Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedef 58 aslında ama önce bi 60’ı göreyim de çokta şey etmiim diyorum 60 ‘ bi ineyim de :)))

Minnoş biraz daha iyi şimdi. En azından uyurken kulağım ağrıyor demedi. Fazla dayanıklı olduğu için artık ağrısı patlama noktasına gelince öğreniyorum neler olduğunu.....

Valla kıyafetleri elden geçirmen süper olmuş. Ben de öyle başladım. Aynı kıyafetleri 3. Tur elden geçirdiğimde resmen hafifledim.

Protein konusunda haklısın aslında. Bir dönem çok protein tükettiğim için biraz proteinden yoksun gittim birkaç gündür ama yarın biraz daha proteine dönmeyi düşünüyorum. Resmen protein krizine giriyorum zaten....

Bugünkü Menümü yazayım.

Sabah:
-1 yumurta
-4 yk makarna

Ara:
-yok

Öğle:
-3 yk bulgur
-5 yk barbunya (susuz)

Ara:
-2 adet mandalina

Akşam:
-2 kase tarhana çorba
-4 küçük biber dolma
-2 yk bulgur
Sabah sabah makarna mı? :)
Ben de dolmayı pirinçli zannettim okuyunca, aynı yorumu yapacaktım ama sonra işin aslını öğrendim :)
Yine de bence proteini artırmalısın Esracım, nitekim öğlen de barbunya ve bulgur olmuş.
Iyi aksamlar herkese. Bugunku menum
Sabah
2 has. Yumurta
Peynir

Ogle
Kabak mucver uzerine yogurt
1 elma

Aksam
Kiymali patlican yemegi
Salata

2 lt su
Spor yok
Mücver kızartma değildir diye umuyorum?

Benim de hedefim 60 ama 55-57 arası olup 60'ama kadar opsiyoum olsun istiyorum.

Maşallah, aslında çok mız mız olmayan çocuk iyidir ama son anda öğrenmek sıkıntı tabi.

Eldene geçirdim derken kaldırdım :) Şu kilolar gidene kadar dursunlar da sonradan daha eleyeceğim ama eşim için sadece ev tshirtlerini azaltabildim.

Iyi aksamlar herkese. Bugunku menum
Sabah
2 has. Yumurta
Peynir

Ogle
Kabak mucver uzerine yogurt
1 elma

Aksam
Kiymali patlican yemegi
Salata

2 lt su
Spor yok

Çok başarılı olmuş.

Evet hanımlar menü yazan çok az kişi olmuş bugün de. Yarın güzel sonuçlar alalım lütfen

Yarın sonuçlar çok iyi olacak bence.

Ben de oyleyim ya 3.5 saat uykuyla okuLa gittim. Uyumadi bizimki de

Ben de denemeyi dusunuyorum senin tarifi. Usemmnmezsem tabi. Hic yapmadim daha once de
Illaki şimdi yapmasanda baska zaman mutlaka deneyin canim az ölçüde ama inan koca tencere çıkıyor

Canim bencede koymayın inciri sevmiyenler kesinlikle koymasin
Evet evet en sonunda tadina bakarsın baktin az sekeri viraz daha eklersin mesele 1 bardak yada yarim su bardagi senin damak tadina bagli
Yorumlarda sekerini çok az bulanlat olmustu

Ahaha bu erkeklere de çocuk yetmiyor, sanki kendileri bakıyorlar
Hic sorma canim benim esim bana çok kizar neden 1 tane daha dogurmadin diye evledigimizden beri inan onun çok istemeleriyle 3 tane çocuğum oldu sen nasil kadinsin git cikart hamile kal bana supriz yap der okadar çok sever anla yani canim ev dolu dolu olacak der hatta kiz birdahaki sene universiteyi kazanip giderse bak arabada yer aciliyor yatagi bosalacak keske bir çocuğum daha olsa der her hanileligimde kavga dövüsle oldu diyeyim sana

İyi geceler kızlar 2 gündür yine okuyup yazamadım kız fırsat vermiyor kasvetli hava oğlum okula öğretmene alismadi zorluk yaşıyor yine sıkıntılı günler oldu .
Inşallah sonuçlar iyiy olcak bu hafta.
bende listede değilim diye biraz abartım galiba..
bugün menü yazmiyim çok çok karbonhidrat tatlı vs var spor yok. hepiniz topa tutsaniz az bugün

Kaptanım kahvaltıya zaman ayıramıyorum ki hiç. 7 buçukta oğlumla birlikte evden çıkıyoruz. Zaten gece uyku sıkıntılı. Evden çıkmamız ayrı olay. Anneme bırakıp oradan okula geliyorum. Derse ucu ucuna yetişiyorum. Simit de kabrinden işte teneffüste kahvaltı için en az yarım saat gerekiyor. Haşlanmış yumurta yiyemiyoeum ben. Sadece sarıaını yarım onun ki o da işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…