Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek bugün sabah tartıldım sonuç güzel ama diyetisyen tartısı ile evdeki tartı farkını bu cuma göreceğiz o yüzden buraya yazmadım
Vuvvvv çok heyecanli
Tamamdır kaptaniçem

Evet ama en son burda bi facia oldu, herkes kabak detoksu yaptı, sonra misliyle geri geldi gidenler O yüzden dikkat et demiştim
Detoks benden bu sefer uzak dursun valla
1 ay acısını çektim verdim sandim ama az kaçırdım birdaha veremedim aldiklarimi

Selam morordek bende katilabilirmiyim araniza
Hoşgeldiniz
Sen harika bir kaptansin

Ben kabağı rendeliyorum tavada sarmisak kavuruyorum salca ekliyorum üzerine kabaklari katıp yumusayana kadar pişiriyorum tuz ve baharat ekliyorum inan sarmisak ve salca cok yakışıyor kabaga
Ben de normalde kabakları küp küp doğar içine bol sarımsak az domates-biber salçası ve domates ile pisiririm pistikten sonra bol kuru nane eklerim muhtesem oluyor oyle.
Yada halka halka doğrar az yağ ile fırında pişirir üzerine sarımsaklı yogurt koyarim.

Simdi tavada az zeytin yağı ve sarımsak ile soteleyip üzerine yogurt döktüm (4 kasik kabak+4 kasik yogurt) zor bitirdim.
Internette gördüm bu tarifi ama çok memnun kalmadım.

ben de indirdim bir program 3 gün yaptım ancak ama devam etcem bende başladım diyete çünkü bu sabah artı 200 olmuşum benim hedefte yalan olcak 1 200 grm veremem 5 günde

Canım geçen gün 28 din sen Ne zaman 29 oldun

Merhaba hoşgeldin aramiza

Bugun beni utandırıyorsunuuuz
Çok teşekkür ederimmm

Ahahah ya ilahi rintcim

Aslında 29 tam bitmedi ama yaklaştıgım icin 29 diyeyim dedim
Kasımda 29 bitecek Sibelcim, artık 29 oldum sayılır di mi
Bak herkes ne kadar dikkatli dinliyor sözlerini kaptanım hemen yakaladı Sibel

yalnız bisiklet baldır inceltmez tam tersini yapar senin en büyük sporun yürüyüş diye düşünüyorum

Ben bu bisikletin basen büyüttüğü konusuna hiç katılmıyorum.
Ciddi miktarda araştırdım. Zaten profesyonel bisikletçilerde de genel bir popo büyüklüğü yok.
Sadece spora rağmen sarkma olur mu onda acabalardayım.

Canim ben günlük attığım adımı paylasmaya devam edeyimmi ben günlük yürüyüşe çıkıyorum rahatsız olunmasin diye paylaşmadım bir kaç gün

Niye rahatsız olalım Karabibercim. Sonuçta hepimiz motive oluyoruz bir şeylerden.
Bence seni motive eden her şeyi paylaşabilirsin.

Rintcim 57,5 demek istedin sanırım en sonki bildirimin 57,8 zaten. Kilo almayı hedeflemiyorsundur diye umuyorum?

Acabaa
Bak rint öyle bir düşüncen varsa özelden yaz ben de şettireyim.

Maşallah hatuna bak.

yaparsın tatlım ilk defasında biraz zor geliyor ama zamanla alışırsın
cahide jibek in tarifi güzeldir ondan çok az ölçülerle bir dene istersen
Himm bi bakayim ona o zaman. Tesekkur ederim ya 2 kucuk cocuk olunca kisin iyi olur diye dusundum de cesaret edememistim.
Supersin ya masallah sana. Ben de biseyler yaptim ama senin kadar genis kapsamli olmadi

Canim ben günlük attığım adımı paylasmaya devam edeyimmi ben günlük yürüyüşe çıkıyorum rahatsız olunmasin diye paylaşmadım bir kaç gün
Paylaş Paylaş rahatsız olalım benim favorim özlem ya maşallah ne spor yapıyor burdan nazar ediyorum. Bu arada çikolatacanavariydi galiba 5 dk yürüyüş 5 dk koşu yapıyordu bir arkadaş dikkami çekmişti.

Ben salçada katiyorum canim ama diyet yemegi tadinda öyle herkez yemez evde onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…