- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #296.021
Bak işte kaç benden canim kilin 72 imiş benim 73.4 sana yetismeden uzaklasmaya çalışsenden gizli saklım mı var bea72,0 tam Allahın izni ile bugün haftanın ikinci günü inşaallah cumaya kadar -1 en az yaparım gözüm daha yüksekte yeter gari 6 lı rakamları görmek istiyorum ,hayal etmek başarmanın yarısıdır
Gerçekten mii yihuuu gerçek olsun çünküü :)) çok çalışcam takımı hayal kırıklığına uğratmıcam.A ben sana durumla ilgili bir mesaj yazacaktım dün, unutmuşum
Sen eski üye olduğun ve izne ayrıldığın kilonun çok daha üstünde olduğun için ekstrem durumdan listeye girme hakkın var. Cumaya kadar kilo verme durumuna ve listenin durumuna da bir bakalım, ona göre bu hafta ya da öteki hafta alırız :)
Gunaydin arkadaşlar
Az önce diyetisyen randevumdan geldim 73.4 geldim gecen ay 76.9 diye kaydetmisler beni buuu doktor çok hosuma gitti kizlar inanin seninle okadar çok konuşuyor motive ediyor adim sayar yukletmisti telefonuma ve her hastanin telefonunu eline alip takip ediyor aldi el8ne tek tek inceledi tebrik etti arkadasimida telefonun yoksa bile kola takilan adimsayar almasini istedi bu konuda taviz vermiyorum dedi devlete ait biryerin bu kadar ilgisine şaşırdım doğrusu şimdi 16 kasim düz 70 olmanizi istiyorum dedi
bir kendi başlangıcına bak bir de benimBak işte kaç benden canim kilin 72 imiş benim 73.4 sana yetismeden uzaklasmaya çalış
parky cim tatlım teşekkür ederim bayıldım iltifatlara
tebrikler tatlım eminim sen 70 olacaksın bir dahaki ayaGunaydin arkadaşlar
Az önce diyetisyen randevumdan geldim 73.4 geldim gecen ay 76.9 diye kaydetmisler beni buuu doktor çok hosuma gitti kizlar inanin seninle okadar çok konuşuyor motive ediyor adim sayar yukletmisti telefonuma ve her hastanin telefonunu eline alip takip ediyor aldi el8ne tek tek inceledi tebrik etti arkadasimida telefonun yoksa bile kola takilan adimsayar almasini istedi bu konuda taviz vermiyorum dedi devlete ait biryerin bu kadar ilgisine şaşırdım doğrusu şimdi 16 kasim düz 70 olmanizi istiyorum dedi
Doğum günün kutlu olsun kaptanım nice nice mutlu yıllargünaydınlarrrrrr
arkadaşlar doğum günü mesajları için teşekkürler dün modum çok düşüktüğ ama bugün keyifliyim dün akşam bir hasta ziyareti bir arkadaş ziyareti derken eve girdiğim gece 2 idi koca kişisi nerdeyse evden kovacaktı bu saate kadar nerdesin diyehaksız da sayılmaz şimdi doğruya doğru sabah duş alıp işe geldim 3-4 saatlik uylku ile bir arkadaşım çiçek göndermiş ama isim yazmamış şimdi merakla kimin gönderidğini arıyoruz
bu arada ördeğim annenin de doğum günü kutlu olsun 1 gün ara ile doğmuşuz ona da mutlu yıllar
fancy cim insta durum da vardı resim sanırım ördeğim orda görmüş saçlarımı
Bravo edacım azmine hayranım. Doktorunu sevmen çok güzel. diyete sıkı sıkı sarılman takdire şayan. 16 kasımda 70 olacağına eminim. Böyle devam et bana da güç veriyorsun.Gunaydin arkadaşlar
Enerjin çok güzel canımGerçekten mii yihuuu gerçek olsun çünküü :)) çok çalışcam takımı hayal kırıklığına uğratmıcam.
Çok sağol birtanem inan sizlerde yapabilirsiniz,eskiden 1 haftada 3 kilo vermek isterdim ama simdi 1 ayda 3 buçuk kilo vermisim ve bu beni artik mutku ediyor doktor bilmiyorum kendini sevdirmek için elinden geleni yapıyor bütün danisanlar çok memnun birde bu doktor erkek bir kan tahlilini bile tek tek yorumluyor sanaBravo edacım azmine hayranım. Doktorunu sevmen çok güzel. diyete sıkı sıkı sarılman takdire şayan. 16 kasımda 70 olacağına eminim. Böyle devam et bana da güç veriyorsun.
Sağol canımÇok geçmiş olsun annesi
Evet bence de öyle görünüyor. Ama şimdi listeye kilo almış olarak gireceği için hani olur da ortalamamız 0,3 sınırına yakın falan olursa o sebeple haftaya kalabilir dedim :)Evet ya kaptanım yeni gelen arkadaşımız çok kararlı listemizde olursa çok iyi okur
Yakındır bence 6'lara inişin, aynen devamsenden gizli saklım mı var bea72,0 tam Allahın izni ile bugün haftanın ikinci günü inşaallah cumaya kadar -1 en az yaparım gözüm daha yüksekte yeter gari 6 lı rakamları görmek istiyorum ,hayal etmek başarmanın yarısıdır
Süper gidiyorsun Edacım diyetisyenin de iyiymiş çok şanslısın.Gunaydin arkadaşlar
Evet hadi o zaman performansını bekliyoruz :)Gerçekten mii yihuuu gerçek olsun çünküü :)) çok çalışcam takımı hayal kırıklığına uğratmıcam.
Ya o benim lohusalık dizim :)2 gunden beri yaprak dökümünü izliyorum tv2 de bu bölümleri kaçırmışım ozamanlar
bende sevdim bu saç modelini bugün nedense modum çok düşük kendimi çok şişko kötü hissediyorum belki şu son dönem sürekli hastanelerde olmak çok yordu beni ama artık yeter demenin zamanı geldi yarın benim dıoğum günüm artık yeni bir yaş yeni güzelliklerle gelsin istiyorum
Biz iyileştik gibi ben fire vermeyeydimAyağımı burktım yaaa, sek sek sekerek mahmure modundayım. Nasıl oldu anlamadım da, tarak kemiğimin olduğu kısım sağlı sollu çok acıyo. Biraz dinlendirince geçiyor biraz üstüne basınca yine başlıyor. Buna da hayır olsun.
Aynen ben de mesela bugün 3 4 kornişon turşuya izin olduğunu öğrendim :)
Gunaydin arkadaşlar
Güzel sonuçlar alacağına eminim hedefcimŞekerler 7 günlük sıfır kaçamak saf protein serüvenimin ilk günündeyim.
Tartılmadan başladım ve haftaya çarşamba tartılacağım.
Çarşamba günü yeni yıla 69 gün kalmış olacak.
bastın mı kimyon u zerdeçalı kabağa ben bastımEki Görüntüle 2198342 öğlen yemeğim 4 yemek kaşığı kabak ve salata
Doğum günün kutlu olsun kaptanım nice nice mutlu yıllar
teşekkür ederim kızlarrrDoğum günün kutlu olsun kaptanım. Nice mutlu yıllara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?