Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hamilemisin canim duygu durum bozuklugu yeni hamilelerde cok okuyo
Yok canım 1 yaşında kızım var
Eşin başak burcumu canim
Ben Başak burcuyum eşim akrep
Her zaman olabilen olumsuzluklar yani nesne böyle oldum bilmiyorum, doldum galiba yıllar içinde
Sevgiliyken olan tatsızlıklar bile aklımdan çıkmıyor düşünüyorum ben neden ayrılmamışım, o durumda ayrılmam lazımdı diye..
sürekli kafamda olumsuz şeyler var, kemirip duruyor beni, sarılasım bile gelmiyor eşime, bu aralar sana gıcık oluyorum dedim bugün, bir iki sarıldı falan da benim içimden karşılık vermek gelmedi, suratı asık durdum, böyle devam edersem bir iki güne o da yaklaşmaz yanıma, öylece kalırız
Aslında çok çabuk yumuşarım ben düşünse biraz güzel bir sürpriz yapsa falan, eşime göre de hepsi gereksizdir işte, hiçbir özel günde de öyle bir çabası olmaz, evlenme teklifi için bile çaba harcamamıştı hiç, yemeğe çıkardı sadece öyle etti, ben biraz düşünsün emek versin istiyorum oysa ki, ne biliyim dünyanın en iyi annesi desin falan , dünyanın en güzel kadını desin, çok mükemmel değilim tabi ki ama böyle şeyler de duymak istiyor insan
Kusura bakmayın çok uzun yazdım yine ama kendimi çok yalnız hissediyorum, desteğinize çok ihtiyacım var

Canim bunlari kendine sen söyle en iyi anneyim en güzel kadinim.inan bana hepimiz yalniziz ve kendimiz icin yasiyoruz.kendini sev önce süprizmi istiyosun yap bi hazirlik esinde sevinir .alin kizinizida haftasonu gidin bi yerlere kizada degisiklik olur.sen kendini seversen esinde sever unutma en degerli sensin kizinda eserin ne zaman istersen konusabiliriz burdanda özeldende .

Ya bu Merkür yine geri falan mı gidiyor bi yerlerde tepişir mu yeminlen ben de bıktım ben de dün 7 yıllık arkadaşlığımı bitirdim sanırım saatlerce ağladım kuzum bu hayatta sana senden başka kimse yardım edemez kimseden bişey beklemessen kimse de seni hayal kırıklığına uğratamaz kalkıp ayaklarının üstüne bas ve ne kadar mükemmel ne kadar özel olduğunun farkına var

Canım böyle duygular zaman zaman herkese gelip gidiyor bende öyleyim mutlu anlarda bile söylemi olur 5 yıl sonra böyle olur gibi hep olumsuz bir yan ararım Melankolik birisin galiba böyle anlarda belki daha çok şüküre yonelmeli okadar çok şükür etcek halimiz varki farketmeli belki evladimiz sağlığımız evimiz Arabamız için belki eşimizin iyi yanlarını görmeli belki merhametinj babaligini . okadar umursamaz eş varki bizzat bildiğim adamın çocuk okula basliycak tinmiyor al okuldan diyor yani mutlaka içini isindiracak bir huyu vardır ve bu bir donem ve belkide sınav. hemen herşeyi bitirmek çok kolay sabredip başarmak zor.

ördekcim çokta adaletli bir yarış yok şanki birinci olan takım 3 kişi verilen kilo 2 buçuk valla hala burdaki sistemi çok adil bulmuyorum matemstigim sifirdir bu arada en iyisi ne olursa olsun kilo vermek galiba.

beniM yine değerler düştü sanırım 4 5 gündür resmen doymuyorum bir ara d vitamini alacağım

Günaydınlar
Yok kuzum haklısın ben de kaptan olduğum zamanlarda 12 yi geçti mi cepten mesaj atardım nerede kaldı bildirim diye o yüzden
Ben kendi bildirimi mi neden geç yaptığımı açıklamak istedim

Günaydınlar
Evet bi yerden başlamak lazım :)
Kurabiye olmamış tabi. Aksam da sadece makarna yerine daha diyete uygun şeyler olabilir :)
Bunları tavsiye olarak yazıyorum
Canım öncesini bilemem ama örneğin bizde de çocuktan sonra bazı şeyler değişti ister istemez. Ben eskisi kadar tahammül edemiyorum çoğu şeye. Belki sizde de öyle bir şey olmuştur. Umarım zamanla yoluna koyabilirsiniz.
Tabi ki gel anlat bize, elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız
Sibelcim bu hafta birinci olan takım birkaç hafta öncesinde de yine az kişi olması sebebiyle ve herkes kilo aldığı için sonuncu da olmuştu. Yani az kişi olunca herkesin kilo alıp vermesi takım ortalamasını müthiş etkiliyor doğal olarak.
Tabi ki yarışmada eksikler vardır %100 adildir değildir bilemeyiz ama her şey daha adil olsun diye sürekli kurallar geliştirmeye çalışıyoruz kaptanlar ve bölüm yönetimi olarak. Ancak burada her şey beyana dayalı olduğu için kimsenin kilosunu %100 doğru mu bilemeyiz. Kandıran da kendini kandırır.

İnan bana çocuktan sonra bu süreçleri yaşamayan neredeyse yok... Önce bunu bil. Herkes yaşıyor, herkesin mücadele etme yöntemi farklı. Tabii neyle mücadele edeceğini veya mücadele etmek isteyip istemediğine karar vermekte önemli. Sana kendimle ilgili şeyler anlatmayacağım ancak kısaca şöyle söyleyeceğim; çok bunaldığım bir dönem (kızım 3 yaşındaydı), geçen sene bu zamanlarda bir psikologla ön görüşme yaptım. O görüşmede bana özellikle çocuktan sonraki hayatıma çok keskin geçiş yaşadığımı bunları hala kabullenmemiş olabileceğimi ve hala lohusa olabileceğimi söyledi. Bazı insanlarda 5 yıl bile sürebiliyormuş lohusalık. :)))) önceden lohusalık nedir yaaa deyip gülüyordum. Ancak olayın bilimsel açıklaması şuymuş ki, hormonların değişiyor. Regl dönemimizdeki gibi... Bu durumu bilsek bile elimizde olmadan soğuyabiliyoruz, itici davranabiliyoruz, alıngan olabiliyoruz, asabi olabiliyoruz.... örnekler çoğalabilir.... Sadece önce lohusalıktan dolayı duygu durumunda değişim olduğunu bil diye söylüyorum ki kızın daha çok küçükmüş zaten vücudun bile toparlanmamıştır. Doğumdan sonra karın bölgesi ve rahim içi toparlanması 2 senede gerçekleşiyor. Senin bir de çocukla gelen değişimle, kendinde olan değişimlerle birlikte bu duyguları yaşaman zaten çok normal ki bir de Sonbahar’ın melankolik havasını düşününce hiç anormal bir durum yok. :)) Ben hep şunu düşünüyordum; önce kendim için yaşıyorum. Eşime de şunu söylüyordum; ben mutlu olmazsam bu evde kimse mutlu olmaz. Bu arada tehdit gibi değil kesinlikle gayet olağan bir duygu aktarımı. :))))) çünkü kadın mutlu olmazsa beklentisini fazla tutmasın bir erkek. Ne çocuk mutlu olur ne erkek mutlu olur. Onun için uygun bir dille kendini iyi hissetmediğini ve mutsuz olduğunda da herşeyin birbirini tetiklediğini, beklentilerini uygun bir dille anlatmak lazım. Çünkü erkekler daha mekanik bir kafaya sahip, bu gerçek. Bizim gibi dolambaçlı çalışmıyor zihinleri. Direkt gayet düz bir şekilde, en yalın haliyle kendini anlatman gerekiyor beyazincicim :)) umarım en kısa zamanda kurtulursun bu ruh halinden. Her zaman yaz bize, sonuçta burası kadınlarkulübü. Bu konularda birbirimize destek olmazsak ne zaman olacağız. Her zaman destek olmaya hazırım kendi adıma. :)

İşin içinde çocuk olunca yaşamadan yorum yapmak belki saçma ama bu hormonlar da fena şeyler gerçekten. Regl döneminde saçma sapan şeylere ağlayabiliyorum. Geçince gülüyorum kendime.
Hamilelik sonrasında hiç kolay değildir ama eşine rahatsız olduğun şeyi anlattın mı? Belki farkında bile değildir seni neyin rahatsız ettiğini.

öf öf biri beni durdursun iştah tavan yaptı yedikçe yiyorum ya hemen 1 d vitamini almalı yada tiroid vardı hamilelikte sonra çıkmadı ama yine fenalardayim

Bende de aynı sıkıntı var da vitamini zırt pırt kesiliyor. Tiroid zaten olay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…