Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne guzel canim ya tek tek ilgilenilmesi. Insan daha bi dikkat eder yediklerine icriklerine

Benim de bugun sabah ilk derste bi ogrencim bayildi. Ambulans felan cagirdik. Ne cok etkilendim. Resmen bikac ders kendime gelemedim

Yaaa hadi insallah hedefcim ben de cok heyecanlandım bak şimdi

Yaa hep beraber yeni yıla kadar mezun olsak ne güzel olmaz mı??

Benim de bugun sabah ilk derste bi ogrencim bayildi. Ambulans felan cagirdik. Ne cok etkilendim. Resmen bikac ders kendime gelemedim

Neden bayıldı ki violincim? Beni de çok etkiliyor sağlık konuları..

Yok bebeğim şekersiz yapmıyorum ama içinde şekeri görünce kaçamak gibi geldi.
Boydan kiloyu biraz kapatıyorum ya acık daha uzarsam 5 kilo versem fit olurum diye ahahahahaaa, kemiklerim ağır benim kemiklerim

Baktım ama göremedim bi daha bakarım o zaman.

Dikkat ettim de beni keyfi şeyler pek memnun ediyor. Şunu yaparsan şunu alayım şeklinde hiç motive olamıyorum. Aslında her zaman yaptığımız şey ama 1 hafta sıfır kaçamakla devam edersem sahilde fındıklı kahve (bu kahveye baya baya bayılıyorum ama sürekli kalori oluyor diye nadir içiyorum.) ve brownie keyfi yapma ödülü koydum.
Aslında sürekli yaptığımız şey ama ödül niyetine olunca çok tatlış geliyor.

Yaa çok geçmiş olsun neden bayıldı acaba?
Hepiniz birden mezun olmayın ya zaten yeni üye bulamıyorum takımı mı kapatayım sizi mezun edip?
Tek tek mezun olun

Bence tartıldığında harika bi sürprizle karşılaşacaksın hedefcim. Başaracağına eminim

Ayy ağzından bal damlıyor kardelencim.
Şimdi biraz da kilo aldığımı hissediyorum ya o yüzden tam sürpriz olacak.

Hepiniz birden mezun olmayın ya zaten yeni üye bulamıyorum takımı mı kapatayım sizi mezun edip?
Tek tek mezun olun

Ayy ördeğim mezun olsak sanki gideceğiz. Burada cici cici takılır, yeni arkadaşlara yemeyin deriz.

Oğluş hasta maalesef
Sabahtan beri yenidogan bebek gibi emiyor kuzucum
Insallah iyilesir bir an önce

Oyy, geçmiş olsun Umut'a ördeğim. Hava değişimi herkesi mahvetti.

Tebrikler karabibercim. Çok şanslıymışsın iyi bir diyetisyene denk gelmişsin canım.

Bizde isterük
Ay burda tartıp hazır bir listeye cart curt yazıp bitiriyorlar işi. Özele de gittim bir diyetisyende tahlil istemedi heeee

Evet canım neredeyse yarıladık yolu, teşekkür ederim Kilo durumundan dolayı pek yazmıyorum ama arada okuyorum. Cuma’ları sonuçlarınıza bakıyorum genelde

Ayy ördeğim mezun olsak sanki gideceğiz. Burada cici cici takılır, yeni arkadaşlara yemeyin deriz.
Yeni arkadaş gelmiyor ki sıkıntı orda hedefcim. Yenileri gelsin öyle mezun olun madem
Oyy, geçmiş olsun Umut'a ördeğim. Hava değişimi herkesi mahvetti.
Evet galiba öyle oldu bizde de hedefcim
Geçmiş olsun canım hastalandıklarında memeye daha çok düşerler. Bir an önce iyileşir inşallah
Aynen öyle kardelencim sürekli emmek istiyor ben de kırmıyorum kendisini tabi. Iyilessin yeter ki bir an önce

Heyyoo burda mısınız hatuşlar
Nasılsınız keyifler yerinde mi motivasyonlarne durumda aklıma gelmişken hatırlatayım su için bir bardak da benim yerime için sular gitmiş evde ben içemedim bugün spora başlayayım dedim ama başlayamadım bi 20 dk yürüdüm merdiven cıktım o kadar. Yarın ders arasında da yürürüm akşam enerjim olursa leslie yaparım bakalım

Neden bayıldı ki violincim? Beni de çok etkiliyor sağlık konuları..

Tek tek mezun olun
Sebebi su an icin belli degilmis. Hastaneye yatirmislar cocugu. Acliktan mi acaba dedik ama acliktan da degilmis. Kan sekeri felan duzgun cikmis. Insallah ciddi bir sey yoktur cunku nobet geciriyo gibiydi. Tesekkur ederim bu arada..

Galiba olabilir. Tolere gıda tüketmeye calısıyorum ben de çok motivasyonum düşerse o zaman meyve ve turşu gibi tolere gıdalar atarım arada şu an için kilo verme hızımı ciddi düşürüyor bugün sadece 100 gr vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…