- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.061
Ben de yarın bebeğimin sağlık ocağı kontrolü var ona göre kontrol edicem kilo alması durursa mecbur bı sure erteleyip öyle başlarım çünkü şu anda sadece beni emiyoselam kızlar ben geldim sonunda 2 gündür koşturmaca içindeyim ordan oraya
saol kuzum ama bu öğleyin bebek bakmaya gittik yürüyemedim
canım ben ilk bebeğimde 4 aylıkken başlamıştım diyetisyene benim kilo vermemle bebeğin kg almasını beraber takip ediyoprdu eğer bebeğin kg alımı düşük olursa benim menüyü artırıyordu haftalık olarak
Demek ki sizin diyetinizi o kontrol etmek istiyo hoşgeldiniz bu arada ben de yeniyim20 aylik ördekcigim muz istedi demin verdim soydu güzelce ve bana yedirdi yok saat dört bes gibi gelip aliyo annesi
Aynen nasil zayif gözüküyosam artikMerhaba canım hoşgeldin.. Allah bağışlasın bebisi.Oyun haline getirmiştir sana yedirme işini.
Burdayım ama dikkat et benim nick bile ödem yapıyorSagol balpamuk isimlerinizi yerim ben bide cikiletam vardi o nerelerde
Hosbuldum hezeyanBen de yarın bebeğimin sağlık ocağı kontrolü var ona göre kontrol edicem kilo alması durursa mecbur bı sure erteleyip öyle başlarım çünkü şu anda sadece beni emiyo
Demek ki sizin diyetinizi o kontrol etmek istiyo hoşgeldiniz bu arada ben de yeniyim
DogrudurBurdayım ama dikkat et benim nick bile ödem yapıyor
Aynen hic muz yemek yoktuki planimda karatay karatay olali böyle menü görmedi bence yarin daha düzgün olacak insallah yani umarimAhahah kendi yemiyor sana mı yediriyor
Neyse meyveden zarar gelmez :) Muz biraz kalorili gerçi ama olsun :)
Aynen hic muz yemek yoktuki planimda karatay karatay olali böyle menü görmedi bence yarin daha düzgün olacak insallah yani umarim
AhhhAyyy gelemiyorummmmm yüzüm yok utanıyorum yüzleşmiyorum yiyorum yiyorumm offfff beni kurtarın nolur
Yok misafir için değil canım Leslie falan zorlamayor mu seni diye dedim. sadece yürüyüş daha uygun olur bence sene gecse bile zorlandim ben ilk doğumdan 1 Sene sonra Eğil digrul bir iş yapmıstim sizlamisti dikislerim.Bu çok ilgimi çekti
Yok canım sezeryan nerdeyse 3 aylık bebeğim ama geleceğiz dedikleri zaman hayır diyemiyor insan
Bebekle her zaman yürüyüş yapamıyorum çünkü havalar yağışlı bu ara mecbur leslie aslında diyetisyen haftada 5 gün spor dedi ama yapmayınca kendimi suçlu hissediyorumYok misafir için değil canım Leslie falan zorlamayor mu seni diye dedim. sadece yürüyüş daha uygun olur bence sene gecse bile zorlandim ben ilk doğumdan 1 Sene sonra Eğil digrul bir iş yapmıstim sizlamisti dikislerim.
bencede sadece emiyorsa çok sıkı diyet uygun olmaz ilk abur cubur ve hamuru iş uzak kalıp çok iyi kilolar verilir. birde mutlaka kuruyemiş ye hem faydali yağ alır hemde çok acikmazsin .ben paketli gida tatlı yerine kuruyemiş yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?