Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kizlar ve morordek ördekcigim fazla gelemiyorum farkindayim cok mesgulüm ama limonlu suyla güne basliyorum suyu cok iciyorum ama bi yemek düzeni oturtamadim hala olacak on insallah .kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorum .tartilmayi unuttum ama pazartesi yazarim insallah.

Tamamdır :)
Umarım yemek düzenini oturtabilirsin, torunun müsaade eder :)

Son düzenleme:
Iyi aksamlar
Menüm
Sabah:limonlu su büyük bardakla
Kahvalti:menemen cay domates salatalik ekmek
Ara:iki hurma yesil üzüm bi salkim
Ara:iki kasik mantarli omlet
Aksam:bi tabak kiymali makarna
Cay kurabiye iki hurma (misafirle)
Su:1,5 litre
Cayima seker koymuyorum iki senedir öncesinde tabiri caizse kürekle atiyodum
Spor:squat ilk gün
Yazmayi basardim ördekim morordek

Yok kaptanim sakın yanlış anlaşılmasın senin için demedim daha once hangi takimdaydim bilmiyorum en son 11 diyordu Kaptan ve kiziyordu gruptakilere o yuzden yazdim benim bu grup daha çok hosuma gitti canim bu gruota daha motive oldum

Deniz ve Kum tebrikler canım :)
Son haftalarda çok katılamadım kızlar ama yine aramızdaydım. Bu aralar çok kötü hissediyorum kendimi, hep nasılsa yine öyleyiz anormal bir durum yok ama eşimden soğuyorum sanki bu aralar, çok Farklı kişilikleriz, ben hassas kırılgan narin ve nazik biriyim, o çok eleştirel biri, 3senelik evliyiz ilk zamanlara göre baya orta yol bulduk aslında ala ne oldu anlamıyorum son 3-4gündür başka odada yalnız takılıyorum resmen yanına gidesim gelmiyor, ağlayasım geliyor sürekli, garip bir duygu anlatamıyorum sizden başka da kimseye anlatamam zaten

Iyi aksamlar herkese. Bugunku menum
Sabah
Omlet
Salatalik
Domates
Peynir
Zeytin
2 dilim ekmek

Ogle
3 kasik pilav
1 kase yogurt

Ara
Elma

Aksam
Balik
Salata
Tursu

2 lt su
30 dk yuruyus
Pilav haric güzel bulgur pilaviysa yine güzel birazda sebze eklesen süper olacakmis öglene

Hamilemisin canim duygu durum bozuklugu yeni hamilelerde cok okuyo

Eşin başak burcumu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…