Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün o kadar güzel kitap keyfi yaptım ki. Birsürü işim vardı. Aman yarın çok çalışırım dedim. Bol bol kahve içip çok kitap okudum. Resmen ruhuma iyi geldi.
Hedefcim kıskandım vallahi
Şu aralar tek yapmak istediğim diyebilirim. Şöyle bi her şeyden uzaklassam, kendi kendime kalıp kitap ve kahveye versem kendimi.. Mükemmel olurdu :)
Ayy bence de bize de anlatin. Soyle bi bakindim da karismis ortalik.
Kızlar ben buradan yazıp tekrarlamak istemiyorum açıkçası olayları. 7. takımın sayfasında zaten yöneticilerin mesajları mevcut, neden kapatıldığını oradan anlayabilirsiniz diyip konuyu kapatıyorum :)

Bakindim kaptanim. Neyse diyorum. Sasirdim.

Ne güzel anlatmışsın canım. Bu anlattıklarının hepsine katılıyorum. Çocuktan sonra oluyo böyle şeyler. Öyle aşık evlendik ki biz eşimle hayat boyu ben bırakmak istesem bile o beni aslabırakmaz derdim. Ama öyle durumlar yaşadım ki. Kopma noktasına bile geldik 2. Evladımdan sonra. Bebeğim de küçüktü üzüntüden sütüm azalmıştı hatta..
@beyazinci arkadaşların da dediği gibi önce bi içinde bulunduğun durumu farket sonra ne yapabileceğine nasıl daha mutlu olabileceğini bulmaya çalış çünkü çözüm yine sende. Burda bizimle paylaş canım burası hakikaten insana çok iyi geliyo.

Canimm findikfaresi ablam okadar guzel şeyler yazmiski emin ol hepimizin evliliginde sorunlar var hiç birimiz dört dörtlük değiliz kocalar bizler gibi ince ayrintili düşünmez biz kadinlar daha duysaliz bende beklerim eşim desin bana seni seviyorum ona sorarim nedeen demiyorsun oda der demiyorum diye seni sevmediğimimi düşünüyorsun der halbuki çok seviyorum sadece dile getirmiyorum der benim eşimde Başak burcu ben aslan Başak burcu erkeği özelliklerini okudugumda resmen eşimi anlatmis bire bir uyuyor ozellikleri sadece onun dedikleri doğrudur onun dusunceleri hep sabittir yeniliklere açık değildir o yizden yazdim yoksa eşin basak burcumu diye,

Ne kadar güzel yazmıssin sibelcim

Aynen kaptanim

Neyse misafirler uyudu geldim yazmaya menüyü

Sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
Domates ve salatalik
5 zeytin
2 dilim peynir

Ara
1 mandalina

Öğlen
1 kepçe çorba
2 kaşık pirinç pilavi
5 yemek kaşığı bezelye

Ara
1 Türk kahvesi

Akşam
2 şiş kuş başı et kebabi
1 bardak ayran
Salata

Yürüyüş yok bugün
Kizkardesimler hakkariden izne geldiler bol bol vakit gecirdik

Benim eşim başak burcu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…