Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bak işte kaç benden canim kilin 72 imiş benim 73.4 sana yetismeden uzaklasmaya çalış

Gerçekten mii yihuuu gerçek olsun çünküü :)) çok çalışcam takımı hayal kırıklığına uğratmıcam.

Çok şanslısın canım valla buradakiler herkese aynı listeyi verip şutluyo

tebrikler tatlım eminim sen 70 olacaksın bir dahaki aya

Doğum günün kutlu olsun kaptanım nice nice mutlu yıllar

Bravo edacım azmine hayranım. Doktorunu sevmen çok güzel. diyete sıkı sıkı sarılman takdire şayan. 16 kasımda 70 olacağına eminim. Böyle devam et bana da güç veriyorsun.

Bravo edacım azmine hayranım. Doktorunu sevmen çok güzel. diyete sıkı sıkı sarılman takdire şayan. 16 kasımda 70 olacağına eminim. Böyle devam et bana da güç veriyorsun.
Çok sağol birtanem inan sizlerde yapabilirsiniz,eskiden 1 haftada 3 kilo vermek isterdim ama simdi 1 ayda 3 buçuk kilo vermisim ve bu beni artik mutku ediyor doktor bilmiyorum kendini sevdirmek için elinden geleni yapıyor bütün danisanlar çok memnun birde bu doktor erkek bir kan tahlilini bile tek tek yorumluyor sana

Çok geçmiş olsun annesi
Sağol canım
Ateşi arttı biraz maalesef
Evet ya kaptanım yeni gelen arkadaşımız çok kararlı listemizde olursa çok iyi okur
Evet bence de öyle görünüyor. Ama şimdi listeye kilo almış olarak gireceği için hani olur da ortalamamız 0,3 sınırına yakın falan olursa o sebeple haftaya kalabilir dedim :)
Yakındır bence 6'lara inişin, aynen devam
Süper gidiyorsun Edacım diyetisyenin de iyiymiş çok şanslısın.
Gerçekten mii yihuuu gerçek olsun çünküü :)) çok çalışcam takımı hayal kırıklığına uğratmıcam.
Evet hadi o zaman performansını bekliyoruz :)

Doğum günün kutlu olsun kaptanım. Nice mutlu yıllara.

Çok geçmiş olsun Fancycim.

Aynen ben de mesela bugün 3 4 kornişon turşuya izin olduğunu öğrendim :)

Benim ilk yaptığım zamanlarlar kornişon yasaktı. Sonradan eklenmiş ama ben verilen kiloyu azaltacağını düşünüyorum tuzdan dolayı.

Harikasın karabibercim. En güzeli zaten ufak ufak vermek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…