- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.441
Sibelimm toparlarsin inşallah fazla almadan dikkat etBenimde hergün diyet le başladığım günüm facia ile bitiyor birde adet olcam istahim tavan yaptı resmen
violin dikkat ederim diyosan ayrılma hakikaten yoksa kopuluyor.
Hergün tartilma manyakligi bendede varrgünaydın ballar canlar
Allah kimseye depremi yaşatmasın diyeyim ama deprem kuşağında ülkemiz maalesef..
neyse gelelim dün ki menümüze;
morordek @fancynancy Cikilatacanavari
sabah:saat 09:30 gibi bir elma bir mandalina gelene geçene ikram ettim kalanları yedim malum nefes alamayınca yiyesim gelmedi
öğlen:kahvaltı :haşlanmış yumurta salatalık domates soya filizi roka lor peyniri (Bim deki teksütün yarım yağlı lorunu seviyorum ben) zeytin şiekersiz çay
akşamğlumun veli toplantısı vardı birebir görüşme yani kreşte eve geldiğimde yemek yoktu eşimle oğlum tavuk şnitzel yemişler bende bir yumurta kırdım bol zerdeçalla bir kırmızı kapya biber bir salatalık la gömdüm hasta halimle bugünün yemeklerini pişirdim.
su :2,5 litre
spor yok (biraz kendime geleyim yaparım biliyosun)
not:hergün tartılma manyaklığından kurtulur muyum bilmiyorum b sabahki tartım 71,8 idi saygılarımla
canım benim babam astsubaydı :)Şuan hangi şehirde yaşıyorsun canimm korktumm senin bulundugun şehirlerden
Ayy ben ozamanlar nişanlısı asker olan bir kizdim adanali olan askerleri hep izne yolladilar bende o ara nişanlımi görmüştüm
Sende benim gibi sehir sehir gezmissin sen çalışıyormusun yoksa eşinden dolayimj
yok o kadar da yapma beaHergün tartilma manyakligi bendede varr
Hatta hat safhada gece uykudan kalkip yine tartiliyorum
Canım çok acı olaylar neyseki can kayıpları yaşamadık. Allah beterinden korusun98 ceyhan depremin de de adana da ikamet ediyordum canım onu da yaşadım maalesef.
farkettim demeyin var bende bir cenabetlik
amin canımCanım çok acı olaylar neyseki can kayıpları yaşamadık. Allah beterinden korusun
Hemen geliyorum canim inşallah uyumamışsındırcanım benim babam astsubaydı :)
şimdi bayrağı ben devraldım karı koca tayinciyiz ,
6 senedir durağım bursa bir kaç sene daha burdayız sağın solun depremini hissediyoruz burda sık sık zaten
gel bir kahvemi iç
Valla yapiyorum aksamlari fazla geliyoruz gece kalktigimda azcik onun indigini gorsem havalara uçuyorum sabah için su5 kiloda olurum diye planlar yapıyorumyok o kadar da yapma bea
Valla kaptanim nerde bu millet gerçektenKızlar nerdesiniz?
Kızacagim ama artık
Vavvv ozlemcim adim sayar yuklemissin canim insallah ulasirsin canim hedefine bende çok merak ediyorum ulasabilecekmiyimMerhaba kızlar..Şimdi oturabildim ilk işim üzerimi değişip buraya bakmak oldu.
Çarşıda işlerim vardı evimizle çarşının en yakin noktası tempolu yürüyerek 30 dk suruyor. Gidecegim yerlerde hep birbirine uzak ama üşenmedim yürüdüm heryere hışım çıktı ama pişman değilim..
Eki Görüntüle 2190345
Fotoda da belli 2 defa mola verdim yol üzerinde bir teyzemde bir de görümcemde kahve içtim.
Pazartesi 12000,Salı da 11000 adım atmışım inşallah Cuma hedefime ulaşırım.
Kaptanicem sana değil lafımKaptanım kızma ben diyarbakır dan akşam 8 de geldim çok yorgun ve uykusuzum yarın kendime gelirim herhalde
Bana yapmıyor kaptanımAhaha cidden yaa öğleyin nohut aksam kuru fasulye artık baya şişkinlik yapar
Ben malatyadayim ordekim kilo almakla mesgulumKızlar nerdesiniz?
Kızacagim ama artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?