Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın ballar canlar:KK66:

Allah kimseye depremi yaşatmasın diyeyim ama deprem kuşağında ülkemiz maalesef..

neyse gelelim dün ki menümüze;

morordek morordek @fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari

sabah:saat 09:30 gibi bir elma bir mandalina gelene geçene ikram ettim kalanları yedim malum nefes alamayınca yiyesim gelmedi
öğlen:kahvaltı :haşlanmış yumurta salatalık domates soya filizi roka lor peyniri (Bim deki teksütün yarım yağlı lorunu seviyorum ben) zeytin şiekersiz çay
akşam:eek:ğlumun veli toplantısı vardı birebir görüşme yani kreşte eve geldiğimde yemek yoktu eşimle oğlum tavuk şnitzel yemişler bende bir yumurta kırdım bol zerdeçalla bir kırmızı kapya biber bir salatalık la gömdüm hasta halimle bugünün yemeklerini pişirdim.
su :2,5 litre
spor yok (biraz kendime geleyim yaparım biliyosun :KK66: )

not:hergün tartılma manyaklığından kurtulur muyum bilmiyorum b sabahki tartım 71,8 idi saygılarımla:KK52:
Hergün tartilma manyakligi bendede varr
Hatta hat safhada gece uykudan kalkip yine tartiliyorum

Şuan hangi şehirde yaşıyorsun canimm korktumm senin bulundugun şehirlerden
Ayy ben ozamanlar nişanlısı asker olan bir kizdim adanali olan askerleri hep izne yolladilar bende o ara nişanlımi görmüştüm
Sende benim gibi sehir sehir gezmissin sen çalışıyormusun yoksa eşinden dolayimj
canım benim babam astsubaydı :)
şimdi bayrağı ben devraldım karı koca tayinciyiz ,
6 senedir durağım bursa bir kaç sene daha burdayız sağın solun depremini hissediyoruz burda sık sık zaten:KK53:
gel bir kahvemi iç ;):D

Merhaba kızlar..:KK3: Şimdi oturabildim ilk işim üzerimi değişip buraya bakmak oldu.
Çarşıda işlerim vardı evimizle çarşının en yakin noktası tempolu yürüyerek 30 dk suruyor. Gidecegim yerlerde hep birbirine uzak ama üşenmedim yürüdüm heryere hışım çıktı ama pişman değilim..
Screenshot_20180919-135911_Samsung Health.webp
Fotoda da belli 2 defa mola verdim yol üzerinde bir teyzemde bir de görümcemde kahve içtim.:KK6:
Pazartesi 12000,Salı da 11000 adım atmışım inşallah Cuma hedefime ulaşırım.:KK36:

canım benim babam astsubaydı :)
şimdi bayrağı ben devraldım karı koca tayinciyiz ,
6 senedir durağım bursa bir kaç sene daha burdayız sağın solun depremini hissediyoruz burda sık sık zaten:KK53:
gel bir kahvemi iç :KK66::KK70:
Hemen geliyorum canim inşallah uyumamışsındır
Bizde hep tayinciyiz canim kaderimiz ayniymiş

Merhaba kızlar..:KK3: Şimdi oturabildim ilk işim üzerimi değişip buraya bakmak oldu.
Çarşıda işlerim vardı evimizle çarşının en yakin noktası tempolu yürüyerek 30 dk suruyor. Gidecegim yerlerde hep birbirine uzak ama üşenmedim yürüdüm heryere hışım çıktı ama pişman değilim..
Eki Görüntüle 2190345
Fotoda da belli 2 defa mola verdim yol üzerinde bir teyzemde bir de görümcemde kahve içtim.:KK6:
Pazartesi 12000,Salı da 11000 adım atmışım inşallah Cuma hedefime ulaşırım.:KK36:
Vavvv ozlemcim adim sayar yuklemissin canim insallah ulasirsin canim hedefine bende çok merak ediyorum ulasabilecekmiyim

Bu günki menüm
Sabah
Çeyrek tost diyet ekmegiyle

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen
1 kase paça çorbası
1 dilim ekmek
1 haşlanmış patates

Ara
1 mandalina

Akşam
5 yemek kaşığı tavuk ciğer sote
1 kase yoğurt

Dünkü menüm

Kahvaltı 1 simit

Öğlen 1 muz

Akşam 1 yk pilav 2 yk kurufasulye

Bol şekersiz ay ve 1 bardak 2si 1 arada.

Bol su

18.000 adım

Bugünkü menüm

Kahvaltı
1 sinit

Öğlen
4 yk ıspanak
1 yk yoğurt
1 kase çorba
Salata

Akşam
3 yk et kavurma
Yarım kase ezogelin
1 dilim ekmek
Salata

Bol su. 1 saat yürüyüş.

morordek morordek
Kaptanım okula başlama uyum sağlama ve en önemlisi oğlum derken inan giremiyorum. İnşallah bilfirimlerimi yaparım ama menü bildirme de geç kalıyorum ya da yazamayabiliyorum.

Back
X