Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım iki gündür çok hastayım 2lime telefonu alamadım. Oğlan hasta derken ben daha beter oldum ikisi bir arada katmerlendi. İnşallah bu akşam dönüyorum. Habersiz bırakmak kusura bakma

Titiz, düzenli, acımasız eleştirileri olan, hazır cevaplı, geleneklere düşkün,kolay beğenmeyen...
Bi de adanalı.
Nevi şahsına münhasır bi adam benimki de
Anlattiklarinin hepsi eşim işte bende adanaliyim canim eşimde adanada yasiyoruz biz
Eşin adananin neresinden

Iyi aksamlar herkese. Menumu yazayim
Sabah
Patatesli omlet
Peynir
Domates
Zeytin

Ogleden sonra
Izgara et
Salata
Patlican salatasi

Aksam
Elma
2lt su
Spor yok malesef. Bundan sonra da yapabilecegimi pek sanmiyorum

Kizlaaaarrr günaydın sonunda ben de tatili hakettim Sivasa gidiyorum a dostlar
Iyi yolculuklar ve eğlenceler ciklatim
Ben de 10'da kalkınca bugün erken kalktım diyorum :)
Ben de 7'den sonra uyanınca "ooo bugün iyi uyuduk" diyorum hedefcim
Kaptanım iki gündür çok hastayım 2lime telefonu alamadım. Oğlan hasta derken ben daha beter oldum ikisi bir arada katmerlendi. İnşallah bu akşam dönüyorum. Habersiz bırakmak kusura bakma
Geçmiş olsun rintcim. Umarım iyilesirsiniz en kısa sürede

Iyi yolculuklar ve eğlenceler ciklatim

Ben de 7'den sonra uyanınca "ooo bugün iyi uyuduk" diyorum hedefcim

Geçmiş olsun rintcim. Umarım iyilesirsiniz en kısa sürede
Com tesekkur ederim kaptanım. Yarın okul başlıyor bir de açılış konuşması yapacaktım yaaa hakkımızda hayırlısı

Ahah sen de mi?
fancynancy de bugun felsefeye kaydoldu. Ben de sosyolojiye başlıyorum.
Hepicigimiz okullu olduk desene
Ay çocuklardan nasıl çalışacaksam. Neyse ufaklığım seneye anasınıfına başlarsa inşallah rahata ereceğimmmmm.
Hepimize hayırlı uğurlu olsun o zaman

Teşekkür ederiz kaptaniçem.

OOo fancye dinlenme yolları açıldı desene şekerim.
Aaaayyyy nerde hedefcim. İnan daha çok yoruluyorum ama ilk haftalar diye böyle olduğunu unuyorum. Bu hafta da sürekli kuzumun okulunda olacağım. Anlatacak şey çok dermanım yok vallaha. Geçmişi bitirmeye çalışıyorum ki aranıza güncel güncel döneyim.

Ayy, ben de reklamcılığa kaydoldum.
Oooo hepimiz öğrenciyiz desene sana da hayırlı olsun canım.

Eee bana da bi bölüm bulun da okuyayım gönlümde matematik öğretmenliği var da totom yemiyor
Ahahahahaaaa hiç güleceğim yoktu. AÖF Pazartesi bitiyo kayıtlar git yazılıver bir bölüme coğrafya da vardı sanki çiklatım

hey maşallah hayırlı olsun ben de bir ay tatilde olunca oğlan otomatik oryantasyonda
hayırlı olsun öğrenciliğin beraber 4 sene gül gibi okur gideriz
Ahahaaa inşallah canım yaaa. Sana sa hayırlı olsun parkcım

Kolay gelsin canım
Sağolllll Şaymacım.

morordek ben bu e kampüse giriyorum dersleri göremiyorum neden ?
Bende göremedim, güncelleniyor galiba.

Sağol canım.

Tabi orası öyle çiklatım ama kafamın bir yerinde böyle arada beni dürtüp duran bir canavar var sanki. Ay öyle mi oldu, böyle mi oldu acaba falan diye. Deli deli endişeler. Çok takılmam ben böyle şeylere ama mevzu çocuk olunca insan kendine engel olamıyor.
Neyse şu alışma süreci sanırım benim için de iyi olacak, bana da bir oryantasyon lazım yani. Kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…