- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.041
Güzel sonuçlar alacağına eminim hedefcim
Yaaa hadi insallah hedefcim ben de cok heyecanlandım bak şimdiBaya baya protein heyecanı içerisindeyim.
Eğer planladığım gibi giderse yeni yıl öncesinde mezun da ederiz beni ördeğim.
Ne guzel canim ya tek tek ilgilenilmesi. Insan daha bi dikkat eder yediklerine icriklerineGunaydin arkadaşlar
Az önce diyetisyen randevumdan geldim 73.4 geldim gecen ay 76.9 diye kaydetmisler beni buuu doktor çok hosuma gitti kizlar inanin seninle okadar çok konuşuyor motive ediyor adim sayar yukletmisti telefonuma ve her hastanin telefonunu eline alip takip ediyor aldi el8ne tek tek inceledi tebrik etti arkadasimida telefonun yoksa bile kola takilan adimsayar almasini istedi bu konuda taviz vermiyorum dedi devlete ait biryerin bu kadar ilgisine şaşırdım doğrusu şimdi 16 kasim düz 70 olmanizi istiyorum dedi
Yaaa hadi insallah hedefcim ben de cok heyecanlandım bak şimdi
Benim de bugun sabah ilk derste bi ogrencim bayildi. Ambulans felan cagirdik. Ne cok etkilendim. Resmen bikac ders kendime gelemedim
Yok bebeğim şekersiz yapmıyorum ama içinde şekeri görünce kaçamak gibi geldi.Yazdıklarında haklısın Esra'cım. Ben ve bazı arkadaşlar elimizden geldiğince takıma hareket gelsin diye uğraşıyoruz ancak herkesi zorla da buraya sürükleyemiyoruz :)
Kendine nasıl iyi gelecekse öyle yap
Sana güllerim feda olsun ulen
Ahahah senin boy da zaten uzundu Ferahcım ne yapacaksın daha uzayıp
Kilo için boy uzatmak yerine kiloları vermeyi deneyelim
Bence güzel menü işte ama park'ın da dediği gibi şu kolaya izin vermesine şaşıyorum Dukan'ın
Şekersize mi niyetlenmiştin fancy'im? Onun dışında bence menü güzel
İnsallah insallah
Afiyet olsun, menülerin hep güzel zaten. Bu sabah güzel eksi görmüşsün herhalde, sorayım mı sürpriz mi olsun cumaya?
Baktım ama göremedim bi daha bakarım o zaman.günaydınlarrrrrr
arkadaşlar doğum günü mesajları için teşekkürler dün modum çok düşüktüğ ama bugün keyifliyim dün akşam bir hasta ziyareti bir arkadaş ziyareti derken eve girdiğim gece 2 idi koca kişisi nerdeyse evden kovacaktı bu saate kadar nerdesin diyehaksız da sayılmaz şimdi doğruya doğru sabah duş alıp işe geldim 3-4 saatlik uylku ile bir arkadaşım çiçek göndermiş ama isim yazmamış şimdi merakla kimin gönderidğini arıyoruz
bu arada ördeğim annenin de doğum günü kutlu olsun 1 gün ara ile doğmuşuz ona da mutlu yıllar
fancy cim insta durum da vardı resim sanırım ördeğim orda görmüş saçlarımı
Bence tartıldığında harika bi sürprizle karşılaşacaksın hedefcim. Başaracağına eminimŞekerler 7 günlük sıfır kaçamak saf protein serüvenimin ilk günündeyim.
Tartılmadan başladım ve haftaya çarşamba tartılacağım.
Çarşamba günü yeni yıla 69 gün kalmış olacak.
Yaa çok geçmiş olsun neden bayıldı acaba?Benim de bugun sabah ilk derste bi ogrencim bayildi. Ambulans felan cagirdik. Ne cok etkilendim. Resmen bikac ders kendime gelemedim
Hepiniz birden mezun olmayın ya zaten yeni üye bulamıyorum takımı mı kapatayım sizi mezun edip?Yaa hep beraber yeni yıla kadar mezun olsak ne güzel olmaz mı??
Bence tartıldığında harika bi sürprizle karşılaşacaksın hedefcim. Başaracağına eminim
Yaa çok geçmiş olsun neden bayıldı acaba?
Hepiniz birden mezun olmayın ya zaten yeni üye bulamıyorum takımı mı kapatayım sizi mezun edip?
Tek tek mezun olun
Oğluş hasta maalesef
Sabahtan beri yenidogan bebek gibi emiyor kuzucum
Insallah iyilesir bir an önce
Tebrikler karabibercim. Çok şanslıymışsın iyi bir diyetisyene denk gelmişsin canım.Gunaydin arkadaşlar
Az önce diyetisyen randevumdan geldim 73.4 geldim gecen ay 76.9 diye kaydetmisler beni buuu doktor çok hosuma gitti kizlar inanin seninle okadar çok konuşuyor motive ediyor adim sayar yukletmisti telefonuma ve her hastanin telefonunu eline alip takip ediyor aldi el8ne tek tek inceledi tebrik etti arkadasimida telefonun yoksa bile kola takilan adimsayar almasini istedi bu konuda taviz vermiyorum dedi devlete ait biryerin bu kadar ilgisine şaşırdım doğrusu şimdi 16 kasim düz 70 olmanizi istiyorum dedi
Bizde isterükÇok sağol birtanem inan sizlerde yapabilirsiniz,eskiden 1 haftada 3 kilo vermek isterdim ama simdi 1 ayda 3 buçuk kilo vermisim ve bu beni artik mutku ediyor doktor bilmiyorum kendini sevdirmek için elinden geleni yapıyor bütün danisanlar çok memnun birde bu doktor erkek bir kan tahlilini bile tek tek yorumluyor sana
Evet canım neredeyse yarıladık yolu, teşekkür ederimGünaydın günaydın günaydınnnn
Cuma akşamı arkadaşlarımızın yanına gitmeye gitmeye karar verdik aniden, hafta sonu o yüzden hiiiiç giremedim kusura bakmayın öncelikle. Şimdik buradayım hemmen geçmişe aktım
Suzicimmm 19. haftalara gelmişsin maşallah nerdeyse yarılamışsın
Sağlıkla gelsin paşamız.
Seni de daha sık görmek isteriz, arada yaz
Ooo Artvin'den İzmir'e Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna :)
Hadi bakalım inşallah atanırsın. Kiloları da el birliğiyle vereceğiz diyelim
Eskiden Dukan yapanlar baya vardı takımda. Dur bi etiketleyeyim belki ses eden olur :)
@medusa38 Dukan'ın kraliçesi diyebilirim, gerçi sonradan kendi metabolizmasını çözüp kendince sağlıklı besleniyordu.
@wendy- ciğimiz var o da takıma ilk geldiğinde Dukan yapardı, gerçi o da şimdi hamişNasılsın wendicim bu arada? Görüşemedik bir süredir
@0zlem de ara ara Dukan yapar
Bir de işte cuma öncesi saf pro yapanlar oluyor, tam Dukan'a uymasa da tartıda güzel sayılar görmek icin
Geçmiş olsun canım hastalandıklarında memeye daha çok düşerler. Bir an önce iyileşir inşallahOğluş hasta maalesef
Sabahtan beri yenidogan bebek gibi emiyor kuzucum
Insallah iyilesir bir an önce
Yeni arkadaş gelmiyor ki sıkıntı orda hedefcim. Yenileri gelsin öyle mezun olun mademAyy ördeğim mezun olsak sanki gideceğiz. Burada cici cici takılır, yeni arkadaşlara yemeyin deriz.
Evet galiba öyle oldu bizde de hedefcimOyy, geçmiş olsun Umut'a ördeğim. Hava değişimi herkesi mahvetti.
Aynen öyle kardelencim sürekli emmek istiyor ben de kırmıyorum kendisini tabi. Iyilessin yeter ki bir an önceGeçmiş olsun canım hastalandıklarında memeye daha çok düşerler. Bir an önce iyileşir inşallah
Teşekkürler siz bana enerji veriyorsunuz :)Enerjin çok güzel canım
Yaa hep beraber yeni yıla kadar mezun olsak ne güzel olmaz mı??
Neden bayıldı ki violincim? Beni de çok etkiliyor sağlık konuları..
Sebebi su an icin belli degilmis. Hastaneye yatirmislar cocugu. Acliktan mi acaba dedik ama acliktan da degilmis. Kan sekeri felan duzgun cikmis. Insallah ciddi bir sey yoktur cunku nobet geciriyo gibiydi. Tesekkur ederim bu arada..Yaa çok geçmiş olsun neden bayıldı acaba?
Hepiniz birden mezun olmayın ya zaten yeni üye bulamıyorum takımı mı kapatayım sizi mezun edip?
Tek tek mezun olun
Doğum günün kutlu olsun kaptanım. Nice mutlu yıllara.
Çok geçmiş olsun Fancycim.
Benim ilk yaptığım zamanlarlar kornişon yasaktı. Sonradan eklenmiş ama ben verilen kiloyu azaltacağını düşünüyorum tuzdan dolayı.
Harikasın karabibercim. En güzeli zaten ufak ufak vermek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?