- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 158
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.121
Branşın ne ki
Sinif ogretmeniyim ben. Senin neydi
Burada da işine dönmüş bir Edebiyatçı var :))Fen benim
Bugün bende de var kaçamak. Artık yok diyordum sıkı tutucam demiştim ama kayınvalidem aşure getirdi. Çok severim ben de. Biraz abarttım onu. Sabah börek filan da vardı. Listede değilim ama ipin ucu kaçtıkça kaçıyor. Kaç gündür kabızlık sorunu da yaşıyorum. Durumlar kötüye gidiyo bende.İyi geceler kızlar 2 gündür yine okuyup yazamadımkız fırsat vermiyor kasvetli hava oğlum okula öğretmene alismadi zorluk yaşıyor yine sıkıntılı günler oldu .
Inşallah sonuçlar iyiy olcak bu hafta.
bende listede değilim diye biraz abartım galiba..
bugün menü yazmiyim çok çok karbonhidrat tatlı vs var spor yok. hepiniz topa tutsaniz az bugün
Biz çocuk olmadan önce 4 çocuk diyorduk. Bebe doğsun arada 1 buçuk yaş ideal diyorduk. Zor hamilelik ve doğum, doğum sonrası yaşadım. Oğlum alerji oldu çok zorlandık zorlu bir süreç yaşadık. Uyku... Gece gündüz uyumayan bir bebe... Derken biz ikimiz de ikinci için kendimizi hazır hissetmiyorıuz. 4 çocuk hayallerimizde bile kalmadı. Eşim çok destek olur. Oğlan onu la durduğu sürece. Oynar ilgilenir ama tabii bakım bende. Gece asla eşime gitmez mesela. 15 kere uyanırsı sabaha kadar evin içinde dolaşırdım. Şimdi 22 aylık. 2 saat kesintisiz uykular yeni başladı bizde.Hic sorma canim benim esim bana çok kizar neden 1 tane daha dogurmadin diye evledigimizden beri inan onun çok istemeleriyle 3 tane çocuğum oldu sen nasil kadinsin git cikart hamile kal bana supriz yap der okadar çok sever anla yani canim ev dolu dolu olacak der hatta kiz birdahaki sene universiteyi kazanip giderse bak arabada yer aciliyor yatagi bosalacak keske bir çocuğum daha olsa der her hanileligimde kavga dövüsle oldu diyeyim sana
Denemek istiyorum canim. Guzel anlatmissin . Eline saglik.Illaki şimdi yapmasanda baska zaman mutlaka deneyin canim az ölçüde ama inan koca tencere çıkıyor
Ben hayalde bile 4 cocuk hic dusunmemistim. 2. Olduktan sonra 2. Bile fazlaymis diyorum bazen. Her seye yetismek ustune uykusuz kalip ise gitmek cok zor. Canlari sag olsun artik. Olanlara iyi bakmak lazim.Biz çocuk olmadan önce 4 çocuk diyorduk. Bebe doğsun arada 1 buçuk yaş ideal diyorduk. Zor hamilelik ve doğum, doğum sonrası yaşadım. Oğlum alerji oldu çok zorlandık zorlu bir süreç yaşadık. Uyku... Gece gündüz uyumayan bir bebe... Derken biz ikimiz de ikinci için kendimizi hazır hissetmiyorıuz. 4 çocuk hayallerimizde bile kalmadı. Eşim çok destek olur. Oğlan onu la durduğu sürece. Oynar ilgilenir ama tabii bakım bende. Gece asla eşime gitmez mesela. 15 kere uyanırsı sabaha kadar evin içinde dolaşırdım. Şimdi 22 aylık. 2 saat kesintisiz uykular yeni başladı bizde.
Çok yorulduk vesselam.
Yaşım 29 eşim 36. 3 4 yaş olsa ikinciyle arada.
Ben çok isterdim 3. olsun hayorlısıyla. Eşim de. Ama ne bakacak biri oluyor ne de biz rahat edebiliyoruz. Çünkü ikimiz de çok pirpirikliyiz hassasız. İşte böyle... Bizim 4 çocuk önce 3 e sonra 2ye düştü. Aradaki yaş 1 buçuktan 2 ye, 2den 3e 3ten dur bakalım hayırlısı'na çıktı :))
Ben daha yeni işe başladım ya hu :))
Bende 1 tane doğururum ikinci 10 sene sonra olur saniyordum kizim 1 buçuk yasindayken eşim 2nci yi istemeye başladi daha o bebekti benim gözumde aralarinda 2 bucuk yaş var simdii ikisidee okadar guzel anlasirkii büyük kiz kardesinin okuldan gelmesini dort gözle beklerr ozamanlar ikinciyi hic istemiyordum ama simdi iyiki dogurmusum diyorum ben bakmaktan degilde doğurmaktan korkuyorum 3 üde normal doğum oldu aklima geldikçe hala korkarim o yuzden hep uzak kaldim ama eşim çok israrcidir adamdaki çocuk aşkı benden çok fazla bana kalsa birtane eşime göre 5 tane olmali hatta bakmak olarak evet hersey annede esler sevene kadarBiz çocuk olmadan önce 4 çocuk diyorduk. Bebe doğsun arada 1 buçuk yaş ideal diyorduk. Zor hamilelik ve doğum, doğum sonrası yaşadım. Oğlum alerji oldu çok zorlandık zorlu bir süreç yaşadık. Uyku... Gece gündüz uyumayan bir bebe... Derken biz ikimiz de ikinci için kendimizi hazır hissetmiyorıuz. 4 çocuk hayallerimizde bile kalmadı. Eşim çok destek olur. Oğlan onu la durduğu sürece. Oynar ilgilenir ama tabii bakım bende. Gece asla eşime gitmez mesela. 15 kere uyanırsı sabaha kadar evin içinde dolaşırdım. Şimdi 22 aylık. 2 saat kesintisiz uykular yeni başladı bizde.
Çok yorulduk vesselam.
Ben çok isterdim 3. olsun hayorlısıyla. Eşim de. Ama ne bakacak biri oluyor ne de biz rahat edebiliyoruz. Çünkü ikimiz de çok pirpirikliyiz hassasız. İşte böyle... Bizim 4 çocuk önce 3 e sonra 2ye düştü. Aradaki yaş 1 buçuktan 2 ye, 2den 3e 3ten dur bakalım hayırlısı'na çıktı :))
Tebrikler iyi vermişsin benceGuanydinlar bu arada. Sanirim bu saatte tartilip bildirim yapan olmaz benden baska.
Hedefim %1 ve ustune cikmakti. Ulasamasamda yaklastim.
59/58.5/0.5/%0.85morordek
Evet canim oyle yap bak nohut ve kuru fasulye haslamasini sen onceden nasil hasliyorsan oyle yap ama su olcusune dakkasina herseyine uy
Atlarım kuzum tabiii. Dizlerim iyi çok zorlamıştım galiba öncesinde.Ip atlardık ya onceden senin rahatsizligin vardi diye ara vermistin iyi misin şimdi atlayabilir misin?
O zaman oralardan gördüm demek, yabancı gelmemişti nickin.büyük tuvaletinden dolayı uyuyamadı diye tahmin ediyorum 7 gibi yapınca uyudu güzelce hala da uyuyor
5 senedir buralardayım ben 9.takımda kaptanlık yaptım bir ara kaptan yardımcısıydım paylasım alanında falan gormussundur diyet gruplarından baska Bi yerde pek takılmıyordum
aynen bayılıyorlar canım onu hortumu baska sey yemez o yuzden alırsam bıle yemekten sonra veriyorum . Bi sekilde aksam edicez bakalım kucuk uyusa buyuk kız var
Bende yüzleştim
Maşallah ya, harika gerçekten. Bayılıyorum böyle antin kuntin şeylere, sonra evde bir sürü şey doluyor ama çok güzel olmuş. Ben senin yerinde olsam 3-4 tane yaparım. Sonra ev kalabalıklaşır işte.
Sorma yahu, takım iş çıkarıyor bu sıralarda bana hep.
Bugün 1 odaya girişeceğim. Özge'nin tarifle de aşure deneyeceğim. Aman olmaz diye boşverecektim ama pek güzel anlatmış.
Ben de bakayım bir bisikletteyken tatlım. Tek bölüm mü?
Afiyet olsun, çok güzel duruyor tabak. Aslında direkt tabak hazırlayıp kahvaltı yapmak lazım. Biz tabakları önümüze alıp ortadan dolduruyoruz. Yedikçe ekleniyor, kötü oluyor.
Yine çok güzel bir menü canımİyi Akşamlar
Sabah
3 dilim peynir
1 domates
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Ara
1 Türk kahvesi
Öğlen
4 tane tavuk koftesi
1 domates
Ara
1 Türk kahvesi
Akşam
3 yemek kaşığı yeşil mercimek
3 dilim peynir ve domates
Sabah ve akşam yürüyüş yaptim
Maşallah diyeyim eşin baya çocuk seviyormuş :)Hic sorma canim benim esim bana çok kizar neden 1 tane daha dogurmadin diye evledigimizden beri inan onun çok istemeleriyle 3 tane çocuğum oldu sen nasil kadinsin git cikart hamile kal bana supriz yap der okadar çok sever anla yani canim ev dolu dolu olacak der hatta kiz birdahaki sene universiteyi kazanip giderse bak arabada yer aciliyor yatagi bosalacak keske bir çocuğum daha olsa der her hanileligimde kavga dövüsle oldu diyeyim sana
Anladım rintcim, çocukla çok zor haklısınKaptanım kahvaltıya zaman ayıramıyorum ki hiç. 7 buçukta oğlumla birlikte evden çıkıyoruz. Zaten gece uyku sıkıntılı. Evden çıkmamız ayrı olay. Anneme bırakıp oradan okula geliyorum. Derse ucu ucuna yetişiyorum. Simit de kabrinden işte teneffüstekahvaltı için en az yarım saat gerekiyor. Haşlanmış yumurta yiyemiyoeum ben. Sadece sarıaını yarım onun ki o da işe yaramıyor.
2.yi düsünebiliyor musun peki hala :)) Benim 1.den sonra çok gözüm korktu açıkçası :) Şu an ciddi ciddi düsünmüyorum çocuk.Biz çocuk olmadan önce 4 çocuk diyorduk. Bebe doğsun arada 1 buçuk yaş ideal diyorduk. Zor hamilelik ve doğum, doğum sonrası yaşadım. Oğlum alerji oldu çok zorlandık zorlu bir süreç yaşadık. Uyku... Gece gündüz uyumayan bir bebe... Derken biz ikimiz de ikinci için kendimizi hazır hissetmiyorıuz. 4 çocuk hayallerimizde bile kalmadı. Eşim çok destek olur. Oğlan onu la durduğu sürece. Oynar ilgilenir ama tabii bakım bende. Gece asla eşime gitmez mesela. 15 kere uyanırsı sabaha kadar evin içinde dolaşırdım. Şimdi 22 aylık. 2 saat kesintisiz uykular yeni başladı bizde.
Çok yorulduk vesselam.
Ahah aynenBen hayalde bile 4 cocuk hic dusunmemistim. 2. Olduktan sonra 2. Bile fazlaymis diyorum bazen. Her seye yetismek ustune uykusuz kalip ise gitmek cok zor. Canlari sag olsun artik. Olanlara iyi bakmak lazim.
Tebrik ederim canımGuanydinlar bu arada. Sanirim bu saatte tartilip bildirim yapan olmaz benden baska.
Hedefim %1 ve ustune cikmakti. Ulasamasamda yaklastim.
59/58.5/0.5/%0.85morordek
Aslında ilk doğumdan sonraki normal doğumlara kolay olur derler ama ?Bende 1 tane doğururum ikinci 10 sene sonra olur saniyordum kizim 1 buçuk yasindayken eşim 2nci yi istemeye başladi daha o bebekti benim gözumde aralarinda 2 bucuk yaş var simdii ikisidee okadar guzel anlasirkii büyük kiz kardesinin okuldan gelmesini dort gözle beklerr ozamanlar ikinciyi hic istemiyordum ama simdi iyiki dogurmusum diyorum ben bakmaktan degilde doğurmaktan korkuyorum 3 üde normal doğum oldu aklima geldikçe hala korkarim o yuzden hep uzak kaldim ama eşim çok israrcidir adamdaki çocuk aşkı benden çok fazla bana kalsa birtane eşime göre 5 tane olmali hatta bakmak olarak evet hersey annede esler sevene kadar
Tebrik ederim canımEki Görüntüle 2193036 arkadaslar evden çıkmam lazim öğlene kadar işim var disardayim kilom 75.1
Sağlık olsun kaptanicemGünaydınlar ben hala regli olamadım maalesef 4. Gün dün - 200 dü bugün - 100 gr çok üzgünüm hedef koymuşmuydum bilmiyorum bu akşama kadar regli olmazsam Dr a gideceğim şüphem pek yok ama acaba test yapsam mı
76.3/76.2/0.1/%0.13 ama bugün evdeyim wc ye çıkabilirsem tekrar tartışırım bu arada hedefim haftaya 1 kg 75.2 olmak için elimden geleni yapacağım
Tebrikler Gönülcüm çok güzel gitmiş yine de
Tebrikler rintcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?