- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.001
Haydi bakalım yarın güzel bir menü bekliyoruz o halde :)Ismim seyhan bu arada kizlar
Menü (disiplin adina yaziyorum sabah zayiflamak gibi bi fikrim olmadigi icin berbat tabiki )
Sabah:mercimek corbasi pide
Ögleye dogru :sucuklu yumurta ekmek cay
Ögle:üzüm bi salkim vardi
Aksama dogru:yogurt corbasi brüksel lahanasi yemegi
Aksam :cay bisküvi
Spor yok yarin menüm böyle olmayacak tabiki
morordek
Tamam canim karatay menüsü yapacam hayirlisiyla.kaptanim beni hedefe ulasincada birakmayin korumayida ögrenmem lazimHaydi bakalım yarın güzel bir menü bekliyoruz o halde :)
Aaa biz kimseyi bırakmayız zatenTamam canim karatay menüsü yapacam hayirlisiyla.kaptanim beni hedefe ulasincada birakmayin korumayida ögrenmem lazim
Çok sağol birtanemNiye rahatsız olalım Karabibercim. Sonuçta hepimiz motive oluyoruz bir şeylerden.
Bence seni motive eden her şeyi paylaşabilirsin.
Acabaa
Bak rint öyle bir düşüncen varsa özelden yaz ben de şettireyim.
Maşallah hatuna bak.
Özlem herkezi favorisi maşallah canim onaPaylaş Paylaş rahatsız olalım benim favorim özlem ya maşallah ne spor yapıyor burdan nazar ediyorum. Bu arada çikolatacanavariydi galiba 5 dk yürüyüş 5 dk koşu yapıyordu bir arkadaş dikkami çekmişti.
Oo kaptanim guzel yurumussunKızlar müsait olunca okuyacağım menümEki Görüntüle 2187960
Spor toplam 14000 adım 7000 i tempolu
Su 3 lt
Canım orada seçenekler var küçük resim olarakta ekleyebilirsin.. Hatta dosya yüklendikten sonra küçük veya büyüğü işaretlemeden gönderirsen foto dahada küçük gorunüyor isteyen tıklayıp bakabilir zaten.Özlem herkezi favorisi maşallah canim ona
Ben adim attigim sayinin resmini atiyordum ya canim o resmi demek istemistim resimden rahatsiz olan olmasin demek istemistim telefonda ekranda kocaman bir resim çıkıyo paylasinca
Canim ben de kabukları biraz kaynattım sonra blendirdan geçirdim.Sonra süzgeçten geçirdim hiç sulanmadi.Ketcap kıvamında oldu. Hatirlarsaniz geçen gün doğal ketçap diye paylaşım yapmıştım.Canım menemen kabuklarını kaynartim. blender ettim delikli çilingirden geçirdim. sonra bez torba koydum. iyice şu çıksın diye sonra kaynattim iyice çekti suyu. oldu Salça.
Söz uçar yazı kalır kaptanımSorma yaa
Yanlışlıkla bi şey desem önüme gelecek demek ki
Bu çok ilgimi çektiKızlar bir çok yerde gördüğüm bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.Belki sizde denk gelmişsinizdir.
Linkte açıklamada yazıyor.
https://www.instagram.com/p/BncCLtmB_Wc/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1gmr8s5izta29
Eki Görüntüle 2187588
Zaman zaman hepimiz aynı durumda oluyoruz Didemcim. İzin iyi de gelebiliyor ama aman bu süreçte kilo alma. Sonrasında insan çok üzülüyor.
Halden mi aldın direkt Hezeyan?
Evet canım
İlk zamanlar beni de çok rahatsız ediyordu, sonrasında alıştım tatlım. Hiç fark etmiyorum bile. İlk kez böyle bir değer gördüm ve gün içerisinde modum beni şaşırttı. Demek ki nasıl kaliteli uyku uyunur araştırmak gerekli.
Zaman çabuk geçiyor, siz de çocukları büyütür bolca her şeyin tadını çıkarırsınız. Çocuk konusunda çok kararsız durumdayız biz ama eğer düşünürsek siz tam keyif yaparken biz kafayı yiyor olacağız muhtemelen.
İlk kez gördüm böyle bir değer kaptanım ama ben ben değildim yani dün. Sanırım asıl önemli olan derin uyku. Çok uyuyup yorgun uyanma nedenimiz de bu gibi.
Kaydettim bunu, mutlaka okuyacağım.
Yok canım sezeryan nerdeyse 3 aylık bebeğim ama geleceğiz dedikleri zaman hayır diyemiyor insanCanım normal dogummuyaptın bu kadar çabuk harekelenmen iyi miki bilemedim
Benim yakın arkadaşım kilo almaya çalışıyor. 49 kilo hedefi 55.Niye rahatsız olalım Karabibercim. Sonuçta hepimiz motive oluyoruz bir şeylerden.
Bence seni motive eden her şeyi paylaşabilirsin.
Acabaa
Bak rint öyle bir düşüncen varsa özelden yaz ben de şettireyim.
Maşallah hatuna bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?