Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de yarın bebeğimin sağlık ocağı kontrolü var ona göre kontrol edicem kilo alması durursa mecbur bı sure erteleyip öyle başlarım çünkü şu anda sadece beni emiyo

20 aylik ördekcigim muz istedi demin verdim soydu güzelce ve bana yedirdi yok saat dört bes gibi gelip aliyo annesi
Demek ki sizin diyetinizi o kontrol etmek istiyo hoşgeldiniz bu arada ben de yeniyim

Hosbuldum hezeyan

Aynen hic muz yemek yoktuki planimda karatay karatay olali böyle menü görmedi bence yarin daha düzgün olacak insallah yani umarim

Yarından tezi yok toptan bi disipline girsek ne iyi olur.... Kaç gündür utancımdan menülerimi yazamıyorum. Bir gece konser ertesi gece arkadaş kalması derken resmen gece hayatım oldu. O saatlerde yeyip-içtiklerimi hiç söyleyemeyeceğim için yazmamayı tercih ettim. E tabii üst üste sabahlamakta ödem yapmıştır diye düşünüyorum bu akşam menümü yazayım da bir rahatlayayım artık.

Bu çok ilgimi çekti

Yok canım sezeryan nerdeyse 3 aylık bebeğim ama geleceğiz dedikleri zaman hayır diyemiyor insan
Yok misafir için değil canım Leslie falan zorlamayor mu seni diye dedim. sadece yürüyüş daha uygun olur bence sene gecse bile zorlandim ben ilk doğumdan 1 Sene sonra Eğil digrul bir iş yapmıstim sizlamisti dikislerim.
bencede sadece emiyorsa çok sıkı diyet uygun olmaz ilk abur cubur ve hamuru iş uzak kalıp çok iyi kilolar verilir. birde mutlaka kuruyemiş ye hem faydali yağ alır hemde çok acikmazsin .ben paketli gida tatlı yerine kuruyemiş yedim

Salı menü@morordek
sabah 9 cevizli su
11de 1 tane yulaf kepekli krep
dünden kalan patlıcan kırmızı biberli salata
2 dilim uno denge ekmek üzeri acuka peynir 3 zeytin yeşil çay.
3 te çay bisküvi paketi yedim Valla bu çiş olayı acayip sinir stres yaptı bu kez bitecek bitmeli
bebelere makarna yaptım 3 4 kaşık ondan yedim
akşam 6da salata 4 yk mercimek corba
1 dilim uno denge üzerine acuka .
birde eşimin doğum günüydu malum şeydende yedim.
yarın iyi olcak inşallah bugün hava kötü psikolojim kötü dün gecede kız uyandı 1 de 3 bucuga kadar uyanıktı. böyle oldu.
Su 2 lt
Spor o da yok kız gece uyumadi gündüz uyudu şimdi ayakta daha malesef spor yok

Bebekle her zaman yürüyüş yapamıyorum çünkü havalar yağışlı bu ara mecbur leslie aslında diyetisyen haftada 5 gün spor dedi ama yapmayınca kendimi suçlu hissediyorum

Menü
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 köfte kadar kıyma
Salata

Ara
1 porsiyon karpuz
1 bardak süt

Öğlen yemeği
6 yemek kasigi biber yemeği
Yoğurt
1 dilim ekmek
Marul salatası üzerine tahin( süt yapar diye)

Ara öğün
Karpuz
1 dilim ekmek
Bir lokma kaşar

Aksam
Cacik
Çorba
4 yemek kaşığı pilav
7 yemek kaşığı kuru fasülye

Ara
1 dilim ekmek üzerine acika
Yoğurt
1 kuru kayısı
2 küçük salatalik

Su 3 litre
Spor
15 dakika Jessica Smith
20 dakika Leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…