- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.101
Bir anda artı görmek çok fena pamukcum, insan şeyler oluyor. Bu hafta sadece sporla götüreyim hem de tartılmayayım. Haftaya tam moda gireyim diyorum. Senin hedef kaç? 60 mı?
Şimdi nasıl iyi mi kızın? Ben eliptikteyim. Sonra kitap okuyacağım.
Bugün giysileri 1 tur elden geçirdim.
Menünün hafif olmuş ama 1 tını protein eklersen daha iyi olabilirdi.
Fen benimSinif ogretmeniyim ben. Senin neydi
Sabah sabah makarna mı? :)Bugünkü Menümü yazayım.
Sabah:
-1 yumurta
-4 yk makarna
Ara:
-yok
Öğle:
-3 yk bulgur
-5 yk barbunya (susuz)
Ara:
-2 adet mandalina
Akşam:
-2 kase tarhana çorba
-4 küçük biber dolma
-2 yk bulgur
Mücver kızartma değildir diye umuyorum?Iyi aksamlar herkese. Bugunku menum
Sabah
2 has. Yumurta
Peynir
Ogle
Kabak mucver uzerine yogurt
1 elma
Aksam
Kiymali patlican yemegi
Salata
2 lt su
Spor yok
Hedef 58 aslında ama önce bi 60’ı göreyim de çokta şey etmiim diyorum 60 ‘ bi ineyim de :)))
Minnoş biraz daha iyi şimdi. En azından uyurken kulağım ağrıyor demedi. Fazla dayanıklı olduğu için artık ağrısı patlama noktasına gelince öğreniyorum neler olduğunu.....
Valla kıyafetleri elden geçirmen süper olmuş. Ben de öyle başladım. Aynı kıyafetleri 3. Tur elden geçirdiğimde resmen hafifledim.
Protein konusunda haklısın aslında. Bir dönem çok protein tükettiğim için biraz proteinden yoksun gittim birkaç gündür ama yarın biraz daha proteine dönmeyi düşünüyorum. Resmen protein krizine giriyorum zaten....
Iyi aksamlar herkese. Bugunku menum
Sabah
2 has. Yumurta
Peynir
Ogle
Kabak mucver uzerine yogurt
1 elma
Aksam
Kiymali patlican yemegi
Salata
2 lt su
Spor yok
Evet hanımlar menü yazan çok az kişi olmuş bugün de. Yarın güzel sonuçlar alalım lütfen
Yaa insallah hedefcimYarın sonuçlar çok iyi olacak bence.
Illaki şimdi yapmasanda baska zaman mutlaka deneyin canim az ölçüde ama inan koca tencere çıkıyorBen de oyleyim ya 3.5 saat uykuyla okuLa gittim. Uyumadi bizimki de
Ben de denemeyi dusunuyorum senin tarifi. Usemmnmezsem tabi. Hic yapmadim daha once de
Canim bencede koymayın inciri sevmiyenler kesinlikle koymasin
Ahh benim bu isim hafızam ne olacak. Görsel hafızam da yok. Baya baya hafızam yok sanırım benim. Mantıkla yürütüyorum hayatı
Kusura bakma şekerim. Eşim incirsiz olsa dedi. Sevmiyor pek. İncir de koymayınca şekeri ne kadar fazla koyayım? Gerekirse sonradan da eklenir mi?
Ben de oyleyim ya 3.5 saat uykuyla okuLa gittim. Uyumadi bizimki de
Ben de denemeyi dusunuyorum senin tarifi. Usemmnmezsem tabi. Hic yapmadim daha onc
Bir gün önce islat yarin yap canim daha kolay olur ama sen tek tek dudukkude hasla tencerede uzun surerKarabibercim ben dünden bakliyatları ıslatmamıştım. Bugün ıslatayım yarın mı yapayım yoksa böyle de olur mu?
Hic sorma canim benim esim bana çok kizar neden 1 tane daha dogurmadin diye evledigimizden beri inan onun çok istemeleriyle 3 tane çocuğum oldu sen nasil kadinsin git cikart hamile kal bana supriz yap der okadar çok sever anla yani canim ev dolu dolu olacak der hatta kiz birdahaki sene universiteyi kazanip giderse bak arabada yer aciliyor yatagi bosalacak keske bir çocuğum daha olsa der her hanileligimde kavga dövüsle oldu diyeyim sanaAhaha bu erkeklere de çocuk yetmiyor, sanki kendileri bakıyorlar
Bende islatiyorum canim malzeme ölçüsü cok az ve cok kolayKarabiberin tarifini bilmiyorum hedefcim ama biz hep bir gün önceden bugday, fasulye ve nohutu ıslatıyoruz
Evet canim oyle yap bak nohut ve kuru fasulye haslamasini sen onceden nasil hasliyorsan oyle yap ama su olcusune dakkasina herseyine uyOnun tarifi de öyleydi ama ben gözden kaçırmışım ördeğim. O zaman bu gece bırakayım yarın yapayım.
Sakin öyle düşünmeyin inanin yapmışsınız birkez ve yine yaparsinizaynen gün bitsin diye dua ediyorum
Hosbuldum canım eski azmin mi ve iradem yok malesef
Sende mi öğretmensin
baklıyatları ıslatınca daha kolay oluyor canım
İnşallah bak beni fena gaza getirdinHadi olalım! :)) Yılbaşına kadar 60 olalım! Neden olamayız? Çok istersek oluruz bence :)))
Aynen canimCanım inşallah bir an önce olurum şiş hissediyorum kendimi yaa 3 gün gecikti yarın ki korkum ödem olur diye diyetisyen in tartısı ile farkı öğrendim ona göre olmadı evdeki tartıya devam ederim
Kaptanım kahvaltıya zaman ayıramıyorum ki hiç. 7 buçukta oğlumla birlikte evden çıkıyoruz. Zaten gece uyku sıkıntılı. Evden çıkmamız ayrı olay. Anneme bırakıp oradan okula geliyorum. Derse ucu ucuna yetişiyorum. Simit de kabrinden işte teneffüsteHaklamaktan?
Güzel menü violincim
Keşke spor da olabilse
Elimizden gelse biz de yakacağız ama merkezi sistem, o sebeple bekliyoruz belki yakarlar diye.
Ah öglenki yarım gözleme daha güzel bi şeyler olabilirdi sankiiii
İnsallah atlatırsınız kaptanicem kısa zamanda.
Ya oralara nasıl özeniyorum. Dün burası 10 derece, memleket 25 derece... Ah ne işim var Ankara'da dedim kendi kendime
rintcim sabah kahvaltılarında yumurta vs yapman zor mu oluyor? Genelde hep simit görüyorum. Bu farklıymıs gerci ama bunda da yine kh agırlıklı patates falan.
Protein agırlıklı bi kahvaltı yapsan daha iyi olur sanki..
Bisküvi
Sibelcim sen hatalarını biliyorsun aslında ama işte iradee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?