Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım ya çok geçmiş olsun migren mi vardı canım ya

Tebrikler

çok geçmiş olsun canım ya acil şifalar hastalık sezonu açıldı hava falan çok zor oluyor heleki hastanede allah kolaylık versin

Geçmiş olsun buluyor canım havadan sudan bağışıklık güçlendirmek lazım bende bir tarif vardı 1 lt termosa 1 yemek kaşığı kuşburnu marmaleti 1 yk kizilcik marmaleti 10 1 5 adet blueberry türk mali yaban mersini akşamdan demleyip gün boyu icirmek siringayla dayanıyorum bebelere oglanda hava konusunda çok çektim 3 yaşa kadar bir yere giderken ilk valize koyduğum alet hava makinasıydi ciğer hassas hemen hasta olur sonra bitkilerle tedavi eden bir yer buldum oraya götürüyorum ayda 2 ayda gidiyorum şu benim mesur yolculukların sebebi çoğu zaman otlarla gecistiriyoruz bağışıklık guclenmeli yoksa hep hasta oluyorlar birde ne yazıkki ilaçlar düşürüyor bağışıklık çok şükür kızda dayandm otları daha 1 kere antibiyotik kullandım

Gecmis olsun canim ya gelincede hepsi ust uste denk geliyo
Tebrikler canım
Sag ol canim fazla veremedim ama en azindan eksi

Günaydın
Ilk kılo bıldırımı benden gelsın sonra gecıktırıyorum.
61.4 geldım
morordek
Tebrikler Gönülcüm
Özür dileyerek,geçen hafta 73,0 bu hafta 72,7 giden 0,3
Eksi olsun bizim olsun parkcım ama geçen hafta aldıklarını vermişsin henüz fark etmedim sanma :)
Haftaya güzel bir eksi bekliyorum
Canım çok çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede toparlar kuzucuk
57,3/57,1/0,2/ %0,35 (
57 psikolojik sınırını aşamadım. Hastalıktan sonra dün sabah 56,7 idim öyle kalsaydı iyiydi
Tebrikler rintcim
Artık haftaya aşacaksın ben inanıyorum :)
Kızlar hastanedeyim hesap yapamadım dün daha iyi durumda idi bugün daha az oldu
76.2/75.4/0.8/%1.05
Yanlış olabilir bir kontrol edin canlar
Regliyim bu arada
Kaptaniçem tebrik ederim, çok iyi yüzde
Gunaydinlar. Kilo bildirimim
58.5/58.2/0.3/%0.51 morordek
Tebrikler violincim
Bu arada analiz raporu dönemi 1.si olmuşsun, az sonra linkini ekleyeceğim. Onun için de ekstra tebrik ederim
Tebrikler karabiberim süper gidiyorsun

Hanımlar Haziran-Eylül ayları analiz raporu yayınlandı:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-44#post-57488331

İlk 3'e giren violin35 Cikilatacanavari ve Cherry Mom 'i tebrik ediyorum

Ortalamamız bir önceki analiz dönemine göre düşmüş maalesef. Bunun sebebi de yeni üye sayısının azalması, mevcut üyelerin de artık gram gram veriyor olması. Ama eminim ki bu dönemi de aşacağız.

Hepinizi tebrik ediyorum. En kısa sürede hedeflerinize ulaşacağınıza da inanıyorum sevgili takımım

canım benim oğlan genel olarak sağlam gidiyor du öbür ay 3 yaşını kutlayacağız bu sene böyle oldu bende genelde otla geçerim kara turp alacam da daha tezgahlara gelmedi o iyi oluyordu ..çocuklar hastalanmasın ya

inşallah vakvakım

Çok geçmiş olsun canım. Benimkiler de hasta gece uyku yok uykuları da huzursuz. Hiç istediğim gibi geçmedi bu hafta. Benim kilom da sabit morordek cim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…