- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.141
Ahh benim bu isim hafızam ne olacak. Görsel hafızam da yok. Baya baya hafızam yok sanırım benim. Mantıkla yürütüyorum hayatı
Aahhh ahh vende çok istiyorum dinlenebilmeyi ama işte şartlar izin vermiyor.Ferah cidden senin tempona ben oturduğum yerden dayanamıyorum bi ara ver bi dinlen bence yaa..Ben kızın okulu başlayınca okula nasıl götüreceğimi düşünüyorum şimdiden kara kara.
Çok geçmiş olsun nesi vardı?Arkadaşlaaarrr,
Nerdesiniz ??
Bugün kızım hastaydı onunla uğraştım. Biraz da kendime vakit ayırıp kitap okudum. Onun için fazla yazamadım. Sizler ne yaptınız, nasıl geçti Cuma öncesi gününüz? :)
Eşimle benim de 4 çocuk hayalimiz vardı sizin gibi. Ben 4 kardeşim eşimin çok hoşuna gidiyo. Hepimiz birbirimize çok destek oluruz. Kalabalık aile merakımız vardı yani ama ilk çocuktan sonra biraz düşünmeye başladık. Büyük kızım seninki gibi çok zorladı beni. 2. Olduktan sonra ben de Artık düşünmüyorum. Annemi düşünüyorum helal olsun kadına 4 çocuğu nasıl büyütmüş valla hakkını Ödeyemeyiz annelerimizin.Biz çocuk olmadan önce 4 çocuk diyorduk. Bebe doğsun arada 1 buçuk yaş ideal diyorduk. Zor hamilelik ve doğum, doğum sonrası yaşadım. Oğlum alerji oldu çok zorlandık zorlu bir süreç yaşadık. Uyku... Gece gündüz uyumayan bir bebe... Derken biz ikimiz de ikinci için kendimizi hazır hissetmiyorıuz. 4 çocuk hayallerimizde bile kalmadı. Eşim çok destek olur. Oğlan onu la durduğu sürece. Oynar ilgilenir ama tabii bakım bende. Gece asla eşime gitmez mesela. 15 kere uyanırsı sabaha kadar evin içinde dolaşırdım. Şimdi 22 aylık. 2 saat kesintisiz uykular yeni başladı bizde.
Çok yorulduk vesselam.
Yaşım 29 eşim 36. 3 4 yaş olsa ikinciyle arada.
Ben çok isterdim 3. olsun hayorlısıyla. Eşim de. Ama ne bakacak biri oluyor ne de biz rahat edebiliyoruz. Çünkü ikimiz de çok pirpirikliyiz hassasız. İşte böyle... Bizim 4 çocuk önce 3 e sonra 2ye düştü. Aradaki yaş 1 buçuktan 2 ye, 2den 3e 3ten dur bakalım hayırlısı'na çıktı :))
Ben daha yeni işe başladım ya hu :))
Takımın en çok ve çabuk kilo alanı olarak beni de yazabilirsin ördekcim. Ben de bu sabah 84 çıktımBende yüzleştim
morordek ördeğim beni 85 olarak liste dışındakilere ekler misin. Yanıma takımın en çok ve çabuk kilo alanı diye de ekleyebilirsin. Bildiğin en başa döndüm ya, kendimi dövesim var.
Tesekkur ederim.Tebrikler iyi vermişsin bence
Tabi canim istedigin zaman sorabilirsin. Elimden geldigince yardimci olurum.Ay ne güzel, öğretmen kaynıyormuş buralar
rint violin35 askrhpozitif
bişiye takılırsak fikir danışırız size.
Günaydınlar ben hala regli olamadım maalesef 4. Gün dün - 200 dü bugün - 100 gr çok üzgünüm hedef koymuşmuydum bilmiyorum bu akşama kadar regli olmazsam Dr a gideceğim şüphem pek yok ama acaba test yapsam mı
76.3/76.2/0.1/%0.13 ama bugün evdeyim wc ye çıkabilirsem tekrar tartışırım bu arada hedefim haftaya 1 kg 75.2 olmak için elimden geleni yapacağım
Günaydın kızlar dün giremedim yaaa. Ördekim ve takım arkadaşlarım kusura bakmayın. Hemen menümü yazayım.
Kahvaltıyı paylaşmıştım.
Öğle
Yoğurt çorbası
Yarım kabak dolması
Akşam
Fırında çupra + çoban salata
Aralarda: filtre kahve, Türk kahvesi, maden suyu
Sabah 8 dk kardiyo, akşamüstü 10 dk yoga
1 lt su. Çok az oldu biliyorum.
Aahhh ahh vende çok istiyorum dinlenebilmeyi ama işte şartlar izin vermiyor.
Siz 2.dönem mi göndereceksiniz kuzuyu Esracım.
Bende yüzleştim
morordek ördeğim beni 85 olarak liste dışındakilere ekler misin. Yanıma takımın en çok ve çabuk kilo alanı diye de ekleyebilirsin. Bildiğin en başa döndüm ya, kendimi dövesim var.
Günaydın hanımlar
Geçmişi okuyup yazayım demiştim bildirimler tamamlanmış bile. Hepinize çok teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum :) Az sonra listeyi paylaşırım zaten, yüzdemiz 0,3'ü geçmiş durumda yani ceza almıyoruzDerece yapmamız da zor ama olsun, bu dönemi de böyle kapatmış olalım. Geçen haftadan herkes ders aldı diye düsünüyorum :)
Evet hedefcim, tabağı hazırlayınca iyi oluyor, bitti mi doldurmuyorsun bir daha. Foto fazla duruyor ama mertle paylaşıyorum malum ben. Ona tabak hazırlasam da benim tabağıma gözünü diktiğinden vazgeçtim ikimize ayrı tabak hazırlamaktan
Belgesel de 1 bölümdü canım.
Ahahaaaa çok güldüm yaaa, beni de tarif etmişsin sanki.
Kardelencim bak senle biz takımın yüz kararıyız valla.Takımın en çok ve çabuk kilo alanı olarak beni de yazabilirsin ördekcim. Ben de bu sabah 84 çıktım
Biri beni durdursuuuuuuunn.
Teşekkür ederim violincim.Tesekkur ederim.
Tabi canim istedigin zaman sorabilirsin. Elimden geldigince yardimci olurum.
Sağollll canımmmm.Ferah gayet iyi gidiyorsun bebeğiiimmm. :))
İnşallah iyileşir kuzucum okul açılana kadar Esracım. İçine sindiyse mesele yok, farkta farkmış yalnız.Hahahah bu gidişle 2. Döneme kalacak gibi duruyor dimiYa ben bekledim biraz da içime sinmeyen şeyler vardı, tamamen hissi olarak... yoksa genel olarak memnundum okuldan ama hep ilkokulda da başladığı okula devam etsin fikri vardı kafamda. Bir anda aklıma geldi randevu alıp gidip şu okulu görelim mi dedim gittik gördük anlaştık. Gerçekten üzüldüm geçen sene diğer okula verdiğim paraya.
Diğer okulda;
-kahvaltıyı ben yaptırıyordum, okula yarım gün 13.00’a kadar gidiyordu biliyorsun. Ayrıca arada hamur işi (pizza-kek-börek) olayı beni rahatsız ediyordu. Öyle İngilizcesi de çok iyi değildi.
Şimdi gideceği okulda;
-Kahvaltıyı orada yapacak
-Öğle yemeği+ikindi kahvaltısı
-özellikle sordum mutfakları beyaz bayrak sertifikalı (abur cubur asla yok)
-Branş öğretmenleri çok iyi, çoğunlukla ingilizce eğitim görecek
-Tiyatro var, drama dersleri var
-Müzik odalarında her türlü müzik aleti var ve branş öğretmeni girecek derse yine...
-Satranç var
-Mart’tan sonra yüzme var
-Ambulans hizmeti var
-En önemlisi akşam 16.30’a kadar
Aradaki fiyat farkı sadece 3 bin TL!
Geçen sene yumuşak geçiş oldu bizim için diye avunuyorum şu anda ama gerçekten çok havaya atılan paraymış o okul için.
1 Ekim’de başlayacak. Tam zamanında da hasta oldu umarım birşeyi kalmaz o zamana kadar.
Aynen öyle canım ya. Ben de sana birlikte yarışalım aynıyız diyecektim şimdi. Sen önce davrandın.Kardelencim bak senle biz takımın yüz kararıyız valla.Gel ekim ortasında 79 olalım kız. Alnımızın akıyla girelim sonra listeye
Takımın en çok ve çabuk kilo alanı olarak beni de yazabilirsin ördekcim. Ben de bu sabah 84 çıktım
Biri beni durdursuuuuuuunn.
Bu 3bin TL'nin aylık 3bin TL oldugunu düsünüyorum yoksa yanılıyor muyum, ne güzel olur yanılsamHahahah bu gidişle 2. Döneme kalacak gibi duruyor dimiYa ben bekledim biraz da içime sinmeyen şeyler vardı, tamamen hissi olarak... yoksa genel olarak memnundum okuldan ama hep ilkokulda da başladığı okula devam etsin fikri vardı kafamda. Bir anda aklıma geldi randevu alıp gidip şu okulu görelim mi dedim gittik gördük anlaştık. Gerçekten üzüldüm geçen sene diğer okula verdiğim paraya.
Diğer okulda;
-kahvaltıyı ben yaptırıyordum, okula yarım gün 13.00’a kadar gidiyordu biliyorsun. Ayrıca arada hamur işi (pizza-kek-börek) olayı beni rahatsız ediyordu. Öyle İngilizcesi de çok iyi değildi.
Şimdi gideceği okulda;
-Kahvaltıyı orada yapacak
-Öğle yemeği+ikindi kahvaltısı
-özellikle sordum mutfakları beyaz bayrak sertifikalı (abur cubur asla yok)
-Branş öğretmenleri çok iyi, çoğunlukla ingilizce eğitim görecek
-Tiyatro var, drama dersleri var
-Müzik odalarında her türlü müzik aleti var ve branş öğretmeni girecek derse yine...
-Satranç var
-Mart’tan sonra yüzme var
-Ambulans hizmeti var
-En önemlisi akşam 16.30’a kadar
Aradaki fiyat farkı sadece 3 bin TL!
Geçen sene yumuşak geçiş oldu bizim için diye avunuyorum şu anda ama gerçekten çok havaya atılan paraymış o okul için.
1 Ekim’de başlayacak. Tam zamanında da hasta oldu umarım birşeyi kalmaz o zamana kadar.
Bence çok güzel fikir, hadi bu sizin hedefiniz olsunKardelencim bak senle biz takımın yüz kararıyız valla.Gel ekim ortasında 79 olalım kız. Alnımızın akıyla girelim sonra listeye
İnşallah iyileşir kuzucum okul açılana kadar Esracım. İçine sindiyse mesele yok, farkta farkmış yalnız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?