- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.181
Çok güzel görünüyor afiyet olsunBugün fazla çıkmanın bedeli olarak sabah sadece 1 avuç içi kadar yulaf kepeği gevreği ve filtre kahve ile kahvaltı yaptım. Öğlen; zeytinyağlı pırasa ve yoğurt yedim. 2 ara öğün yaptım. İlkini 15.00’da 2 kızarmış yağsız yumurta ile şimdiki ara öğünümü ise bugarda pişmiş tarçınlı-bademli elma ile yapıyorum. Tatlı krizine girmemek için böyle birşey yapmayı denedim ve daha önce işe yaradı. Ayrıca kabızlık problemi olanlar için de şiddetle tavsiye ediyorum...
Evet Gonulcum izne ayrıldı. Baya oldu hatta.
Benim de mantığım devlet okulu diyor ama ne yalan söyleyeyim bir türlü de içime sinmiyor. Bilmiyorum ne yapacağım. Neyse daha en az 2 senem var o zaman düşünürümYaaaa demeyeyim dedim ama çok pahalı özel kreşler ve ben hiç sıcak bakmıyorum gerçekten. Evet belki eğitimleri güzeldir vs. Ama içinde okumak öğrenmek olan çocuk her şekilde öğreniyor. Biraz annelerin vicdanıyla, duygusallığı ve korumacılığıyla oynuyorlar açıkçası benim kanaatimce. Ben her zaman devlet okullarından yanayım, lise döneminde koleje gönderebilirim. Belki o zamana kadar Üniversite sınavları kalkar, güzel olur değil mi.
Hayaller.... hayatlar....
Ekle canım iyi olur..Cikilatacanavari kuzum neredesin? Bugün kilo bildirirsin diyordum.
Hadi artık kaldığın yerden devam et hamile olana kadar :)
askrhpozitif bu arada üst mesajdaki gruplara seni de eklememi ister misin? Sen gelmeden önce konuşulmuştu galiba. Spor yarışması yapıyoruz. Istersen ekleyebilirim. Gerci bebeğin küçük belki spora henüz ağırlık veremeyebilirsin. Tercihi sana bırakıyorum
kardelelen321 bence seni de ekleyeyim gruplara :)
Oooo sibel toplight ve ozlemcim hadi başlıyoruzBu arada değişiklik olmazsa galiba 4.yüz.
3.lüğü de kıl payı kaçırdık
Neyse... Kısmet değilmiş. Zaten performansın son haftasıydı. Haftaya yeni tur başlıyor. Güzel bir giriş yapalım..
Bu arada grupları oluşturuyorum. Evet, şu an
1. Grup:fancynancy balpamuk hedef38beden
2. Grup:si_bel Deniz ve Kum toplight ve 0zlem
Hadi bakalım haftaya cumaya dek menüler yarışsın
Gruplara katılmayanlar yarışmasalar da gözüm üzerlerinde. Nitekim listedeki çoğu kişi katılmayı tercih etmedi. Unuttuğum/atladığım varsa da ekleyebilirim.
Kızlaaaarrr, özellikle sevgili öğretmenlerimiz; Veli toplantısından döndüm de bu robotik kodlama hakkında fikir verebilecek olan var mı? İlkokul 1 için iyi midir? Erken midir? Gerekli midir?
Aminnnn.
Kızabilirsiniz belki ama artık haberleri nadiren izliyorum.
Kimse dünyaya kazık çakmıyor nasılsa Sibelcim. Biz güzel evlatlar yetiştirelim ki; dünyada güzel olsun
Çok güzel görünüyor afiyet olsun
Aslında geri döneceğim diyordu ama gelmedi.
NerdesinCherry Mom
Benim de mantığım devlet okulu diyor ama ne yalan söyleyeyim bir türlü de içime sinmiyor. Bilmiyorum ne yapacağım. Neyse daha en az 2 senem var o zaman düşünürüm
Bu arada değişiklik olmazsa galiba 4.yüz.
3.lüğü de kıl payı kaçırdık
Neyse... Kısmet değilmiş. Zaten performansın son haftasıydı. Haftaya yeni tur başlıyor. Güzel bir giriş yapalım..
Bu arada grupları oluşturuyorum. Evet, şu an
1. Grup:fancynancy balpamuk hedef38beden
2. Grup:si_bel Deniz ve Kum toplight ve 0zlem
Hadi bakalım haftaya cumaya dek menüler yarışsın
Gruplara katılmayanlar yarışmasalar da gözüm üzerlerinde. Nitekim listedeki çoğu kişi katılmayı tercih etmedi. Unuttuğum/atladığım varsa da ekleyebilirim.
Canim okuldan çok öğretmen önemli sayfamizda öğretmenler var ama onlar daha iyi bilir ben ogretmenlerimizden çok memnun kaldimÇok güzel görünüyor afiyet olsun
Aslında geri döneceğim diyordu ama gelmedi.
NerdesinCherry Mom
Benim de mantığım devlet okulu diyor ama ne yalan söyleyeyim bir türlü de içime sinmiyor. Bilmiyorum ne yapacağım. Neyse daha en az 2 senem var o zaman düşünürüm
Tamam canım o zaman seni de ilk gruba ekliyorum.Ekle canım iyi olur..
Yarışma gruplar arası olacak karabibercimOooo sibel toplight ve ozlemcim hadi başlıyoruz
Şimdi biz karşı taraftan daha çok kili vermeyemi çalışacağız yoksa biz birbirimizlemi yarisiyoruz
1.5 yaşına çok az kaldı hedefcim :)Yok artık. Daha yeni doğdu sanki umut. Okul çağı gelmiş.
Çok haklısın aslında, iş öğretmende bitiyor. İşte iyice bi araştırmak lazım. Daha çok var ben o yüzden şu an çok farazi konuşuyorum :) son kararım ne olur kimbilirCanim okuldan çok öğretmen önemli sayfamizda öğretmenler var ama onlar daha iyi bilir ben ogretmenlerimizden çok memnun kaldim
Hayirrrr biz sizi geçeceğiz
Tamam canım o zaman seni de ilk gruba ekliyorum.
Yarışma gruplar arası olacak karabibercim
Karşı takımdan daha çok spor yapmanız gerek :)
1.5 yaşına çok az kaldı hedefcim :)
Bana da daha dün doğdu gibi geliyor ama küçük bir çocuk oldu resmen :)
Birşey değil canim zamanla artik dahada elin alışır canimAaa yazmayı unuttumDeniz ve Kum aşureyi yaptım bugün. Sadece şekeri 1 tık kaçırmışım. Onun haricinde gayet güzel oldu, teşekkür ederim
Verdiğimiz kilolarda onemlimi yoksa sadece spormu önemliTamam canım o zaman seni de ilk gruba ekliyorum.
Yarışma gruplar arası olacak karabibercim
Karşı takımdan daha çok spor yapmanız gerek :)
1.5 yaşına çok az kaldı hedefcim :)
Bana da daha dün doğdu gibi geliyor ama küçük bir çocuk oldu resmen :)
Çok haklısın aslında, iş öğretmende bitiyor. İşte iyice bi araştırmak lazım. Daha çok var ben o yüzden şu an çok farazi konuşuyorum :) son kararım ne olur kimbilir
Yaaa di miiiiŞaka gibi gerçekten. Artık yatamıyorum karnımdan dediğin günler dün gibi,
Şimdilik spor diye düşünmüştük ama aslında cuma günü verilen kilolara göre yüzdeleri de karşılaştırabiliriz isterseniz.Verdiğimiz kilolarda onemlimi yoksa sadece spormu önemli
Bu hafta daha aktif olacağım sporda inşallah
Devlete gönderince hala en yakın okula gönderme şartı devam ediyor değil mi? Şu an oturduğum semtteki devlet okuluna göndermem, bu konuda çok netim.İnan bana biz de 1 yaşından beri daha çok var diye diye o gün birden geldi :) Açıkçası hep konuşuyorduk özel mi/devlet mi? konusunu. İnan ben devlet okuluna gönderebilirim diye ikametimi bile almadım doğup büyüdüğüm semtten. Devlet okuluna göndereceksen bence önce semt sonra öğretmen önemli. Şu dönemde en önemli şey güvenlik aslında.... onun için güvenliğinden de emin olduğun nir yer olmalı veya rahat iletişim kurabileceğin bir okul yönetimi. Biz bir anda karar verdik. Hadi gidip bir bakalım dedik evde otururken. Bir anda kalktık gittik. Ancak okul daha önceden bilgi aldığım, özele verirsem burası olabilir diye düşündüğüm bir yerdi. Daha önce bir çok arkadaşımdan da geri bildirim aldığım bir okul. Yönetim de çok ulaşılabilir ve güvenilir geldi. O anda karar verdik. Hızlı oldu ancak içime sindi. Umarım okul başlayınca da aynı şeyi söyleyebilirim... :) sonuç olarak; nereye giderse gitsin bence en önemli şey; önce güven, iletişim ve şeffaflık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?