- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.461
Menulerin duzensizlemesinden ziyade bu hafta inanilmaz kosturmaca ve yorgunlukla geciyo. Gunluk girip menu felan yazamam diye demistim. Firsat buldukca yazayim o zaman. Duzenimi oturtsam her sey yoluna girer aslinda.Violincim menülerin de mi duzensizlesti? Yani örneğin Gönül de pek giremiyor ama diyetime dikkat ediyorum dediği için izne ayırmadım. Eger öyle bir durumsa cumaları bildirim yaptığın sürece sorun olmaz. Ama eğer genel bi düzensizlik söz konusu ise sen bilirsin tabi ki. Görmüşsündür genelde izne ayrılanlar kilo alıyor. Çok da güzel gidiyordun aslında.
Kopukluk olmasindan korkuyorum aslinda. Hedefime az kaldi. Tekrar kilo almayi hic istemem. Firsat buldukva yazayim en iyisi. Cocuklar da hasta. Gunduz yogun gexiyo geceler uykusuz. Nereye kadar bakalim.Benimde hergün diyet le başladığım günüm facia ile bitiyor birde adet olcam istahim tavan yaptı resmen
violin dikkat ederim diyosan ayrılma hakikaten yoksa kopuluyor.
Günaydın özlem sahalara dönerGünaydın kızlar..
Kızımı okula gönderdim şimdi kahvemi içip yürüyüşe cikacam. Dünkü gibi 17000 adım olmasada 10000 adıma tamamlarım galiba..
Geçmiş olsun canım kolay gelsin hem iş hem çocuk ve hastalık kolay gelsin . menülerin iyi bence kısa sürede ulasirsin hedefe .Kopukluk olmasindan korkuyorum aslinda. Hedefime az kaldi. Tekrar kilo almayi hic istemem. Firsat buldukva yazayim en iyisi. Cocuklar da hasta. Gunduz yogun gexiyo geceler uykusuz. Nereye kadar bakalim.
Yaa yapma ciklatım bak ne güzel vermiştinBen malatyadayim ordekim kilo almakla mesgulum
Yarın da Gaziantep'e gidip 3-5kilo daha almayı düşünüyorum
İzne ayırmayayım violincimMenulerin duzensizlemesinden ziyade bu hafta inanilmaz kosturmaca ve yorgunlukla geciyo. Gunluk girip menu felan yazamam diye demistim. Firsat buldukca yazayim o zaman. Duzenimi oturtsam her sey yoluna girer aslinda.
Geçmiş olsun canımGünaydın tünaydınnnnn 5.takımın güzel hatunlarııııı.
Ay ben çok yorgunum, fenayım, sürekli yatıp uyuyasım var. Öyle ki haftaya başlatacaktım kızımı servise yarın dedim gelin alın
Belim oğlumu taşımaktan sürekli ağrıyor, kendime gelmem birkaç günü bulacak herhalde.
Sag olasin canim. Insallah hepimiz ulasiriz hedefimizeGeçmiş olsun canım kolay gelsin hem iş hem çocuk ve hastalık kolay gelsin . menülerin iyi bence kısa sürede ulasirsin hedefe .
Günaydınlar
Nerdesiniz kızlar, katılım cidden çok azaldı.
Mazereti olanları anlıyorum ama diğerleri nerde??
Ben malatyadayim ordekim kilo almakla mesgulum
Yarın da Gaziantep'e gidip 3-5kilo daha almayı düşünüyorum
Geçmiş olsun hedefcimÖrdeğim ben dün mazeret yazmaya bile giremedim.
Yeni bir programlama dili öğrenmeye karar verdik. Kursa başladık.
Aynı anda benim geçmeyen baş ağrılarım ve halsizliğim başladı. Baya baya ayakta zor duruyorum modundayım.
Enerjimi toplayacak şeyler deniyorum ama resmen ayağa kalkamıyorum.
Hafta sonu toparlarım umarım.
Geçmiş olsun hedefcim
Hangi programlama dilini öğreniyorsunuz?
Evet şu ara çok popüler. Bir hocamız dersini eskiden Java üzerinden anlatırken son yıllarda Python üzerinden anlatmaya başladı.Python ördeğim.
Biz daha klasikçiyiz normalde. Çok kullanacağımızı da zannetmiyorum ama başka bir bakış açısı olsun istedik bakalım. Tabi belli de olmaz, belki bir yöneliş olur 3-5 ay sonrasında. 2018'in en çok sevilen dillerinden olmuş.
Valla ordekim bir daha buralara gelir miyim hiç bilmiyorum herşeyi yiyorum diyeti hep yaparım da buralar çok güzel yarın da adanayi yiyip bitircem geze geze Türkiye yeme programı cekiyormusum gibiYaa yapma ciklatım bak ne güzel vermiştin
Tamam insan tatile de yılda 1-2 kez cıkıyor ama sonra gene vermeye ugrasacaksın
İzne ayırmayayım violincim
Yine de birçok kişiden daha iyi paylaşımın. Hiç menü paylaşmayanlar da var. Cuma sabahları da bildirim yaptıgın sürece idare ederiz bir süre :)
Cnm biz parayı tatilden dönünce yatırma kararı aldık ondan sonra hangi celbe alırlarsaCikilatacım eşin askere ne zaman gidiyor?
Aayyyy vallahi tükendim. Avrupa yakışma geçtik okuldan sonra küçük bir işimiz vardı. Oğlanı teyzesine bıraktım tabii, vapura bindik dönüşte, metroya bindik çocuk bildiğin sevindirik olduGeçmiş olsun canım
Bu yumurcakların istekleri de bitmiyor yaa
Mevsim geçişi de bizi mahvediyor hedefcim. Dikkat et kendine.Ördeğim ben dün mazeret yazmaya bile giremedim.
Yeni bir programlama dili öğrenmeye karar verdik. Kursa başladık.
Aynı anda benim geçmeyen baş ağrılarım ve halsizliğim başladı. Baya baya ayakta zor duruyorum modundayım.
Enerjimi toplayacak şeyler deniyorum ama resmen ayağa kalkamıyorum.
Hafta sonu toparlarım umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?