Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok hastayım. Yine, midem kötü.
Tüm gün sadece 2 kase çorba ve 1 muz yiyebildim. Spor yok maalesef
Gecmis olsun Rintcim
morordek

Yolculuk olsa keske. Anaokuluna gidene 1 canta, kucugu halasina birakiyoruz bu ara ona bir canta,bir cantada benim beslenme cantam. Sira sira diziyorum aksamdan.
Gecmis olsun.

fancynancy gecmis olsun canim size de.

Gecmıs olsun Allah sıfa versın.

Aaa çok geçmiş olsun cnm iyi mi baban şimdi ya biz bu takıma bi kurşun mu doktursek
Kaptanım çok geçmiş olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun canım. Herşey üstüste gelmiş. Üzerinizde nazar mı var nedir.

Çok geçmiş olsun kaptaniçem
Cidden bi kurşun falan mı döktürsek ne kadar üst üste gelmiş her şey

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah iyj olur hersey diyetisyeninde iyi çıkar

kızlar teşekkür ederim
allaha şükür anjiyo sonucu iyi çıktı
yeni diyetisyen iyi birine benziyor
2 hafta içinde düzensiz beslenmeye ve regliye ragmen kg vermişim bu güzel haber
oğlana haftaya ultrason çekilecek
bu arada çok sevdiğim bir ablam vardı öğleyin o aradı herşey üstüste gelmiş müsait olunca haber ver ben geleyim bi kurşun dökeyim size dedi içinize mi doğdu nedir?

Oh iyi iyi. Herşey halloluyo birer birer. Sevindim.

Ya bize de döksün biri

Durumlardan haberi yokken mi aradı kaptanım?

Çok geçmiş olsun kaptanım

Geçmiş olsun karabibercim.
Sağol canim benim

atladım ben ne bu anlatın hele
Karin kasi egzersizi canim telefona indiriyorsun günlük hareketleri var

30 günlük egzersizler oluyo ya playstore dan indiriyorsun. Karın kası egzersizi diye arattır canım. Sonuna kadar yapsam çok iyiydi de olmadı. Tekrar baştan başlamayı düşünüyorum ama.
Yarinki hareketkeri sabirsizlikla bekliyorum çok hoşuma gitti

Geçmiş olsun canım okulda hasta olmamak mümkün değildir herhalde

Geçmiş olsun canım

Yolculuk olsa keske. Anaokuluna gidene 1 canta, kucugu halasina birakiyoruz bu ara ona bir canta,bir cantada benim beslenme cantam. Sira sira diziyorum aksamdan.

Gecmis olsun.

fancynancy gecmis olsun canim size de.

Çok teşekkür ederim. Bugün toparlandım şükür :)

30 günlük egzersizler oluyo ya playstore dan indiriyorsun. Karın kası egzersizi diye arattır canım. Sonuna kadar yapsam çok iyiydi de olmadı. Tekrar baştan başlamayı düşünüyorum ama.
Evet bir ara 4 5 gün yapmıştım resmen baklavanin 1 i çıktı piyasaya ama tabi 1 15 gün yapmadım başlasam Iyi olcak

Inşallah canım güne vuraman iyi oldu valla bi durup düşündüm bende 55 57 olsam bir 5 kilo vermek 3 ayda mümkün 2 ser kilodan neden olmasın zaten yavaş gitcek kilolardayim
sen benden önce verirsin daha motivelisin

Evet aslında zevkle bakıyor ama dediğin gibi folik asit çocukları bence de, annem "sen hiç böyle değildin" diyor. Bugun işyerinde de arkadaslarla konustuk, bir arkadasım 8 kardesmiş örnegin, şu an 8 çocuğum oldugunu düsünemiyorum Eskiden çocuk bakmak kolaydı diyormus o kadın da, torunlarına bakmak zor geliyormus, bunlar bi farklı diyormus. Diğer arkadasımın da kv'si oğlu için "ben seni oturturdum yarım saat oturur oynardın" diyormus. Nerde bu oturup oynayan cocuklar simdi diyoruz, bizimkiler zıpır zıpır
Aaa di mi çocuklar 2 olunca her birine ayrı canta tabi :)
Döktür kaptanicem ya, gerci cidden nazar cıkmasını saglıyor mu bilmiyorum da belki faydası olur.

Inşallah canım güne vuraman iyi oldu valla bi durup düşündüm bende 55 57 olsam bir 5 kilo vermek 3 ayda mümkün 2 ser kilodan neden olmasın zaten yavaş gitcek kilolardayim
sen benden önce verirsin daha motivelisin

Aynen ne var ki aslında düşününce bu kadar sürelerde ama bir noktadan sonra işler zorlaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…