- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.301
Ayy bence de bize de anlatin. Soyle bi bakindim da karismis ortalik.bizede anlat bizede
Hedefcim kıskandım vallahiBugün o kadar güzel kitap keyfi yaptım ki. Birsürü işim vardı. Aman yarın çok çalışırım dedim. Bol bol kahve içip çok kitap okudum. Resmen ruhuma iyi geldi.
Kızlar ben buradan yazıp tekrarlamak istemiyorum açıkçası olayları. 7. takımın sayfasında zaten yöneticilerin mesajları mevcut, neden kapatıldığını oradan anlayabilirsiniz diyip konuyu kapatıyorum :)Ayy bence de bize de anlatin. Soyle bi bakindim da karismis ortalik.
Bakindim kaptanim. Neyse diyorum. Sasirdim.Hedefcim kıskandım vallahi
Şu aralar tek yapmak istediğim diyebilirim. Şöyle bi her şeyden uzaklassam, kendi kendime kalıp kitap ve kahveye versem kendimi.. Mükemmel olurdu :)
Kızlar ben buradan yazıp tekrarlamak istemiyorum açıkçası olayları. 7. takımın sayfasında zaten yöneticilerin mesajları mevcut, neden kapatıldığını oradan anlayabilirsiniz diyip konuyu kapatıyorum :)
Ne güzel anlatmışsın canım. Bu anlattıklarının hepsine katılıyorum. Çocuktan sonra oluyo böyle şeyler. Öyle aşık evlendik ki biz eşimle hayat boyu ben bırakmak istesem bile o beni aslabırakmaz derdim. Ama öyle durumlar yaşadım ki. Kopma noktasına bile geldik 2. Evladımdan sonra. Bebeğim de küçüktü üzüntüden sütüm azalmıştı hatta..İnan bana çocuktan sonra bu süreçleri yaşamayan neredeyse yok... Önce bunu bil. Herkes yaşıyor, herkesin mücadele etme yöntemi farklı. Tabii neyle mücadele edeceğini veya mücadele etmek isteyip istemediğine karar vermekte önemli. Sana kendimle ilgili şeyler anlatmayacağım ancak kısaca şöyle söyleyeceğim; çok bunaldığım bir dönem (kızım 3 yaşındaydı), geçen sene bu zamanlarda bir psikologla ön görüşme yaptım. O görüşmede bana özellikle çocuktan sonraki hayatıma çok keskin geçiş yaşadığımı bunları hala kabullenmemiş olabileceğimi ve hala lohusa olabileceğimi söyledi. Bazı insanlarda 5 yıl bile sürebiliyormuş lohusalık. :)))) önceden lohusalık nedir yaaa deyip gülüyordum. Ancak olayın bilimsel açıklaması şuymuş ki, hormonların değişiyor. Regl dönemimizdeki gibi... Bu durumu bilsek bile elimizde olmadan soğuyabiliyoruz, itici davranabiliyoruz, alıngan olabiliyoruz, asabi olabiliyoruz.... örnekler çoğalabilir.... Sadece önce lohusalıktan dolayı duygu durumunda değişim olduğunu bil diye söylüyorum ki kızın daha çok küçükmüş zaten vücudun bile toparlanmamıştır. Doğumdan sonra karın bölgesi ve rahim içi toparlanması 2 senede gerçekleşiyor. Senin bir de çocukla gelen değişimle, kendinde olan değişimlerle birlikte bu duyguları yaşaman zaten çok normal ki bir de Sonbahar’ın melankolik havasını düşününce hiç anormal bir durum yok. :)) Ben hep şunu düşünüyordum; önce kendim için yaşıyorum. Eşime de şunu söylüyordum; ben mutlu olmazsam bu evde kimse mutlu olmaz. Bu arada tehdit gibi değil kesinlikle gayet olağan bir duygu aktarımı. :))))) çünkü kadın mutlu olmazsa beklentisini fazla tutmasın bir erkek. Ne çocuk mutlu olur ne erkek mutlu olur. Onun için uygun bir dille kendini iyi hissetmediğini ve mutsuz olduğunda da herşeyin birbirini tetiklediğini, beklentilerini uygun bir dille anlatmak lazım. Çünkü erkekler daha mekanik bir kafaya sahip, bu gerçek. Bizim gibi dolambaçlı çalışmıyor zihinleri. Direkt gayet düz bir şekilde, en yalın haliyle kendini anlatman gerekiyor beyazincicim :)) umarım en kısa zamanda kurtulursun bu ruh halinden. Her zaman yaz bize, sonuçta burası kadınlarkulübü. Bu konularda birbirimize destek olmazsak ne zaman olacağız. Her zaman destek olmaya hazırım kendi adıma. :)
Canimm findikfaresi ablam okadar guzel şeyler yazmiski emin ol hepimizin evliliginde sorunlar var hiç birimiz dört dörtlük değiliz kocalar bizler gibi ince ayrintili düşünmez biz kadinlar daha duysaliz bende beklerim eşim desin bana seni seviyorum ona sorarim nedeen demiyorsun oda der demiyorum diye seni sevmediğimimi düşünüyorsun der halbuki çok seviyorum sadece dile getirmiyorum der benim eşimde Başak burcu ben aslan Başak burcu erkeği özelliklerini okudugumda resmen eşimi anlatmis bire bir uyuyor ozellikleri sadece onun dedikleri doğrudur onun dusunceleri hep sabittir yeniliklere açık değildir o yizden yazdim yoksa eşin basak burcumu diye,Yok canım 1 yaşında kızım var
Ben Başak burcuyum eşim akrep
Her zaman olabilen olumsuzluklar yani nesne böyle oldum bilmiyorum, doldum galiba yıllar içinde
Sevgiliyken olan tatsızlıklar bile aklımdan çıkmıyor düşünüyorum ben neden ayrılmamışım, o durumda ayrılmam lazımdı diye..
sürekli kafamda olumsuz şeyler var, kemirip duruyor beni, sarılasım bile gelmiyor eşime, bu aralar sana gıcık oluyorum dedim bugün, bir iki sarıldı falan da benim içimden karşılık vermek gelmedi, suratı asık durdum, böyle devam edersem bir iki güne o da yaklaşmaz yanıma, öylece kalırız
Aslında çok çabuk yumuşarım ben düşünse biraz güzel bir sürpriz yapsa falan, eşime göre de hepsi gereksizdir işte, hiçbir özel günde de öyle bir çabası olmaz, evlenme teklifi için bile çaba harcamamıştı hiç, yemeğe çıkardı sadece öyle etti, ben biraz düşünsün emek versin istiyorum oysa ki, ne biliyim dünyanın en iyi annesi desin falan , dünyanın en güzel kadını desin, çok mükemmel değilim tabi ki ama böyle şeyler de duymak istiyor insan
Kusura bakmayın çok uzun yazdım yine ama kendimi çok yalnız hissediyorum, desteğinize çok ihtiyacım var
Ben genellikle ablam 2 litre doldurup akasama kadar bunu bitiriyorumA
Afiyet olsun su ne kadar icmistin
Ne kadar güzel yazmıssin sibelcimCanım böyle duygular zaman zaman herkese gelip gidiyor bende öyleyim mutlu anlarda bile söylemi olur 5 yıl sonra böyle olur gibi hep olumsuz bir yan ararım Melankolik birisin galiba böyle anlarda belki daha çok şüküre yonelmeli okadar çok şükür etcek halimiz varki farketmeli belki evladimiz sağlığımız evimiz Arabamız için belki eşimizin iyi yanlarını görmeli belki merhametinj babaligini . okadar umursamaz eş varki bizzat bildiğim adamın çocuk okula basliycak tinmiyor al okuldan diyor yani mutlaka içini isindiracak bir huyu vardır ve bu bir donem ve belkide sınav. hemen herşeyi bitirmek çok kolay sabredip başarmak zor.
Sonuç derken reglli soruyorsan canim daha olmadim cuma saglik ocaginda kan tahlili verdim 15 gün geçmişkarabiber sonuç ne söyledin mi kaçırdım mi ben
Aynen kaptanimGünaydınlar
Evet bi yerden başlamak lazım :)
Kurabiye olmamış tabi. Aksam da sadece makarna yerine daha diyete uygun şeyler olabilir :)
Bunları tavsiye olarak yazıyorum
Canım öncesini bilemem ama örneğin bizde de çocuktan sonra bazı şeyler değişti ister istemez. Ben eskisi kadar tahammül edemiyorum çoğu şeye. Belki sizde de öyle bir şey olmuştur. Umarım zamanla yoluna koyabilirsiniz.
Tabi ki gel anlat bize, elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız
Sibelcim bu hafta birinci olan takım birkaç hafta öncesinde de yine az kişi olması sebebiyle ve herkes kilo aldığı için sonuncu da olmuştu. Yani az kişi olunca herkesin kilo alıp vermesi takım ortalamasını müthiş etkiliyor doğal olarak.
Tabi ki yarışmada eksikler vardır %100 adildir değildir bilemeyiz ama her şey daha adil olsun diye sürekli kurallar geliştirmeye çalışıyoruz kaptanlar ve bölüm yönetimi olarak. Ancak burada her şey beyana dayalı olduğu için kimsenin kilosunu %100 doğru mu bilemeyiz. Kandıran da kendini kandırır.
Ya ordekim 7.takım olayını ben hiç anlamadm ne oldu neden oldu bilemedim kim ne demiş ki
(Dedikodu olunca ben )
Benim eşim başak burcu.Canimm findikfaresi ablam okadar guzel şeyler yazmiski emin ol hepimizin evliliginde sorunlar var hiç birimiz dört dörtlük değiliz kocalar bizler gibi ince ayrintili düşünmez biz kadinlar daha duysaliz bende beklerim eşim desin bana seni seviyorum ona sorarim nedeen demiyorsun oda der demiyorum diye seni sevmediğimimi düşünüyorsun der halbuki çok seviyorum sadece dile getirmiyorum der benim eşimde Başak burcu ben aslan Başak burcu erkeği özelliklerini okudugumda resmen eşimi anlatmis bire bir uyuyor ozellikleri sadece onun dedikleri doğrudur onun dusunceleri hep sabittir yeniliklere açık değildir o yizden yazdim yoksa eşin basak burcumu diye,
cikmadimi sonuç onu dedimSonuç derken reglli soruyorsan canim daha olmadim cuma saglik ocaginda kan tahlili verdim 15 gün geçmiş
GünaydınGünaydın kızlar..
Bu ara hep bir uyku halimdeyim yarım saat önce uyandım ve henüz kendime gelemedim..
Günaydın kızlar..
Bu ara hep bir uyku halimdeyim yarım saat önce uyandım ve henüz kendime gelemedim..
Kizlaaaarrr günaydın sonunda ben de tatili hakettim Sivasa gidiyorum a dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?