attığım adımı paylasmaya devam edeyimmi ben günlük yürüyüşe çıkıyorum rahatsız olunmasin diye paylaşmadım bir kaç gün
Rintcim 57,5 demek istedin sanırım en sonki bildirimin 57,8 zaten. Kilo almayı hedeflemiyorsundur diye umuyorum?
Haklisin canim ama firsat bulursam katilirim.
Kislik patlican biber kurutmasi yaptim .tatli biber de kurutacagim .bugun domates aldim rende yapacagim 25 kilo.
Tarhana yapildi.
Buzluga sebze atiyorum. Suan dolapta buzluga atilmayi bekleyen sebzeler var. Recel yaptim .tursuluk biber aldiydim onu da yapamadim daha ve tursuluk daha baska malzemeler alip tursu kuracagim .
Bunun yaninda ev de 3 cocuk olunca yetismekte zorlaniyorum.
Himm bi bakayim ona o zaman. Tesekkur ederim ya 2 kucuk cocuk olunca kisin iyi olur diye dusundum de cesaret edememistim.yaparsın tatlım ilk defasında biraz zor geliyor ama zamanla alışırsın
cahide jibek in tarifi güzeldir ondan çok az ölçülerle bir dene istersen
Supersin ya masallah sana. Ben de biseyler yaptim ama senin kadar genis kapsamli olmadiHaklisin canim ama firsat bulursam katilirim.
Kislik patlican biber kurutmasi yaptim .tatli biber de kurutacagim .bugun domates aldim rende yapacagim 25 kilo.
Tarhana yapildi.
Buzluga sebze atiyorum. Suan dolapta buzluga atilmayi bekleyen sebzeler var. Recel yaptim .tursuluk biber aldiydim onu da yapamadim daha ve tursuluk daha baska malzemeler alip tursu kuracagim .
Bunun yaninda ev de 3 cocuk olunca yetismekte zorlaniyorum.
Kasimin kaci kaptanim. Ben de kasim dogumluyum
Bugun beni utandırıyorsunuuuz
Çok teşekkür ederimmm
Ahahah ya ilahi rintcim
Aslında 29 tam bitmedi ama yaklaştıgım icin 29 diyeyim dedim
Kasımda 29 bitecek Sibelcim, artık 29 oldum sayılır di mi
Paylaş Paylaş rahatsız olalım benim favorim özlem ya maşallah ne spor yapıyor burdan nazar ediyorum. Bu arada çikolatacanavariydi galiba 5 dk yürüyüş 5 dk koşu yapıyordu bir arkadaş dikkami çekmişti.Canim ben günlük attığım adımı paylasmaya devam edeyimmi ben günlük yürüyüşe çıkıyorum rahatsız olunmasin diye paylaşmadım bir kaç gün
Evet benim bugün yine yaptımPaylaş Paylaş rahatsız olalım benim favorim özlem ya maşallah ne spor yapıyor burdan nazar ediyorum. Bu arada çikolatacanavariydi galiba 5 dk yürüyüş 5 dk koşu yapıyordu bir arkadaş dikkami çekmişti.
Ben salçada katiyorum canim ama diyet yemegi tadinda öyle herkez yemez evde onuBen de normalde kabakları küp küp doğar içine bol sarımsak az domates-biber salçası ve domates ile pisiririm pistikten sonra bol kuru nane eklerim muhtesem oluyor oyle.
Yada halka halka doğrar az yağ ile fırında pişirir üzerine sarımsaklı yogurt koyarim.
Simdi tavada az zeytin yağı ve sarımsak ile soteleyip üzerine yogurt döktüm (4 kasik kabak+4 kasik yogurt) zor bitirdim.
Internette gördüm bu tarifi ama çok memnun kalmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?