- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 158
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.321
Kaptanım iki gündür çok hastayım 2lime telefonu alamadım. Oğlan hasta derken ben daha beter oldum ikisi bir arada katmerlendi. İnşallah bu akşam dönüyorum. Habersiz bırakmak kusura bakmaBöyle durumlarda girip hemen mazeretini yazarsan merakta kalmamış oluruz rintcim :) Yoksa bıraktınız falan sanıyorum ister istemez
Bu arada senin izin hakkın ayın 28'inde geliyor. O zamana kadar toparlayabilirsin umarım. Okullar da başlayacak belki düzene oturtursun :)
Eşime hep derim bir daha dunyaya gelsem hayatta basak burcuyla evlenmemBenim eşim başak burcu.
Cuma sabah verdim pazartesi cikar dediler canimcikmadimi sonuç onu dedim
Güle güle git gel canimKizlaaaarrr günaydın sonunda ben de tatili hakettim Sivasa gidiyorum a dostlar
Titiz, düzenli, acımasız eleştirileri olan, hazır cevaplı, geleneklere düşkün,kolay beğenmeyen...Eşime hep derim bir daha dunyaya gelsem hayatta basak burcuyla evlenmem
Anlattiklarinin hepsi eşim işte bende adanaliyim canim eşimde adanada yasiyoruz bizTitiz, düzenli, acımasız eleştirileri olan, hazır cevaplı, geleneklere düşkün,kolay beğenmeyen...
Bi de adanalı.
Nevi şahsına münhasır bi adam benimki de
Iyi yolculuklar ve eğlenceler ciklatimKizlaaaarrr günaydın sonunda ben de tatili hakettim Sivasa gidiyorum a dostlar
Ben de 7'den sonra uyanınca "ooo bugün iyi uyuduk" diyorum hedefcimBen de 10'da kalkınca bugün erken kalktım diyorum :)
Geçmiş olsun rintcim. Umarım iyilesirsiniz en kısa süredeKaptanım iki gündür çok hastayım 2lime telefonu alamadım. Oğlan hasta derken ben daha beter oldum ikisi bir arada katmerlendi. İnşallah bu akşam dönüyorum. Habersiz bırakmak kusura bakma
Eşim adana ceyhanlı. Ama küçük yaşta ayrılmışlar oradan. Edirne ye yerleşmişler. Akrabaları adanada. Siz kozanlı mısınızAnlattiklarinin hepsi eşim işte bende adanaliyim canim eşimde adanada yasiyoruz biz
Eşin adananin neresinden
Ben de 7'den sonra uyanınca "ooo bugün iyi uyuduk" diyorum hedefcim
Com tesekkur ederim kaptanım. Yarın okul başlıyor bir de açılış konuşması yapacaktım yaaa hakkımızda hayırlısıIyi yolculuklar ve eğlenceler ciklatim
Ben de 7'den sonra uyanınca "ooo bugün iyi uyuduk" diyorum hedefcim
Geçmiş olsun rintcim. Umarım iyilesirsiniz en kısa sürede
Günaydın pisicikler
Bireysel sıralama listesi yayınlanmış. Şu anda listede olan üyeleri kapsıyor.hedef38beden ve Cikilatacanavari sizleri tebrik ediyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-13#post-57253187
Ay çocuklardan nasıl çalışacaksam. Neyse ufaklığım seneye anasınıfına başlarsa inşallah rahata ereceğimmmmm.Ahah sen de mi?
fancynancy de bugun felsefeye kaydoldu. Ben de sosyolojiye başlıyorum.
Hepicigimiz okullu olduk desene
Yaaaaaaa hala olsaydı bendesosyolojiye kaydoldum vazgeçip tarihe geçtimhadi hep beraber derse ,hayırlı olsun bize psikoloji vardı daha evvel olsa onu kaçırmazdım
Teşekkür ederiz kaptaniçem.canım diyet yapma listeye girme ama sağlıklı beslen gel gene yaz buraya aburcubur paketli gıdaları kes tatlıyı kes mümkün değilse azalt ama sağlıklı beslen hayat felsefesi olarak kalsın bu
ben hatırlatırım canım merak etme
wayyy tebrikler
oo ben mezun oldum siz başladınız hadi bakalım hayırlı olsun kızçeler hepiciğinize
Aaaayyyy nerde hedefcim. İnan daha çok yoruluyorum ama ilk haftalar diye böyle olduğunu unuyorum. Bu hafta da sürekli kuzumun okulunda olacağım. Anlatacak şey çok dermanım yok vallaha. Geçmişi bitirmeye çalışıyorum ki aranıza güncel güncel döneyim.OOo fancye dinlenme yolları açıldı desene şekerim.
Oooo hepimiz öğrenciyiz deseneAyy, ben de reklamcılığa kaydoldum.
Ahahahahaaaa hiç güleceğim yoktu. AÖF Pazartesi bitiyo kayıtlar git yazılıver bir bölümeEee bana da bi bölüm bulun da okuyayım gönlümde matematik öğretmenliği var da totom yemiyor
Ahahaaa inşallah canım yaaa. Sana sa hayırlı olsun parkcımhey maşallah hayırlı olsun ben de bir ay tatilde olunca oğlan otomatik oryantasyonda
hayırlı olsun öğrenciliğin beraber 4 sene gül gibi okur gideriz
Sağolllll Şaymacım.Kolay gelsin canım
Bende göremedim, güncelleniyor galiba.morordek ben bu e kampüse giriyorum dersleri göremiyorum neden ?
Sağol canım.Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
inşallah güzel olacak bu hafta kilo verenleri Tebrikler.
parky süper 1.4 ve liste içinde Tebrikler.
Fancy kolay gelsin canım
benimde tabi hedef tutmadı konstre olamadım ama metobolizmamı seviyorum pazartesi başlayan carsamba biten diyette eksi 200 hatta 400 62.8 gördüm 62 .4 bu sabah.
Tabi orası öyle çiklatım ama kafamın bir yerinde böyle arada beni dürtüp duran bir canavar var sanki. Ay öyle mi oldu, böyle mi oldu acaba falan diye. Deli deli endişeler. Çok takılmam ben böyle şeylere ama mevzu çocuk olunca insan kendine engel olamıyor.Ya Fensim biliyorum çocuk olunca öyle ölürsün diyorlar bana da ama uzaktan bakınca şunları diyesim geliyor bırak düşsün geri kalkmayı öğrensin neyi yapıp neyi yapmamasini öğrenmeli hayatında daima sen olamazsın ...
Tmm kaptanım son karar senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?