Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün bende de var kaçamak. Artık yok diyordum sıkı tutucam demiştim ama kayınvalidem aşure getirdi. Çok severim ben de. Biraz abarttım onu. Sabah börek filan da vardı. Listede değilim ama ipin ucu kaçtıkça kaçıyor. Kaç gündür kabızlık sorunu da yaşıyorum. Durumlar kötüye gidiyo bende.

Biz çocuk olmadan önce 4 çocuk diyorduk. Bebe doğsun arada 1 buçuk yaş ideal diyorduk. Zor hamilelik ve doğum, doğum sonrası yaşadım. Oğlum alerji oldu çok zorlandık zorlu bir süreç yaşadık. Uyku... Gece gündüz uyumayan bir bebe... Derken biz ikimiz de ikinci için kendimizi hazır hissetmiyorıuz. 4 çocuk hayallerimizde bile kalmadı. Eşim çok destek olur. Oğlan onu la durduğu sürece. Oynar ilgilenir ama tabii bakım bende. Gece asla eşime gitmez mesela. 15 kere uyanırsı sabaha kadar evin içinde dolaşırdım. Şimdi 22 aylık. 2 saat kesintisiz uykular yeni başladı bizde.
Çok yorulduk vesselam.
Yaşım 29 eşim 36. 3 4 yaş olsa ikinciyle arada.
Ben çok isterdim 3. olsun hayorlısıyla. Eşim de. Ama ne bakacak biri oluyor ne de biz rahat edebiliyoruz. Çünkü ikimiz de çok pirpirikliyiz hassasız. İşte böyle... Bizim 4 çocuk önce 3 e sonra 2ye düştü. Aradaki yaş 1 buçuktan 2 ye, 2den 3e 3ten dur bakalım hayırlısı'na çıktı :))
Ben daha yeni işe başladım ya hu :))

Illaki şimdi yapmasanda baska zaman mutlaka deneyin canim az ölçüde ama inan koca tencere çıkıyor
Denemek istiyorum canim. Guzel anlatmissin . Eline saglik.
Ben hayalde bile 4 cocuk hic dusunmemistim. 2. Olduktan sonra 2. Bile fazlaymis diyorum bazen. Her seye yetismek ustune uykusuz kalip ise gitmek cok zor. Canlari sag olsun artik. Olanlara iyi bakmak lazim.

Bende 1 tane doğururum ikinci 10 sene sonra olur saniyordum kizim 1 buçuk yasindayken eşim 2nci yi istemeye başladi daha o bebekti benim gözumde aralarinda 2 bucuk yaş var simdii ikisidee okadar guzel anlasirkii büyük kiz kardesinin okuldan gelmesini dort gözle beklerr ozamanlar ikinciyi hic istemiyordum ama simdi iyiki dogurmusum diyorum ben bakmaktan degilde doğurmaktan korkuyorum 3 üde normal doğum oldu aklima geldikçe hala korkarim o yuzden hep uzak kaldim ama eşim çok israrcidir adamdaki çocuk aşkı benden çok fazla bana kalsa birtane eşime göre 5 tane olmali hatta bakmak olarak evet hersey annede esler sevene kadar

Günaydınlar ben hala regli olamadım maalesef 4. Gün dün - 200 dü bugün - 100 gr çok üzgünüm hedef koymuşmuydum bilmiyorum bu akşama kadar regli olmazsam Dr a gideceğim şüphem pek yok ama acaba test yapsam mı
76.3/76.2/0.1/%0.13 ama bugün evdeyim wc ye çıkabilirsem tekrar tartışırım bu arada hedefim haftaya 1 kg 75.2 olmak için elimden geleni yapacağım

günaydınlar
morordek fancynancy Cikilatacanavari
menüleri yazmayacağım hatırlamıyorum zaten adam gibi yemek yemedim..
ikinci antibiyotik dönemine girdim..
bahaneleri ard arda sıralaıyorum ki gerçekten yemediğim halde ne durumda olduğumu çözün diye..
üç gündür adam gibi uyumadım elim yüzüm gözüm şiş..

geçen hafta 72,4 bu hafta 73,0 ile +600 gram geldim utanıyorum.
ilaçlardan mı kabızlıktan mı bilemiyorum ..

Günaydın kızlar dün giremedim yaaa. Ördekim ve takım arkadaşlarım kusura bakmayın. Hemen menümü yazayım.

Kahvaltıyı paylaşmıştım.

Öğle
Yoğurt çorbası
Yarım kabak dolması

Akşam
Fırında çupra + çoban salata

Aralarda: filtre kahve, Türk kahvesi, maden suyu

Sabah 8 dk kardiyo, akşamüstü 10 dk yoga
1 lt su. Çok az oldu biliyorum.

Ip atlardık ya onceden senin rahatsizligin vardi diye ara vermistin iyi misin şimdi atlayabilir misin?
Atlarım kuzum tabiii. Dizlerim iyi çok zorlamıştım galiba öncesinde.

O zaman oralardan gördüm demek, yabancı gelmemişti nickin.

Günaydın hanımlar
Geçmişi okuyup yazayım demiştim bildirimler tamamlanmış bile. Hepinize çok teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum :) Az sonra listeyi paylaşırım zaten, yüzdemiz 0,3'ü geçmiş durumda yani ceza almıyoruz Derece yapmamız da zor ama olsun, bu dönemi de böyle kapatmış olalım. Geçen haftadan herkes ders aldı diye düsünüyorum :)

Evet hedefcim, tabağı hazırlayınca iyi oluyor, bitti mi doldurmuyorsun bir daha. Foto fazla duruyor ama mertle paylaşıyorum malum ben. Ona tabak hazırlasam da benim tabağıma gözünü diktiğinden vazgeçtim ikimize ayrı tabak hazırlamaktan
Belgesel de 1 bölümdü canım.

Yine çok güzel bir menü canım
Maşallah diyeyim eşin baya çocuk seviyormuş :)
Ben cesaret edemezdim o kadar çocuk yapmaya
Anladım rintcim, çocukla çok zor haklısın
Neyse dikkatli oldugun sürece sorun yok
2.yi düsünebiliyor musun peki hala :)) Benim 1.den sonra çok gözüm korktu açıkçası :) Şu an ciddi ciddi düsünmüyorum çocuk.
Ben hayalde bile 4 cocuk hic dusunmemistim. 2. Olduktan sonra 2. Bile fazlaymis diyorum bazen. Her seye yetismek ustune uykusuz kalip ise gitmek cok zor. Canlari sag olsun artik. Olanlara iyi bakmak lazim.
Ahah aynen
2. bile zor diyorum şu anda :)
Guanydinlar bu arada. Sanirim bu saatte tartilip bildirim yapan olmaz benden baska.
Hedefim %1 ve ustune cikmakti. Ulasamasamda yaklastim.
59/58.5/0.5/%0.85 morordek
Tebrik ederim canım
Aslında ilk doğumdan sonraki normal doğumlara kolay olur derler ama ?
Bence doğurmakta sıkıntı yok, bakması mesele :))
Eki Görüntüle 2193036 arkadaslar evden çıkmam lazim öğlene kadar işim var disardayim kilom 75.1
Tebrik ederim canım
Sağlık olsun kaptanicem
Eksi olsun bizim olsun
Günaydın
Bugün 61.7 geldim. Adet oldum herhalde o yüzden morordek
Tebrikler Gönülcüm çok güzel gitmiş yine de
57,7/57,3/%0,519
300 gr kaptanım az ama verişe geçtim
morordek
Tebrikler rintcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…