- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.081
Karabiberin tarifini bilmiyorum hedefcim ama biz hep bir gün önceden bugday, fasulye ve nohutu ıslatıyoruzKarabibercim ben dünden bakliyatları ıslatmamıştım. Bugün ıslatayım yarın mı yapayım yoksa böyle de olur mu?
Karabiberin tarifini bilmiyorum hedefcim ama biz hep bir gün önceden bugday, fasulye ve nohutu ıslatıyoruz
aynen gün bitsin diye dua ediyorumUff, uykusuz bir gün çekilmez oluyor.
Hosbuldum canım eski azmin mi ve iradem yok malesefAy harikasın. Muazzam kilo vermişsin.... Yine yaparsın neden yapamayasın. Aramıza hoşgeldin. Güzel başlangıçların olsun Merve.
Sende mi öğretmensinBen de oyleyim ya 3.5 saat uykuyla okuLa gittim. Uyumadi bizimki de
baklıyatları ıslatınca daha kolay oluyor canımKarabibercim ben dünden bakliyatları ıslatmamıştım. Bugün ıslatayım yarın mı yapayım yoksa böyle de olur mu?
Hoşgeldin aramıza.
Ben de yılbaşında istiyorum 60 olmak ama cesaret edemiyorum hedef koymaua
Doktordan gelince balik kizartmaya geçtim gelemedim haber etmeye rahim kalinlasmasi var dedi 40 yasinda olduğumuz için artik yavas yavas düzensizliklerin basladigini söyledi ve ilac yazdi regl söktürücü verdi
Bu gruba katildiktan sonra tam 10 kilo verdim canim ve daha yeni farkediliyorum okadar guzel duyguki kilomu verdin sen demeleri
Ayy bende istiyorum ama olamam gibi geliyor yılbaşına kadar
Hedefcim sen şu an kaç kilosun ki? Sanki 60 lara indiğini hatırlıyorum ya?
morordek
Kahvaltı
Eki Görüntüle 2192736
Peynirli, maydanozlu omlet
Öğle
Yarım kaşarlı gözleme
Akşam
Eki Görüntüle 2192735
Haşlanmış nohut, yoğurt, pul biber.
Aralarda
2 sütlü filtre kahve
1 Türk kahvesi
2 kupa bitki çayı.
Yarım avuç Antep karası
Annem ve kızkardeşin geldiğinden girip yazamadım. Evde de 4 çocuk.
Yorgunluktan çatlyacağım ben yaaaa. O kadar halsizim ki. Havalardan herhalde.
Evet, indim Pamukcum ama tam 60 çok zor bir rakam geliyor. Aslında 7-8 kilom var ama tam gaz gidemiyorum.
Evet ben 1 poşet ayirdim bile küçük bir adım ama olsun . devamı gelir. oyuncaklarında bir kısmını kaldırdım
Akşam biraz fazla karbon olmuş gibi geldiBugünkü Menümü yazayım.
Sabah:
-1 yumurta
-4 yk makarna
Ara:
-yok
Öğle:
-3 yk bulgur
-5 yk barbunya (susuz)
Ara:
-2 adet mandalina
Akşam:
-2 kase tarhana çorba
-4 küçük biber dolma
-2 yk bulgur
Ben de ogretmenim canimaynen gün bitsin diye dua ediyorum
Hosbuldum canım eski azmin mi ve iradem yok malesef
Sende mi öğretmensin
baklıyatları ıslatınca daha kolay oluyor canım
Benim gunum diger gunler gibi cok yorgun geciyo. Bitmeyen is yapmislar sanki ya uykusuzlukta cabasi.Arkadaşlaaarrr,
Nerdesiniz ??
Bugün kızım hastaydı onunla uğraştım. Biraz da kendime vakit ayırıp kitap okudum. Onun için fazla yazamadım. Sizler ne yaptınız, nasıl geçti Cuma öncesi gününüz? :)
Branşın ne kiBen de ogretmenim canim
Benim gunum diger gunler gibi cok yorgun geciyo. Bitmeyen is yapmislar sanki ya uykusuzlukta cabasi.
Ah işte aynı durumdayız. 68’le ilk diyete başlamıştım. 61.00 geçen mart ayında görmüşüm. Yazın tatilden bir döndüm 67 kiloyum! Şokk... Hala onun ceremesini çekiyorum. Şu an 64.5 oldum. Hadi yine inelim 60’ı görelim hedefcim. Birbirimizi takip edelim aslında hedeflerimizde kilolarımızda çok yakın.
Bu arada şu ana kadar motivasyonum sıfırın altındaydı. Şu an bi toparlanır gibiyim hadi sende heveslen de yapalım bu işi çözelim artık.
Arkadaşlaaarrr,
Nerdesiniz ??
Bugün kızım hastaydı onunla uğraştım. Biraz da kendime vakit ayırıp kitap okudum. Onun için fazla yazamadım. Sizler ne yaptınız, nasıl geçti Cuma öncesi gününüz? :)
Bugünkü Menümü yazayım.
Sabah:
-1 yumurta
-4 yk makarna
Ara:
-yok
Öğle:
-3 yk bulgur
-5 yk barbunya (susuz)
Ara:
-2 adet mandalina
Akşam:
-2 kase tarhana çorba
-4 küçük biber dolma
-2 yk bulgur
Canım inşallah bir an önce olurum şiş hissediyorum kendimi yaa 3 gün gecikti yarın ki korkum ödem olur diye diyetisyen in tartısı ile farkı öğrendim ona göre olmadı evdeki tartıya devam ederimSira sende gecikme sirasi kaptanim
Benim eşim nasil üzüldü hamile cikmadim diyeee adam hayal bile kurmuss morali çok bozuldu kazaylada olsa keske kalsaydin dedi
Akşam biraz fazla karbon olmuş gibi geldi
Dolmada pirinçli diye düşündüğüm için benDolmayı tamamen kıymadan yapmıştım hiç pirinç yok içinde. :) Ama tarhana da unlu sonuçta belki o konuda haklı olabilirsin bilemedim bi düşüneyim bunu. :))
Sinif ogretmeniyim ben. Senin neydiBranşın ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?