- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #295.521
Çok sağol canim önemli değilkarabiber sizede geçmiş olsun canım siz kaynadinjz sanki arada yazdım mi bilemedim bugün sadece ip atladim ben galiba kaybediyoruz yarışi
güzel menü bakalım. yarına etkisi iyi olur inşallahIyi aksamlar herkese. Bugunku menum
Sabah
2 dilim ekmek arasi kasar
Ogle
yulaf lapasi
Aksam
3 has. Tavuk baget
Yogurt
1 mandalina
2 lt su
kim tutar seni maşallah vallaÇok pis gaza geldim indirdigim göbek hareketlerini birdaha yaptim ve bacak ve kalca hareketlerinide indirdim aksam egzersizini yaptim o programda çok hoşuma gitti
menüde iyi sporlarini yazsaydin ördekcim kaydetseydiSabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 dilim domates
Ara
1 Türk kahvesi
Öğlen
4 yemek kaşığı kabak yemegi
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Akşam
1 dilim ekmek
Peynir
4 zeytin
Domates ve salatalik
Çok geçmiş olsun kaptaniçem hepsi hayırlarla sağlıkla hallolur inşallahKızlar babam anjiyo dan çıktı küçük oğlumda kum veya taş dökme ihtimali çıktı diyetisyenim değişti artık isyan etme durumundayım Allahım yardımcım olsun
Az sonra yeni diyetisyenle görüşeceğim bakalım ne olacak geçmişi okuyamadım fırsat buldukça. Gelir size anlatırım yarını merak ediyorum bakalım ne olacak
Çok geçmiş olsun canımSağol canim benim bende çok korkarim ogunde düşündüm allahim dusse biryerine kirilsa alciya alinsa ne yaparim diyeee bir kac gün sonra bu oldu ve bir gun önce esim giderken kirmizi ışıkta gelip arkadan carpmislar arabanin arkasi bayagi kötü olmuş dun tamire verdik aksamina oğlan böyle oldu ve esim pazar 1 aylığına kayseriye egitime gidiyor evde olmicak
Gecmis olsun canim.Günaydın kızlar..Kusurabakmayin kaç gündür bakamadım buraya rahatsızım baş ağrım da geçmiyor. Dün yine 3 ilaç içtim yine ağrım var..
Kilom da 80 malesef..
Insalah hepiniz güzel kilolar vermissinizdir..
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar..Kusurabakmayin kaç gündür bakamadım buraya rahatsızım baş ağrım da geçmiyor. Dün yine 3 ilaç içtim yine ağrım var..
Kilom da 80 malesef..
Insalah hepiniz güzel kilolar vermissinizdir..
mandalinaya bende dur diyemiyorumBende bugün sadece 200 ip 50 bacak hareketi yaptımmorordek
şu menüleride yazsam iyi olcak ama çok yiyorum utanıyorum hiç boş durmuyor ağzım en az 5 mandalina diyim git gel yiyorum bugün kaçamak yoktu ama çok yedim üzümünden kuruyemişe çok yedim
1. Sınıf canım.Geçmiş olsun canım. Kaçıncı sınıfa gıdıyor kızın.
Sorma sorma. Hepsi kuduruk.Geçmiş olsun canım ay oyun falan oynamayı bilmiyorlar ya öğlen çocuğu almaya gidiyorum hep alt alta üst üste itis kakis güreş kız erkek fatketmiyor hepsi öyle bir koşus kızda kucakta ancak geçiyorum ablalar abiler ne oynuyor diyo bebe . seneye ne olcak bilmiyorum valla.
çok geçmiş olsun canım bizde el ayağı bitirdik derken dünden beri çok ciddi öksürüyor evde ventolin ile iburamin vardı sanırım ventolin öksürüğü arttırdı,ateşte başladı olmadı akşam acile de götüreyim ,evdeyken bu çocuk nasıl hastalandı anlamadım ,kreşe de göndermiyorum bir haftadır.Kızlar günaydın. Kilo bildirimimmorordek . 83,9
Oğlum hastadün sabahtan beri hastanedeyiz. 40 derece ateşle başlayıp bronşlarına inen bir virüs. Hava veriyoruz. Nefes alıp verirken biraz zorlanıyor. 1 hafta boyunca da hava vereceğiz, fırsat bulursam uğramaya çalışırım ama keyfim yok kızlar ya, kızım da parmağını incitmiş ağrıyor diye ağlıyor İnşallah kırık çıkık değildir. Beni bu hafta idare edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?