- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #294.701
Tabiki öyle hiç olmamasindan çok çok iyi canim ben bazen sabah aksam yürüyüş yapıyorumAynen ya ben bu ara sadece yürüyüş yapıyorum ama onu da spordan saymıyorum aslında ama yapicak bisey yok hiç olmamasından iyidir..
Iyi geceler tatlı rüyalarKarnım acıkmışken ve biraz da uykum gelmişken en iyisi uyumaya çalışmak.. Herkese iyi gecelerr.
Bugunku menum
Sabah
2 dilim ekmek arasi peynir
Ogle
Omlet
Peynir
zeytin
Salatalik
Domates
1 dilim ekmek
Aksam
Etli nohut yemegi
2 kasik pilav
Salata
Yarim muz
2.5 lt su
Spor yok
Öğlen yemek yapmaya usendim hemen bir yumurta kiriverdimProtein gunu gibi olmus canim. Ne guzel. Ben de carsamba persembe yapicam saf protein. Yapmayi dusunen varsa birlikte yapabiliriz.
Yazmaya basladikca insan kacamak yapmayida frenliyor en güzeli herseyi yazmakBence kötü bile olsa yazalım bundan sonra. Hepimiz azar yemeyi göze alalım çünkü kaçamakları yapıp saklayınca daha da olumsuz psikolojiye giriyor insan. Olan oldu deyip daha da çok abartıyoruz. Sen şimdi yediklerini yazsan biz sana bir düzenleme yaparız. Hemen şunu kesiyorsun bunu yemiyorsun veya yarın şöyle beslenip hemen toparlıyorsun diyebilmeliyiz birbirimize. Olumsuz da olsa, kaçamakta yapsak yazalım mutlaka...zaten öyle olduğunda dahi yazmazsak anlamı kalmıyor buranın...
ok öyle kurallar koyalım iyi olur 7 takım öyleydi 2 öğün o da azcık olacaktı. Bundan sonra meyveler 5 ten önce zaten kış geliyor. daha erken bitsin yemeler...Menün gayet iyi violincim. Sadece muzun akşama kalmasaydı daha iyi olurdu. 5’ten sonra meyve yemiyoruz çünkü şeker direkt vücudumuza yapışıyor. Meyvelerimizi 5’e kadar bitirelim arkadaşlar. Sana söylerken bu hatayı dün bende yaptım bu arada. Akşam muz yemiştim bende!Ama artık acı yok! :))))
Valla canim senin şap diye onumuze bak bugün menu yazmadin dediğin gunleri özledimMadem kaptan yardımcısıyım, orada öylesine ismim yazmasın bir işe yarayayım artık.morordek Şeymacım seni şu sıralar çok yalnız bıraktığımın farkındayım ama kız okula başlayınca rahatlarım diyordum ama tersi oldu sanki. Ödev yapıyoruz 1 saat, defter kitap kaplıyoruz, sürekli birşeyler peşinde koşuyoruz vallahi bende anlamadım. Kayıt için gittiğimizde müdürün şekerliğini kırdı benim küçük canavar, ancak bugün gidip yeni şekerlik alabildim adama düşün yani. Okula gidip verdim o da çıktı aradan neyse ki. Daha yapamadığım o kadar çok şey var ki deli olacağım valla.
Adam akıllı bir şekilde yarın başlıyorum. Bugün çorba oldu çünkü, akşam ki menümde iyi değildi, telafisi oalrak yarın bolca spor yapıp yazacağım.
İşte ben o ayarlarin neresi oldugunu bulamadimayarlar saat ayarlarından ülke artı 3 seçmeli diye biliyorum benim kızda eline alınca değiştiriyor yapmadım kurcalayarak buldum çok gıcık bir durum...
Utanmakk yokkk birtanemprotein günü olmuş canım . ben utanıyorum menü yazmaya
Senin menunde çok güzel olmuş bugünBugunku menum
Sabah
2 dilim ekmek arasi peynir
Ogle
Omlet
Peynir
zeytin
Salatalik
Domates
1 dilim ekmek
Aksam
Etli nohut yemegi
2 kasik pilav
Salata
Yarim muz
2.5 lt su
Spor yok
vuuuhuuuu absolutelyBence de acımasız olmanın zamanı geldi fancycim yoksa acınacak hale düşeceğiz. “No pain, no gain!”
hasret bitti, başlıyoruz karabiberimValla canim senin şap diye onumuze bak bugün menu yazmadin dediğin gunleri özledim
pzrtesi menümorordek
sabah 9
1 dilim hindifüme ve kaşar
2 dilim ekmek Domates salatalık
2 yk yogurtlu karşık kizartma önceden vardı olmadı biliyorum. *(kızartmanın olmadığını zaten anlamışsın ama en azından sabah olduğu için akşamki fazlalıkları yemeseydin tolere edilebilir bir kaçamakmış.)
1 yumurta.
Yeşilçay
öğle
1 de sulu kofteli patates yemeği
3 yk mantar sote
patates salata 2 yk.
hazır kızarmış tavuk gogsu 3 kaşık
oglede komşum vardı ortadan takıldım.
*(hem patates yemeği hem patates salata biraz fazla olmuş zaten sende farkındasındır.)
arada
4 5 taze ceviz...
*(2 tam cevizi geçmediysen sorun yok.)
akşam 6 buçuk
1 kepçe Bulgurlu yayla çorbası
pancar kırmızı biber yogurtlamasi
3 4 lokma kuymak ekmekle
arada üzümde yedim
*(meyve hele de üzüm gibi şekerli meyveler asla akşama kalmamalı. Ekmek-kuymak meselesini hiç söylemiyorum bile... :))) geri kalanına lafım yok.)
şu az 1 buçuk ancak
Spor 150 ip
menü yazmasam daha iyiymiş ama goremezdim yediklerimi. ne olur affedin pek uygun olmadı buraya ..sizide olumsuz etkilemek istemezdim.. ama hala açım ben. yanıyor midem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?