- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.261
Tamamdır :)Selam kizlar vemorordek ördekcigim fazla gelemiyorum farkindayim cok mesgulüm ama limonlu suyla güne basliyorum suyu cok iciyorum ama bi yemek düzeni oturtamadim hala olacak on insallah .kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorum .tartilmayi unuttum ama pazartesi yazarim insallah.
Gelen giden cok oluyo ördekim yeni haccdan geldikde biz esimle.bikac haftaya biter galiba .daha düzenli olurum insallah.aksam squata basliyorum zatenTamamdır :)
Umarım yemek düzenini oturtabilirsin, torunun müsaade eder :)
Allah kabul etsinGelen giden cok oluyo ördekim yeni haccdan geldikde biz esimle.bikac haftaya biter galiba .daha düzenli olurum insallah.aksam squata basliyorum zaten
Genel sıralamada 5. olduk sevgili takımım
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-162#post-57282223
Takım içi birincilerimiz ise
Deniz ve Kum ve hedef38beden tebrik ediyorum sizleri
Ayrıcahedef38beden bireysel sıralamada da üçüncü oldu
Tebrik ederimTeşekkür ederim ördeğim
Yok kaptanim sakın yanlış anlaşılmasın senin için demedim daha once hangi takimdaydim bilmiyorum en son 11 diyordu Kaptan ve kiziyordu gruptakilere o yuzden yazdim benim bu grup daha çok hosuma gitti canim bu gruota daha motive oldumaynen canım benimde hoşuma gitti bu hafta seyahat var inşallah bozmaz beni fazla bu seyahat
karabiberim ben de bu konuda çok hassasım geçen hafta cuma sabah tartılmadan öğleyin diyetisyen tartısı ile başlayınca öğleyin diyetisyen tartısını bekledim bu arada ikisi arasındaki fark 800 gr ama kahvaltı ve sular da var bir de kıyafetli ben hep diyetisyen tartısını söyleyeceğim için öğleyi bekledim
Dogru hatirlamisimAslında hala oyle. Öglen 12'ye kadar bildirimlerin tamamlanması gerekiyor. Listenin son paylaşım saati de 8
Oooo kendimi ve hedefcigimi tebrik ediyorumGenel sıralamada 5. olduk sevgili takımım
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-162#post-57282223
Takım içi birincilerimiz ise
Deniz ve Kum ve hedef38beden tebrik ediyorum sizleri
Ayrıcahedef38beden bireysel sıralamada da üçüncü oldu
Pilav haric güzel bulgur pilaviysa yine güzel birazda sebze eklesen süper olacakmis ögleneIyi aksamlar herkese. Bugunku menum
Sabah
Omlet
Salatalik
Domates
Peynir
Zeytin
2 dilim ekmek
Ogle
3 kasik pilav
1 kase yogurt
Ara
Elma
Aksam
Balik
Salata
Tursu
2 lt su
30 dk yuruyus
Teşekkürler canim 1Hedef karabiber başta olmak üzere tüm arkadaşlar Tebrikler...
Hamilemisin canim duygu durum bozuklugu yeni hamilelerde cok okuyoDeniz ve Kum tebrikler canım :)
Son haftalarda çok katılamadım kızlar ama yine aramızdaydım. Bu aralar çok kötü hissediyorum kendimi, hep nasılsa yine öyleyiz anormal bir durum yok ama eşimden soğuyorum sanki bu aralar, çok Farklı kişilikleriz, ben hassas kırılgan narin ve nazik biriyim, o çok eleştirel biri, 3senelik evliyiz ilk zamanlara göre baya orta yol bulduk aslında ala ne oldu anlamıyorum son 3-4gündür başka odada yalnız takılıyorum resmen yanına gidesim gelmiyor, ağlayasım geliyor sürekli, garip bir duygu anlatamıyorumsizden başka da kimseye anlatamam zaten
Eşin başak burcumu canimDeniz ve Kum tebrikler canım :)
Son haftalarda çok katılamadım kızlar ama yine aramızdaydım. Bu aralar çok kötü hissediyorum kendimi, hep nasılsa yine öyleyiz anormal bir durum yok ama eşimden soğuyorum sanki bu aralar, çok Farklı kişilikleriz, ben hassas kırılgan narin ve nazik biriyim, o çok eleştirel biri, 3senelik evliyiz ilk zamanlara göre baya orta yol bulduk aslında ala ne oldu anlamıyorum son 3-4gündür başka odada yalnız takılıyorum resmen yanına gidesim gelmiyor, ağlayasım geliyor sürekli, garip bir duygu anlatamıyorumsizden başka da kimseye anlatamam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?