Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uff, uykusuz bir gün çekilmez oluyor.
aynen gün bitsin diye dua ediyorum

Ay harikasın. Muazzam kilo vermişsin.... Yine yaparsın neden yapamayasın. Aramıza hoşgeldin. Güzel başlangıçların olsun Merve.
Hosbuldum canım eski azmin mi ve iradem yok malesef
Ben de oyleyim ya 3.5 saat uykuyla okuLa gittim. Uyumadi bizimki de
Sende mi öğretmensin
Karabibercim ben dünden bakliyatları ıslatmamıştım. Bugün ıslatayım yarın mı yapayım yoksa böyle de olur mu?
baklıyatları ıslatınca daha kolay oluyor canım

Geçmiş olsun karabibercim. Umarım en kısa zamanda rahata kavuşursun. Eminim olamamak insana sıkıntı yapar...

Ferah cidden senin tempona ben oturduğum yerden dayanamıyorum bi ara ver bi dinlen bence yaa..Ben kızın okulu başlayınca okula nasıl götüreceğimi düşünüyorum şimdiden kara kara.

Evet, indim Pamukcum ama tam 60 çok zor bir rakam geliyor. Aslında 7-8 kilom var ama tam gaz gidemiyorum.

Ah işte aynı durumdayız. 68’le ilk diyete başlamıştım. 61.00 geçen mart ayında görmüşüm. Yazın tatilden bir döndüm 67 kiloyum! Şokk... Hala onun ceremesini çekiyorum. Şu an 64.5 oldum. Hadi yine inelim 60’ı görelim hedefcim. Birbirimizi takip edelim aslında hedeflerimizde kilolarımızda çok yakın.
Bu arada şu ana kadar motivasyonum sıfırın altındaydı. Şu an bi toparlanır gibiyim hadi sende heveslen de yapalım bu işi çözelim artık.

Evet ben 1 poşet ayirdim bile küçük bir adım ama olsun . devamı gelir. oyuncaklarında bir kısmını kaldırdım

Tebrikler sinel, aramıza hoş geldin. Bizde küçük adımlarla başladık zaten. Gerisi geliyor merak etme. Rahatladıkça rahatlayasın geliyor.

aynen gün bitsin diye dua ediyorum

Hosbuldum canım eski azmin mi ve iradem yok malesef

Sende mi öğretmensin
baklıyatları ıslatınca daha kolay oluyor canım
Ben de ogretmenim canim
Benim gunum diger gunler gibi cok yorgun geciyo. Bitmeyen is yapmislar sanki ya uykusuzlukta cabasi.

Bir anda artı görmek çok fena pamukcum, insan şeyler oluyor. Bu hafta sadece sporla götüreyim hem de tartılmayayım. Haftaya tam moda gireyim diyorum. Senin hedef kaç? 60 mı?

Şimdi nasıl iyi mi kızın? Ben eliptikteyim. Sonra kitap okuyacağım.
Bugün giysileri 1 tur elden geçirdim.

Bugünkü Menümü yazayım.

Sabah:
-1 yumurta
-4 yk makarna

Ara:
-yok

Öğle:
-3 yk bulgur
-5 yk barbunya (susuz)

Ara:
-2 adet mandalina

Akşam:
-2 kase tarhana çorba
-4 küçük biber dolma
-2 yk bulgur

Menünün hafif olmuş ama 1 tını protein eklersen daha iyi olabilirdi.

Sira sende gecikme sirasi kaptanim
Benim eşim nasil üzüldü hamile cikmadim diyeee adam hayal bile kurmuss morali çok bozuldu kazaylada olsa keske kalsaydin dedi
Canım inşallah bir an önce olurum şiş hissediyorum kendimi yaa 3 gün gecikti yarın ki korkum ödem olur diye diyetisyen in tartısı ile farkı öğrendim ona göre olmadı evdeki tartıya devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…